zodia εβδομάδας 22-28/6

erwtiki-astrologia

zodia εβδομάδας 22-28/6

 

zodia: τύχη, μπερδεμένες σκέψεις και η ικανότητα να παλέψουμε για την οικογένειά μας με έναν τρόπο που κανείς δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Αυτά μας επιφυλάσσει η συγκεκριμένη εβδομάδα!

 

zodia 22/6: τρίγωνο δια-ουρανού

Την Δευτέρα, ο διας, ο πλανήτης των δώρων και της επέκτασης, θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής αλλαγής. Καθώς ο διας ευθυγραμμίζεται όμορφα με τον ουρανό, μπορείτε να περιμένετε μία θετική ώθηση τύχης στην ζωή σας. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες της προσωπικής σας κατάστασης, η τύχη θα εμφανιστεί από το πουθενά!

 

zodia 23/6: τετράγωνο ερμή – ποσειδώνα

Την Τρίτη, θα βιώσουμε μία από εκείνες τις ημέρες που θα θελήσουμε να υποκριθούμε πως έχουμε λαρυγγίτιδα. Ο ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ποσειδώνα, μπερδεύοντας σκέψεις και αναγκάζοντάς μας να χρησιμοποιούμε περισσότερες λέξεις. Καθώς το μυαλό μας θα είναι θολό, δεν προτείνεται να υπογράψουμε συμβόλαια ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας. Η επαφή του ερμή με τον ποσειδώνα ταιριάζει περισσότερο με δραστηριότητες που απαιτούν φαντασία.

zodia-taro-45

 

zodia 24/6: άρης στον καρκινο

Την Τετάρτη, ο άρης θα περάσει στο ζωδιο του καρκινου, στο ζωδιο του σπιτιού και της οικογένειας. Ο άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και της ώθησης, και πλέον θα βρίσκεται σε ένα υδάτινο συναισθηματικό ζωδιο στο οποίο δεν θα αισθάνεται άνετα. Τα καλά νέα είναι  πως με τον άρη στο ζωδιο του καρκινου θα έχουμε το κίνητρο να ενωθούμε με την οικογένειά μας και να δουλέψουμε στο σπίτι. Τα όχι τόσο καλά νέα είναι πως θα υπάρξουν ύπουλοι τσακωμοί. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια