zodia εβδομάδας 6-12/7

astrologia-evdomadas

zodia εβδομάδας 6-12/7

 

zodia: αυτή η εβδομάδα θα είναι σαν λούνα παρκ, για αυτό δέστε τη ζώνη σας και ετοιμαστείτε για τη διαδρομή!

 

zodia 6/7: αντίθεση ήλιου-πλουτωνα

Την Δευτέρα, ο ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλούτωνα, κάνοντας την συγκεκριμένη ημέρα επιρρεπή σε διαμάχες εξουσίας μέσα σε σχέσεις. Ίσως θέλετε να έχετε εσείς το πάνω χέρι, όπως και οποιοσδήποτε άλλος στη ζωή σας, όταν πρόκειται για μία συγκεκριμένη κατάσταση. Στο τέλος, μπορείτε είτε να πολεμήσετε μέχρι ένας από τους δύο να εξαντληθεί, ή να ακολουθήσετε τον δρόμο τους συμβιβασμού.

 

zodia 8/7: ο ερμής στον καρκινο, τρίγωνο άρη-ποσειδώνα

Την Τετάρτη, ο ερμής θα περάσει στο ζωδιο του καρκινου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουλίου. Η επικοινωνία θα επικεντρωθεί περισσότερο σε οικογενειακές ανησυχίες και στην πραγματικότητα θα απολαύσετε την επιπλέον συζήτηση με την οικογένειά σας. Είναι ιδανική περίοδος να βρεθείτε όλοι μαζί για φαγητό και οτιδήποτε άλλο. Οι αναμνήσεις σας θα επανέλθουν επίσης, αλλά θα είναι από αυτές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Ο άρης, που βρίσκεται επίσης στο ζωδιο του καρκινου, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ποσειδώνα την ίδια ημέρα, επιτρέποντας στον εαυτό σας να δράσει συναισθηματικώς φορτισμένα, για την επιδίωξη ενός σημαντικού ονείρου. Η πίστη σας στην ικανότητά σας να προχωρήσετε, θα είναι ισχυρή την συγκεκριμένη ημέρα, για αυτό χρησιμοποιήστε την.

 

zodia 12/7: τετράγωνο ήλιου-ουρανού

Την Κυριακή, ο ήλιος στο ζωδιο του καρκινου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό. Ίσως υπάρξει κάποια μάχη θελήσεων μέσα σας. Ίσως θέλετε να απελευθερωθείτε από κάτι το οποίο νιώθετε πως σας περιορίζει. Ενδείκνυται να ακολουθήσετε έναν νέο τρόπο, αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00