ζωδια για ελεύθερους 22/02 Πέμπτη

ζωδια-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

ζωδια για ελεύθερους 22/02 Πέμπτη

Ζωδια Κριος

Κάντε ένα διάλειμμα και βγείτε στον έξω κόσμο, βιώνοντας το φως και τη ζέστη του ήλιου. Απόψε, κάντε κάτι που να απαιτεί συμμετοχή – πηγαίνετε για χορό, πηγαίνετε για καραόκε σε κάποιο μπαρ και τα λοιπά – αντί απλά να παρακολουθείτε παθητικά τους άλλους.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Η έντονη αποφασιστικότητά σας δεν μπορεί να εξαναγκάσει τον έρωτα – αλλά όσο περισσότερα άτομα συναντάτε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε κάποιον κατάλληλο. Γνωρίστε πολλά άτομα και σίγουρα θα βρείτε κάποιον με ποιότητα.

Ζωδια Διδυμοι

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, το οποίογνωρίζει τις αξίες σας, την ιστορία σας και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, σας προσφέρει μερικές εκπληκτικές συμβουλές – καθώς επίσης και εξαιρετική ενθάρρυνση. Για τι άλλο υπάρχουν οι φίλοι, αν όχι για να σας υποστηρίζουν;

Ζωδια Καρκινος

Έχετε μια βαθιά επιθυμία να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αυτή τη στιγμή, αλλά όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή και για νέους υποψήφιους συντρόφους, απλώς δεν έχει νόημα – δεν σας ξέρουν σχεδόν καθόλου! Μην κάνετε εικασίες και απλά διασκεδάστε!

zwdia-fotia

Ζωδια Λεων

Κάτι σχετικό με τη μάθηση ή τηνπνευματική σας βελτίωση είναι τέλειο τώρα –είστε ακόμη πιο σέξι όταν ασχολείστε εντατικά με κάτι και ενδιαφέρεστε για αυτό. Είναι επίσης ιδανικό για να ξεκινήστε μια συζήτηση, οπότε κάντε το!

Ζωδια Παρθενος

Δεν συγκρατείστε όταν θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας και αυτό είναι εξαιρετικά σέξι. Εάν κάποιος λέει κάτι δυσάρεστο, μοιραστείτε τις απόψεις σας ελεύθερα –αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε αν είστε συμβατοί!

Ζωδια Ζυγος

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα ερωτικό (ή έντονο κοινωνικό) πρόβλημα τώρα – και είναι πολύ καλό για σας! Αν προσπαθήσετε να το ξεπεράσετε, είτε με το εν λόγω πρόσωπο είτε με ένανεξυπηρετικό τρίτο, θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε ξανά.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζωδια Σκορπιος

Έχετε έντονη αποφασιστικότητα τώρα – αλλά είναι σημαντικό να σκεφτείτε το πώς θα καταφέρετε να το εστιάσετε κάπου. Κρατήστε τις ερωτικές σας υποθέσεις χαλαρές, ιδιαίτερα αν κάτι μόλις έχει ξεκινήσει.

Ζωδια Τοξοτης

Σήμερα ρέει άφθονη θετική ενέργεια μέσα σας σήμερα – και η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι με το μέρος σας. Πηγαίνετε στα μέρη (και στα άτομα) που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ζωντανοί!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Αιγοκερως

Να ξέρετε πότε πρέπει να πείτε όχι σήμερα –ιδιαίτερα εάν αισθάνεστε ότι έχετε προσπαθήσει υπερβολικά τον τελευταίο καιρό! Μπορεί να έχετε μια υπερδραστήρια αίσθηση ευθύνης τώρα, αλλά καλό θα ήταν να μη κάνετε την ερωτική σας ζωή να περιμένει.

Ζωδια Υδροχοος

Είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικές βελτιώσεις τώρα, οπότε ξεφορτωθείτε τα παλιά και ενστερνιστείτε το καινούριο στην ερωτική σας ζωή. Αλλάξτε τις παλιές σας συνήθειες, ασπαστείτε καινούργιες ιδέες και ανακαλύψτε ξανά τον εαυτό σας (και τους άλλους) με εντελώς νέους τρόπους!

Ζωδια Ιχθυες

Τα ερωτικά σας όνειρα συναντούν ένα εμπόδιο που λέγεται πραγματικότητα. Μάθετε να διακρίνετε τη διαφορά, καθώς το να διατηρείτε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σας, ενώ παραμένετε ανοικτοί σε καινούργιες δυνατότητες, είναι ζωτικής σημασίας.

zwdia-768