zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 27-29/3

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 27-29/3

 

zodia: η σεληνη θα βρίσκεται στο συναισθηματικό ζωδιο του καρκινου από την Παρασκευή, μέχρι κάποια στιγμή της Κυριακής, υποστηρίζοντας όλες τις στοργικά ρομαντικές στιγμές που η καρδιά σας μπορεί να διαχειριστεί!

 

Η ερωτική αφροδιτη θα σχηματίσει επίσης τετράγωνο με τον δια, επεκτείνοντας της πιθανότητας να αφεθείτε στην ερωτική σας ζωή. Ο σύντροφός σας ίσως σας καλέσει σε ένα γκουρμέ δείπνο σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων, ή επιλέξει να σας μαγειρέψει ένα γεύμα που μόνο σε εσάς ταιριάζει. Θα έχετε την θέληση να ανοίξετε ο ένας την καρδιά του στον άλλον όσον αφορά τα ευαίσθητα συναισθήματά σας, και αν συμβεί ναν περιμένετε αίσθημα ασφάλειας και υποστήριξης.

 

Η σεληνη περνά στο ζωδιο του λεοντα την Κυριακή, και το ρομάντζο συνεχίζει να βρίσκεται στο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά, είστε έτοιμοι για διασκέδαση! Βγείτε με τον σύντροφό σας για να βιώσετε μία μεγάλη περιπέτεια! Κάντε κάτι που θα σας βοηθήσει να γελάσετε, που θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και θα επιτρέψει στο πνεύμα σας να λάμψει.

zodia-taro-45

 

Αν και όλα τα zodia ευνοούνται σχετικά αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, κανένα δεν θα έχει επιπλέον τύχη με το μέρος του. Ωστόσο, τα πιο τυχερά zodia θεωρούνται το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων. Λιγότερο τυχερά θεωρούνται το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot