Zwdia: αστρολογια εβδομαδας 1-7/12

astrologia-gamos-7-oikos

Zwdia: αστρολογια εβδομαδας 1-7/12

 

Zwdia: να περιμένετε μία εβδομάδα γεμάτη ενέργεια! Ορίστε τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου.

 

Zwdia 1/12: εξάγωνο αρη-κρονου

Την Δευτέρα, ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω, θα σχηματίσει ένα φιλικό εξάγωνο με τον πλανήτη κρονο, βοηθώντας σας να πιέσετε περισσότερο τους μακροχρόνιους στόχους σας και την καριέρα. Θα έχετε αρκετή ενέργεια στην διάθεσή σας, για αυτό χρησιμοποιήστε τη σοφά.

 

Zwdia 4/12: τρίγωνο αφροδιτης-δια, τρίγωνο ηλιου-ουρανου, αρης στον υδροχοο

Την Πέμπτη, ο έρωτας θα είναι παντού. Η αφροδιτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον δια, επιτρέποντας σε όλους να ανοίξουν την καρδιά τους και να πετάξουν. Ο Ήλιος, σχηματίζει επίσης τρίγωνο με τον ουρανό, υποστηρίζοντας την έκφραση της μοναδικότητας του καθενός. Την ίδια ημέρα, ο αρης περνάει στο ζωδιο του υδροχοου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2015. Θα έχετε το κίνητρο να πειραματιστείτε και να εκφράσετε κρυφές επιθυμίες.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Zwdia 5/12: τρίγωνο ερμή-ουρανου

Την Παρασκευή, ο ερμής στο ζωδιο του τοξοτη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον πλανήτη ουρανό που βρίσκεται στο ζωδιο του κριου, προσφέροντας μία στιγμή «εύρηκα» σε όλους!

 

Zwdia: 6/12: πανσεληνος στους διδυμους

Το Σάββατο, η πανσεληνος στο εξυπνο ζωδιο των διδυμων, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα θέμα που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Όπως και να έχει, θα έχετε την ικανότητα να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας με μία δόση λογικής.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia