Zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 21/11

astrologia-ioylios-2014

Zwdia: Αστροσκοπιο Παρασκευή 21/11

 

Zwdia: μήπως χρειάζεστε την βοήθεια των πλανητών για να ενισχύσετε τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων; Η βοήθεια έρχεται με την σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου. Οι όψεις που θα σχηματίσει στο υδάτινο αυτό ζωδιο θα διπλασιάσουν τις ικανότητές μας και θα μας δώσουν καινοτομία σχεδόν σε κάθε τομέα.

 

Εντωμεταξύ, το μυαλό και τα συναισθήματα θα δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο λίγο αργότερα, όταν ο ερμής σχηματίσει υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πλανήτη αρη. Η ένωση του ερμή με την σεληνη –ενισχύοντας την επικοινωνία μας –θα ηρεμήσει οποιαδήποτε αμφιβολία για νίκες που θα παρουσιαστούν την σημερινή ημέρα. Όμως ο αρης σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ποσειδώνα. Η αναμέτρηση αρη-ποσειδώνα θα μας ταρακουνήσει, δημιουργώντας ένα κύμα σύγχυσης και χάους σε μία ποικιλία δραστηριοτήτων. Βάλτε τα δυνατά σας να σκεφτείτε πριν πράξετε. Η βιαστική συμπεριφορά αποτελεί ταμπού. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική ανάλυση καθώς και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας.

 

Η τελευταία ημέρα του ηλιου στο ζωδιο του σκορπιου, μας επιφυλάσσει την ένωση της σεληνης με τον κρονο. Θα πάρουμε μαθήματα από σεβαστούς δασκάλους, μέντορες και μεγαλύτερους. Καλό θα ήταν να τα αφομοιώσουμε. Αμέσως μετά η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο του τοξοτη, πράγμα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

zwdia