Zwdia: αστροσκοπιο Κυριακής 30/11

synastries

Zwdia: αστροσκοπιο Κυριακής 30/11

 

Zwdia: η τελευταία ημέρα του εντέκατου μήνα, είναι σχετικά ειρηνική. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ημέρες, η συγκεκριμένη Κυριακή έχει μία ήρεμη ποιότητα –μέχρι τουλάχιστον ο ερμής στο ζωδιο του τοξοτη να σχηματίσει τετράγωνο με τον ποσειδώνα στο ζωδιο των ιχθυων. Πριν την ένταση που θα δημιουργήσει η όψη ερμή-ποσειδώνα, προχωρήστε αργά, καθώς η σεληνη συνεχίζει την πορεία της στο ζωδιο των ιχθυων. Σκεφτείτε τα πρόσφατα ονειρα σας για να κατανοήσετε τις καταστάσεις που πρόκειται να έρθουν. Βοηθήστε τους ανθρώπους πους ας έχουν ανάγκη, αλλά διστάζουν να σας το πουν. Η βαθύτερη ουσία του τελευταίου ζωδίου του ζωδιακού κύκλου, είναι η αυξημένη συμπόνια. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες κατά τη διάρκεια της αβεβαιότητας που θα δημιουργήσει ο τρίγωνο σεληνης-κρονου.

 

Η σεληνη θα περάσει αργότερα στο ζωδιο του κριου και για τις δύο επόμενες ημέρες σκεφτείτε τρόπους για να εμπλουτίσετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Ωστόσο, με το τετράγωνο ερμή-ποσειδώνα, είναι σημαντικό να αποφύγετε την μεταδοτικότητα της σύγχυσης. Ενώ τα συμβόλαια, τα νομικά θέματα και οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις είναι προσωρινά εκτός συζήτησης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την συγκεκριμένη όψη, αν πειραματιστείτε με φωτογραφίες και γραφικές τέχνες, καθώς και με την μουσική και το χορό.

 

Ετοιμαστείτε για μία παθιασμένη και εκρηκτική εμπειρία για τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, καθώς πέντε ευθυγραμμίσεις του πλανήτη αρη, θα δοκιμάσουν την πίστη και την ενέργειά σας.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia