zwdia: ερωτικές ημερες εβδομαδας 13-19/10

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

zwdia: ερωτικές ημερες εβδομαδας 13-19/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-κριος:

Να αναμένετε έντονο συναισθηματισμό και ερωτισμό από το ταίρι σας ή ακόμα και ένα νέο μοιραίο έρωτα. Είσαστε έτοιμοι για εκ βάθρων συναισθηματικές  αλλαγές;

Ιδανική ημέρα η Τρίτη.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια-ταυρος:

Πολλοί από εσάς τους δεσμευμένους θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για επισημοποιήσεις, ακόμα και για έναν γάμο ή παιδί. Καιρός είναι…να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Ιδανική ημέρα η  Παρασκευή.

 

 

ζωδια-διδυμοι:

Ασχέτως του ανάδρομου Ερμή, αρκετά έντονη και ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας όλη την εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το συντροφικό ταίρι τους.

Ιδανική ημέρα η Κυριακή.

 

 

ζωδια-καρκινος:

Δεν έχετε ξεχαστεί από κάποιο άτομο του παρελθόντος . Μια ανάπαυλα κάνετε και θα επανέλθετε με καλύτερες διαθέσεις…και οι δύο. Δώστε χρόνο να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και τα λόγια.

Ιδανική ημέρα η Τετάρτη.

 

zwdia

 

ζωδια-λεων:

Έχετε καταφέρει να βάλετε επιτέλους, μια τάξη στην πολυτάραχη ζωή σας. Σειρά τώρα έχουν τα συναισθηματικά. Το ταίρι σας θα είναι ιδιαίτερα τρυφερό. Ο Δίας σας σπρώχνει σε περιπέτειες.

Ιδανική ημέρα η Παρασκευή.

 

 

ζωδια-παρθενος:

Ο Πλούτωνας θα δημιουργεί έναν έντονο ερωτισμό γύρω σας. για  αρκετό καιρό ακόμα…βγείτε, χαμογελάστε και θα τον βρείτε…τον πολυπόθητο έρωτα….Επικοινωνιακές ημέρες.

Ιδανική ημέρα η Δευτέρα.

 

 

ζωδια-ζυγος:

Ημέρες αποφάσεων και για τους δυό σας. Προσπαθήστε να μιλήστε ειλικρινά για το τι θα θέλατε και φυσικά μπορείτε να προσφέρετε. Ακούστε επίσης. Προσοχή στα ένοχα μυστικά…τυχόν ‘άτυχες’ εμφανίσεις από την παράλληλη ζωή σας.

Ιδανική ημέρα το Σαββάτο.

 

 

ζωδια-σκορπιος:

Αναζητήστε το σωστό ταίρι που σας απελευθερώνει και σας δίνει μια νότα ευτυχίας. Βιώνετε μια εκπληκτική περίοδο ανεμελιάς. Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο… το αξίζετε επιτέλους!

Ιδανική ημέρα η Πέμπτη.

 

 

ζωδια-τοξοτης:

Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί μέσα στην σχέση σας. Συζητήστε το με το ταίρι σας.

Ιδανική ημέρα η Τρίτη.

 

 

ζωδια ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμία θα επέλθει στην σχέση των δεσμευμένων Αιγόκερων. Μιας και ότι σας πίεζε το επιλύσατε από κοινού. Μεγάλες και ευχάριστες  αλλαγές προ  των πυλών.

Ιδανική ημέρα η Τετάρτη.

 

 

ζωδια-υδροχοος:

Ημέρες θετικότατων  εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας…Πρόσωπο του φιλικού  σας περίγυρου θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Αποφύγετε μεγάλες συναισθηματικές ανακοινώσεις.

Ιδανική ημέρα η Δευτέρα.

 

 

ζωδια-ιχθυες:

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι σας,  θα γνωρίσετε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, όπου και κάποια  θα τραβήξει την προσοχή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ιδανική ημέρα η Κυριακή.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η εβδομάδα αυτή με τον ανάδρομο Ερμή θα σας μπερδεύει, ωστόσο θα σας δώσει και μια ίσως παραπάνω πληροφορία, για το πώς συμπεριφέρεται το ταίρι σας στα δύσκολα.

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβάστε επίσης