Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 24/11

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Κριός

Zwdia γενικά: αισθάνεστε περίεργα σήμερα; Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η μέρα σας εμπνέει να κάνετε σκληρή κριτική στο τι συμβαίνει στη ζωή σας. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως οι αποφάσεις σας έχουν σοβαρό αντίκτυπο. Αλλά μην σας αποτρέψει αυτό από το να γίνετε ριψοκίνδυνοι. Τολμήστε!

Ερωτικά και καριέρα zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα. Νοιώθετε πρόθυμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η ενέργεια της ημέρας θα σας κάνει να νιώσετε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Εάν έχετε μια σημαντική συνάντηση ή παρουσίαση, μια πιο επαγγελματική στάση θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

 

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: αισθάνεστε διαλυμένοι; Είναι πολλά αυτά που σας προβληματίζουν σήμερα. Είστε αρκετά δυνατοί ώστε να αναλάβετε τα οικογενειακά σας καθήκοντα; Είστε ελκυστικοί; Είστε σημαντικοί; Βέβαια, όλες αυτές οι ερωτήσεις απλά σας αποσπούν τη προσοχή από το κύριο πρόβλημα. Μην ανησυχείτε. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι λιγότερο αγχωτικές.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα αισθάνεστε πρόθυμοι να εντυπωσιάσετε κάποιον. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο στον χώρο εργασίας σας μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Είναι μια υπέροχη μέρα για να δημιουργήσετε φιλίες και να επηρεάσετε ανθρώπους.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η υπερβολική δραστηριότητα των περασμένων εβδομάδων, σας δημιουργεί μια αίσθηση κούρασης. Γνωρίσατε καινούργιους ανθρώπους, βιώσατε νέες εμπειρίες, συμμετείχατε σε συναντήσεις και ίσως κάνατε μερικά ταξίδια. Θα βοηθήσει κάτι από όλα αυτά στους μελλοντικούς σας στόχους; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε σήμερα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: εάν έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο που έχει σχέση με την δουλειά σας, μην διστάσετε. Ακόμα και αν σας επιβραδύνει σε κάτι που έχετε ξεκινήσει και θέλετε να ολοκληρώσετε, μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη. Σκεφτείτε όλα τα θετικά ερεθίσματα που δέχεστε και τις ευκαιρίες δικτύωσης.

 

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: νιώθετε κουρασμένοι; Μην εκπλήσσεστε. Τις περασμένες βδομάδες ήσασταν τόσο πρόθυμοι να φανείτε χρήσιμοι, που έχετε ήδη εξαντλήσει τις δυνάμεις σας. Θα προσέξατε πως ο κόσμος είναι απαθής και κάθε κίνησή σας χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Γιατί δεν ξεκουράζεστε λίγο σήμερα; Ό,τι πιο σοφό και λογικό μπορείτε να κάνετε. Και αύριο μέρα είναι.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος στη δουλειά σας χρειάζεται καθοδήγηση. Παίξτε τον ρόλο του δασκάλου σήμερα. Βοηθήστε τον συνάδελφό σας που δεν μπορεί να ολοκληρώσει την δουλειά του. Αφιερώστε λίγο απ’ τον χρόνο σας και γίνετε μέντορες!

 

 

Λέων

Γενικά zwdia: ξεκινάτε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σας και οι καταστάσεις που βιώνετε τώρα, σύντομα θα γίνουν μία απλή ανάμνηση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά που μάθατε τις προηγούμενες εβδομάδες. Το ποιοι είστε έχει να κάνει με την γαλήνη στην ζωή σας και με το αν έχετε καταφέρει να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Έχετε το χάρισμα να ηρεμείτε τις καταστάσεις.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας πιο επιθετικά. Η ενέργεια των πλανητών ευθυγραμμίζεται για να σας δώσει μια επιπλέον ώθηση δύναμης. Είναι ώρα για να απογειωθείτε στην καριέρα σας. Πιθανή συζήτηση για αύξηση μισθού ή προαγωγή.

 

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: η πλανητική ευθυγράμμιση του χθες σας ζητούσε να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Τα κάνατε; Εάν ναι, τότε οι περιορισμοί σας θα έχουν σίγουρα μειωθεί. Αναμφίβολα έχετε λύσει μερικά από τα προβλήματα στις σχέσεις σας. Η επόμενη περίοδος για εσάς θα είναι γεμάτη ανακούφιση.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τι θα λέγατε για μία καινούργια στρατηγική στα οικονομικά σας; Ερευνήστε πιθανές επενδύσεις στο διαδίκτυο. Υπάρχει πιθανότητα να  βρείτε νέο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Είναι καλή στιγμή να θυμηθείτε τους στόχους σας και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: οι κοινωνικές αναταραχές που επικρατούσαν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες φτάνουν στο τέλος. Η αστρική ενέργεια θα σας βοηθήσει να πάρετε το “μάθημά” σας και να ωφεληθείτε για την επόμενη φάση. Είναι καιρός για διαλογισμό και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: σήμερα πιθανόν να αντιμετωπίσετε δυναμικές προσωπικότητες στον εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν. Μια διακριτική αλλά σταθερή στάση θα τους αναγκάσει να χαλαρώσουν, οπότε τα πράγματα θα γίνουν όπως θέλετε εσεις.

 

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: είστε ικανοποιημένοι με τα άτομα που έχετε γνωρίσει? Συνήθως επωφελείστε στο έπακρο από τις συναντήσεις σας, αλλά μήπως  έχετε απογοητευτεί; Μήπως έχετε φτάσει σε λάθος σημείο; Εκμεταλλευτείτε την παύση για να συνέλθετε και να καταλάβετε που βρίσκεστε και που θέλετε να είστε αύριο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:σήμερα θα είστε απασχολημένοι με πολλά καθήκοντα. Τα τηλέφωνα δεν θα σταματήσουν να χτυπάνε. Ελέγξτε δύο φορές τα σημαντικά έγγραφα. Αν χρειαστεί να κάνετε υπολογισμούς ή να παραδώσετε αναφορές προσοχή να μην παραβλέψετε δεδομένα.

 

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: επιτέλους το ταξίδι σας έφτασε στο τέλος του, παρότι κράτησε αρκετές εβδομάδες. Σίγουρα είδατε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Είτε το ταξίδι αυτό ήταν εσωτερικό, είτε πραγματικό, το σύμπαν σας δίνει ένα λιμάνι για να αράξετε. Αδειάστε τις βαλίτσες σας με προσοχή, καθώς είναι γεμάτες με θησαυρούς. Διακοσμήστε το σπίτι σας με αυτούς για να σας υπενθυμίζουν το πόσο έχετε ωριμάσει.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν πρόσφατα δανείσατε χρήματα σε κάποιον, υπάρχει μια πιθανότητα να σας επιστρέψουν κομμάτι από αυτά σήμερα κιόλας. Ή αν κάνατε κάποια σημαντική χάρη σε κάποιον συνάδελφό σας θα σας το ανταποδώσει. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν χρειαστεί.

 

 

αιγόκερως

γενικά ζωδια: μετά τα γεγονότα των περασμένων εβδομάδων θέλετε ακόμα να συνεχίσετε να είστε ο ίδιος χαρακτήρας; Αυτή είναι πάντα μια καλή ερώτηση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας όταν υπάρχει πλανητική ευθυγράμμιση σαν την σημερινή. Οι άνθρωποι γενικά αισθάνονται πως έχουν μια ευκαιρία να εξέλθουν από παλαιώτερες καταστάσεις και σχέσεις. Αλλά πάντα διστάζουν να το κάνουν γιατί φοβούνται το μέλλον. Μην διστάσετε. Κάντε τα επόμενα βήματα!

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα συνεργαστείτε με μια νέα ομάδα ανθρώπων ίσως για να ολοκληρώσετε κάποια εργασία. Ή μπορεί να προστεθούν καινούργια άτομα στην ομάδα σας. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε συμμαχίες με άτομα τα οποία έχουν γνώσεις.

 

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: αύριο θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τα γεγονότα των τελευταίων τριών εβδομάδων. Θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί για σας ελάχιστα, αν όχι καθόλου. Αυτό είναι αρκετά αποθαρρυντικό, αλλά τα φαινόμενα απατούν. Θυμηθείτε, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: σήμερα θα αισθάνεστε λίγο αποπροσανατολισμένοι. Επειδή έχετε πολλαπλά καθήκοντα και μπορεί να μεταπηδάτε από τη μια εργασία στην άλλη. Κάντε διαλείμματα προκειμένου να διατηρήσετε την συγκέντρωσή σας. Διπλοτσεκάρετε την δουλειά σας και μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή.

 

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: αν νιώθετε πως δεν υπάρχει κάποια πρόοδος απέναντι στους στόχους σας, προσπαθήστε σήμερα να το διορθώσετε. Είστε απογοητευμένοι με την ερωτική σας ζωή; Πιθανόν να αφιερώσατε πολύ ενέργεια σ΄αυτη τελευταία χωρίς να δείτε κάποιο αποτέλεσμα. Περιμένετε λίγες μέρες πριν πάρετε οποιαδήποτε δραστική απόφαση που αφορά το μέλλον σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να γίνετε μέλος μιας νέας ομάδας ή να συνεργαστείτε με κάποιο νέο άτομο. Δέχεστε θετική ενέργεια από τους γύρω σας. Να είστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συμφωνία ή πρόταση βρεθεί στον δρόμο σας. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι κερδοφόρες και αναπάντεχα ικανοποιητικές αν τις κυνηγήσετε.