Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 13/10

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Κριός

Ελεύθεροι: αν και ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε από μία πολυάσχολη ημέρα και να απολαύσετε ένα ρομαντικό ραντεβού, ίσως κάποιος σας ζητήσει βοήθεια. Βοηθήστε τον και θα δημιουργήσετε μία πολύ καλή και δυνατή φιλία. zwdia σε σχέση: είναι πολύ καλή στιγμή να ψάξετε για νέες οδούς που οδηγούν σε διασκέδαση και αναζωογόνηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Θα υπάρξει αρκετό πάθος στις σχέσεις σας, είτε είστε με κάποιον είτε όχι. Η σημερινή ενέργεια θα φέρει όλων των ειδών τα συναισθήματα στην επιφάνεια, πράγμα που ίσως προκαλέσει και την σκοτεινή σας πλευρά. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την ζήλια ή την κακία να καταστρέψει μία κατά τα άλλα υπέροχη ημέρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις θα έχουν να κάνουν με δημιουργικά θέματα και θα ενισχύσουν το ρομάντζο, ειδικά αν απολαμβάνετε την τέχνη και οποιαδήποτε άλλη πολιτισμική μορφή διασκέδασης. Ωστόσο, ίσως βιώσετε κάποια αντικρουόμενα συναισθήματα όσον αφορά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η συγκέντρωση στο ζωδιο του ζυγου θα σας κάνει αναποφάσιστους, για αυτό προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε τον ερωτα, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να βρείτε κάποιον με τον οποίο να νιώθετε άνετα. Ο κρόνος στον τομέα του έρωτα υποδηλώνει πως ίσως σας τραβήξουν άτομα μεγαλύτερα και σοφότερα, ή κάποιος στην ηλικία σας που είναι ώριμος και έχει αρκετές συμβουλές να σας δώσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Ελεύθεροι: υπάρχει η πιθανότητα για διασκέδαση, ειδικά αν έχετε τη θέληση να τηλεφωνήσετε σε φίλους και να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Όμως το συναίσθημα θα είναι περισσότερο πλατωνικό παρά ρομαντικό. zwdia σε σχέση: θα είστε αρκετά απασχολημένοι με ένα δημιουργικό πρότζεκτ μαζί με τον συντροφο σας. Επίσης, μία πρόσκληση θα οδηγήσει σε μία νέα φιλία με ένα ζευγάρι. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: σήμερα το ρομάντζο ευνοείται, αν είστε τολμηροί. Όσον αφορά κάποιον που σας ενδιαφέρει, με υπομονή θα αποφύγετε την αβεβαιότητα και θα φτάσετε στην κατανόηση. zwdia σε σχέση: ένα οικονομικό θέμα θα ενθαρρύνει κάποια ψώνια, ειδικά αν έχετε την ανάγκη να βελτιώσετε το σπίτι σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Η ταύτιση είναι το μυστικό συστατικό για να εμβαθύνει μία φιλία ή ένα πιθανό ρομάντζο. Σήμερα θα χρειαστεί να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις για να καταλάβετε τι πραγματικά πιστεύει αυτό το πρόσωπο. Η τέχνη της ακοής με όλες τις αισθήσεις θα σας βοηθήσει σε αυτό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μοιραστείτε μυστικά ή να σας πουν μυστικά, για αυτό καλύτερα να παραμείνετε μακριά αν κάποιος θελήσει να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις. Από την άλλη μεριά, μία τυχαία συναντηση θα ενθαρρύνει το φλερτ. zwdia σε σχέση: φαίνονται πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, αλλά καλύτερα να συζητήσετε πρώτα τις επιλογές σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Είναι πιθανό μία διασκεδαστική σχέση να αλλάξει εντελώς, ίσως σαν αποτέλεσμα της θέλησής σας να μοιραστείτε συναισθήματα. Ο ερωτας και το ρομάντζο είναι ανοιχτά σε αυθόρμητες δυνάμεις, πράγμα που σημαίνει πως μία έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά σας. Επίσης, κοινωνικά είστε στο καλύτερο σημείο, για αυτό χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να επενδύσετε σε νέες φιλίες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

zwdia σε σχέση: ενώ τα επαγγελματικά σας αποσπούν την προσοχή από τον συντροφο σας, αξίζει να κλέψετε μερικά λεπτά από το πρόγραμμά σας για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Ελεύθεροι: ίσως βρείτε τον ερωτα σε επαγγελματικούς κύκλους, ή όσο προσπαθείτε να πετύχετε έναν σημαντικό προσωπικό στόχο ή μία φιλοδοξία σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η κοινωνική επιρροή συνεχίζει να εξελίσσεται ευχάριστα, έτσι θα θελήσετε να επικεντρωθείτε πάνω στις σημαντικές επαφές της ζωής σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, μην κάνετε κάποια κίνηση ακόμα. zwdia σε σχέση: η σελήνη στο ζωδιο των διδυμων θα σας εμπνεύσει να συναντηθείτε με φίλους και να περάσετε ένα καταπληκτικό απόγευμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Αν και η κοινωνική σας ζωή θα είναι πηγή πολλών συναισθημάτων, και δεν θα είναι όλα ευχάριστα, είναι πάλι καλή ιδέα να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Εξαιτίας της προσπάθειας που έχετε κάνει τώρα τελευταία, συγκεκριμένες σχέσεις φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Υπάρχει η πιθανότητα μία από αυτές να εξελιχθεί σε κάτι το ρομαντικό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia