Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 16/10

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

zwdia σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα για ερωτική εξέλιξη, με την υπέροχη ευθυγράμμιση στο ζωδιο του ζυγου να εμπλουτίζει τις πιο στενές σας σχέσεις. Ταυτόχρονα, η επαφή της αφροδίτης με τον αρη θα είναι ο καταλύτης που θα οδηγήσει την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Ελεύθεροι: είναι από τις καλύτερες στιγμές να σκεφτείτε τα ραντεβού, καθώς οι πιθανότητες θα είναι συναρπαστικές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: αν τα πράγματα έχουν γίνει συνήθεια πλέον με τον συντροφο σας, προσπαθήστε να εμπλουτίσετε την ρομαντική πλευρά της σχέσης σας. Ίσως ένα ρομαντικό δείπνο να μπορεί να ωθήσει τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελεύθεροι: το γυμναστήριο θα αποτελέσει το σκηνικό για μία ρομαντική συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Υπάρχει έξτρα ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, με την ευθυγράμμιση των πλανητών να κάνουν την σημερινή ημέρα υπέροχη, ειδικά αν ελπίζετε να βρείτε τον άνθρωπο των ονειρων σας. Ίσως κάποιος για τον οποίο τρέφατε συναισθήματα, είναι και πάλι ελεύθερος. Zwdia σε σχέση: σκεφτείτε λίγο τα συναισθήματα του συντρόφου σας και θα γίνουν θαύματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: μία ματιά προς τα μέσα θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως με διόραση και αποφασιστικότητα μπορείτε να μετατρέψετε τη σχέση σας έτσι όπως δεν την έχετε φανταστεί. Ελεύθεροι: θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις αν προσκαλέσετε φίλους ή κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά στο σπίτι σας, ενθαρρύνοντας μία βαθύτερη κατανόηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Η επιθυμία για ενθουσιασμό, περιπέτεια ή πικάντικες ρομαντικές ευκαιρίες είναι στο μυαλό σας. Αν ναι, η επαφή της αφροδιτης με τον αρη, θα είναι ο καταλύτης που θα σας συστήσει σε απίστευτα νέες εμπειρίες. Αν πάρετε το ρίσκο, η ανταμοιβή σας θα είναι μία ερωτική συνάντηση, ή μία ολοκαίνουρια φιλία, αν αυτό θέλετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Αν δεν έχετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, η σημερινή ευθυγράμμιση σας λέει ως ήρθε η ώρα να επενδύσετε στην καλοζωία σας. Παραδοθείτε στις απολαύσεις μίας θεραπείας σπα, ή σε οποιαδήποτε θεραπεία σας χαλαρώνει. Η σημερινή μείξη ενεργειών υποδηλώνει πως έχετε κάνει πολλά για τους άλλους. Ήρθε η ώρα να ανταμείψετε τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Σαν ζυγοι είναι εύκολο για εσάς να γοητεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας, καθώς ξέρετε πώς να τους φέρετε στην κατάλληλη θέση. Η επαφή του ήλιου με τον ερμή στο ζωδιο σας, σηματοδοτεί πως η προσέγγιση αυτή θα ενθαρρύνει κάποιον να ρίξει τις άμυνές του και να νιώσει άνετος με την παρέα σας. Έτσι τα πράγματα θα εξελιχθούν στον ερωτικό τομέα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: το ένστικτο και οι πνευματώδεις ιδέες εισέρχονται στην εξίσωση, για αυτό απολαύστε μία διασκεδαστική συζήτηση με έναν φίλο, μιλώντας για τις τελευταίες σας θεωρίες. Αργότερα, θα παρατηρήσετε το πώς ένας νέος φίλος ή αναπάντεχος σύμμαχος, είναι έτοιμος για ρομαντικές περιπέτειες. zwdia σε σχέση: αντί να στοχεύσετε σε αναμφισβήτητες τακτικές που μπορεί να αναστατώσουν τον συντροφο σας, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Μία συγκέντρωση πάνω σε προσωπικούς στόχους ή φιλόδοξα πρότζεκτ, υποδηλώνει πως θα νιώσετε μία έλξη για έξυπνους ανθρώπους. Μία ρομαντική γνωριμία με κάποιον που σας μοιάζει, θα οδηγήσει σε μία νέα εξερεύνηση. Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι γεμάτη επιρροές που μπορούν να βοηθήσουν μία εξελισσόμενη σχέση, να εξελιχθεί μέσα στις σωστές γραμμές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

zwdia σε σχέση: κάντε ένα τολμηρό βήμα μπροστά, για να κατακτήσετε έναν κοινό σας στόχο, και κάντε λίγο σχεδιασμό. Σήμερα, ασχοληθείτε πρώτα με τα οικονομικά σας, και συνεχίστε από εκεί. Ελεύθεροι: μπορείτε να μετατρέψετε τον αρνητισμό του χθες, σε αισιοδοξία, με δημιουργικότητα και γοητεία. Απολογηθείτε αν είναι απαραίτητο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Αν θέλετε να πείσετε κάποιον πόσο πολύ νοιάζεστε, η σημερινή ενέργεια θα σας βοηθήσει αρκετά. Η επαφή του ερμή με την αρφοδίτη, σηματοδοτεί πως θα είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι για να ξέρετε τι πρέπει να πείτε. Αργότερα, ένα κοινωνικό γεγονός θα φέρει μία φιλική συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Φύγετε μακριά με τον αγαπημένο σας ή έναν φίλο και θα επιστρέψετε αναζωογονημένοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι για όλα. Αν αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρά θέματα, πρέπει οπωσδήποτε να χαλαρώσετε, καθώς θα έχει αντίκτυπο στην καλοζωία σας. Όσο περισσότερο χρόνο περάσετε σε καλή παρέα, τόσο το καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia