Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 4/12

erwtas-xwris-antapokrisi

Κριός

Υπάρχει μια λάμψη στον αέρα, καθώς υψηλές ενέργειες έρχονται σε επαφή και φέρνουν ενθουσιασμό, κοινωνικές απολαύσεις και ίσως μια ποσότητα τύχης. Μπορεί να είναι μια μεγάλη μέρα για ένα πάρτι ή μια γιορτή, αν και η επαφή του Ήλιου με τον Ουρανό υποδηλώνει πως ίσως προτιμήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, ειδικά αν σας προσφέρει περισσότερη διασκέδαση και μια ευκαιρία να περπατήσετε σε νέα μέρη. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: Η απόφαση του αγαπημένου σας να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ίσως σας προκαλέσει σύγχυση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να καταλήξετε σε μια συμφωνία. Αν δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να μιλήσετε, καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια απόψε. Ελεύθεροι: Οι συναναστροφές σας μπορεί να είναι ευχάριστες καθώς ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην ζωή σας. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Απολαμβάνετε να είστε με μια παρέα που μπορεί να ανοίξει τις πόρτες και να σας εισάγει σε νέες ιδέες και δραστηριότητες. Οι σχέσεις όλων των ειδών φαίνεται να αναδεικνύουν το την καλύτερη πλευρά σας και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της διασκέδασης σε όλα τα επίπεδα. Με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται το πάθος σας για ένα συγκεκριμένο θέμα. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα  άλλο άτομο ενδιαφέρεται για σας περισσότερο από το συνηθισμένο, αυτό σας ενθαρρύνει να τον πλησιάσετε και να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Zwdia σε σχέση: Αν και οι εργασιακές σας υποχρεώσεις εισχωρούν στην ζωή σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που θα σας διασκεδάσει και θα σας χαλαρώσει και θα επωφεληθείτε από το αποτέλεσμα.Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Ελεύθεροι: Με τόσα πολλά κοινωνικά σχέδια δεν θέλετε να χάσετε τίποτα, πρόκειται για μία από τις καλύτερες εποχές για να κάνετε νέες φιλίες. Η σημερινή επαφή της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργούν πιθανότητες και ίσως προκύψει μια συνομιλία που θα αγγίξει την καρδιά σας. Zwdia σε σχέση: Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής σας θα σας εξοικονομήσουν χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Μια συνομιλία με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε τελευταία ή με ένα φίλο θα σας κάνει την βραδιά ιδιαίτερα ευχάριστη. Είτε θελήσετε να μείνετε μέσα ή να βγείτε έξω, υπάρχουν επιλογές για να διασκεδάσετε. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα ανησυχίας. Ωστόσο, κάνοντας μια συζήτηση που μπορεί να αποφέρει αλλαγές θα εμπνεύσει και τους δυο σας. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Είναι μια καλή ημέρα για να δεχθείτε προσκλήσεις και να συνομιλήσετε με φίλους και να απολαύσετε μια διασκεδαστική βραδιά. Καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές θα θελήσετε να επανασυνδεθείτε με κάποιο φίλο που έχετε να ακούσετε νέα του καιρό. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας υπενθυμίσει πόσο ευχάριστη είναι η παρέα του συγκεκριμένου προσώπου. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: H ευθυγράμμιση στην οικονομική σας ζώνη μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε μια σπάταλη κίνηση. Αλλά μην βιαστείτε να την κάνετε σ’ αυτές τις γιορτινές αγορές χωρίς να κάνετε μια μικρή έρευνα. Θα μπορούσατε να χάσετε πολλά αν ξοδέψετε χρήματα με τέτοια παρόρμηση. Ελεύθεροι: Η σημερινή επαφή της Σελήνης με τον Δία υποδηλώνουν πως κεντρίζετε το ενδιαφέρον κάποιου. Ίσως αργότερα μέσα στην μέρα μάθετε ποιος θα μπορούσε να είναι. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Δία θα μπορούσε να είναι τέλεια για ένα πρώτο ραντεβού ή ακόμα και για μια ξεχωριστή βραδιά με την μακροπρόθεσμη σχέση σας. Φαίνεται πως είστε σε μια έντονη εορταστική διάθεση. Με τον Άρη στον Υδροχόο, υπάρχει πιθανότητα να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες από ένα φίλο. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η σημερινή επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να ενθαρρύνουν μια απόφαση που θα πάρετε σχετικά με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που εμφανιστεί αν πρόκειται να σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν. Ίσως απόψε είναι η σωστή βραδιά! Zwdia σε σχέση: Με τον Άρη στον Ταύρο υποδηλώνει ένα άνετο βράδυ. Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε την βραδιά. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Η δράση θερμαίνεται καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας, αυξάνοντας έτσι την δυναμική ενέργειά σας, αφήνοντάς σας όμως μια αίσθηση ανησυχίας. Αν είστε ελεύθεροι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε την δέσμευση. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εσάς να απολαύσετε στιγμές με φίλους και είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σας και διασκεδάζετε όταν  είστε μαζί. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Zwdia σε σχέση: Βρίσκεστε σε μια κατάσταση οργάνωσης και είστε πρόθυμοι να ταξινομήσετε τα πράγματα για τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, η σημερινή ευθυγράμμιση προτείνει να κάνετε κάτι που θα ευχαριστήσει τον εαυτό σας και το πνεύμα σας. Ελεύθεροι: Μήπως κάποιος από τον χώρο εργασίας σας θέλει να σας καλέσει σπίτι του? Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως είστε έτοιμοι να το μάθετε σύντομα. Διαβάστε στα zwdia τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

zwdia-3-zodia