Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 15/10

erwtikes-28314

Κριός

Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία ανοίγουν πόρτες για εσάς χάρη στην επαφή του ηλιου με τον δια που σηματοδοτεί άνθισμα νέων φιλιών, για αυτό  εξερευνήσετε μερικές δραστηριότητες και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Είναι μία καλή ημέρα να βρεθείτε με κάποιον που έχετε να δείτε καιρό. η ανάδρομη πορεία του ερμή υποδηλώνει πως θα εκτιμήσουν τη σκέψη σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν οι ιστοσελίδες των ραντεβού δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και νιώθετε απογοήτευση, ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ, να είστε ο εαυτός σας και ξεχάστε την εύρεση ρομαντικής συντροφιάς. Αντί για αυτό, ακολουθήστε το πάθος σας και βυθιστείτε σε δραστηριότητες που απολαμβάνετε. Χωρίς να το περιμένετε το άτομο αυτό ίσως να εμφανιστει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

zwdia σε σχέση: ο συντροφος σας θα είναι γεμάτος δύναμη σήμερα, και η κρίση κάποιου πάνω στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε, θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα σημαντικό ζήτημα. Ελεύθεροι μία συναρπαστική κοινωνική περίσταση θα σας ανεβάσει την διάθεση. Όμως, αν τα σχέδιά σας εμποδιστούν, θα περάσετε και πάλι ευχάριστα αν έχετε τη θέληση να ακολουθήσετε τη ροή. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Η σεληνη στο ζωδιο σας ευθυγραμμίζεται με την αφροδιτη και τον κρονο, έτσι θα είστε αρκετά ευάλωτοι και ευαίσθητοι απέναντι στη διάθεση ενός φίλου ή του αγαπημένου σας. Όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις, οι ψυχολογικές σας τάσεις εμφανίζονται, έτσι θα έχετε την διορατικότητα να κάνετε το καλύτερο για όλους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Ελεύθεροι: οι συζητήσεις δημιουργούν επαφές και μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε την προοπτική ενός ερωτικού ενδιαφέροντος, κάνοντας την σημερινή ημέρα υπέροχη για να εκμεταλλευτείτε ρομαντικές πιθανότητες. zwdia σε σχέση: είναι καλή στιγμή να μιλήσετε και να κάνετε ένα σχέδιο για το μέλλον το οποίο να ενθουσιάζει και τους δύο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: το σπίτι είναι το μέρος που υπάρχει η μαγεία, έτσι ίσως θελήσετε να γιορτάσετε τις κοινωνικές σας επαφές προσκαλώντας κάποιους φίλους. zwdia σε σχέση: η οικογενειακή ζωή φαίνεται ευχάριστη και χαρούμενη σήμερα, ακόμα και αν βρίσκεστε στην μέση δραστηριοτήτων ή βελτίωσης του σπιτιού. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός
ο ήλιος στο ζωδιο σας ευθυγραμμίζεται με τον αρη στον τομέα της επικοινωνίας, έτσι η ημέρα θα είναι γεμάτη με δυναμικές συζητήσεις που ενθαρρύνουν μία αλλαγή στη σχέση σας με ένα σημαντικό πρόσωπο. Είστε γοητευτικοί και αρκετά μαγνητικοί, έτσι αν θέλετε ο ερωτας να ανθίσει, θα δείτε πως δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να συμβεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

zwdia σε σχέση: αν δεν μπορέσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας, θα υπάρξει άγχος. Η σεληνη στο ζωδιο του καρκινου και η επαφή της με τον κρονο, σηματοδοτούν πως οι φόβοι σας έχουν γίνει πιο βάρος στο στήθος. Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση σας οδηγεί να περάσετε χρόνο με έναν έμπιστο φίλο ή ένα σημαντικό πρόσωπο που μπορεί να σας κάνει να γελάσετε και να νιώσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Οι αλλαγές όσον αφορά ένα νέο ρομάντζο θα είναι ενθουσιώδεις και συναρπαστικές. Η επαφή του ήλιου με τον αρη σηματοδοτεί πως μία συζήτηση θα οδηγήσει σε δράση, ενθαρρύνοντάς σας να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Επίσης, η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη θα σας γνωστοποιήσει τις ανάγκες της καρδιάς σας καθώς και το πώς να τις ικανοποιήσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Η αφροδίτη, ο πλανήτης του ερωτα, βρίσκεται στον ζυγο και είναι στο καλύτερό της σημείο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζητήσετε ραντεβού από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να έχει επαφή με την εργασία σας ή με μία προσωπική σας φιλοδοξία. Αν γνωρίσετε αυτό το άτομο καλύτερα, θα ωφεληθείτε με παραπάνω από έναν τρόπους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: αν σχεδιάζετε να ζητήσετε από κάποιον ραντεβού, τι περιμένετε; Η επαφή του ηλιου με τον αρη σηματοδοτεί πως πρέπει να αφήσετε τις κουβέντες και να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις. zwdia σε σχέση: να είστε περιπετειώδεις στοχεύοντας σε νέες εμπειρίες αυτό το απόγευμα. Ίσως δημιουργηθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι που διευρύνει το μυαλό σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Η σημερινή σεληνη στο ζωδιο του καρκινου θα βοηθήσει τον έρωτα να ανθίσει, όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σας. Επίσης, η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη και τον ερμή, εμπλουτίζει την ευαισθησία και ενθαρρύνει και τους δύο να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου. Αυτή η δύναμη θα φροντίσει την σχέση σας και θα προωθήσει εγκάρδιες συζητήσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia