Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 20/10

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

Κριός

zwdia γενικά: η μοναδική σας ικανότητα να επικοινωνείτε με διαφορετικές προσωπικότητες, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα για να διατηρήσετε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας. Κρατήστε τα πράγματα σε κίνηση και μην αφήσετε τις καταστάσεις να μείνουν στάσιμες.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον αρη σηματοδοτεί πως τα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: μείνετε σε αυτά που ξέρετε. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να περάσετε σε άγνωστες περιοχές. Παραμείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί με τον χρόνο σας. Μην σπαταλάτε πολύτιμες στιγμές πετώντας στα σύννεφα με σχέδια που δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα σας πιάσει υπερβολικό άγχος. Βρείτε παρηγοριά στην γνώση πως αύριο τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά. Ίσως έχετε το αίσθημα πως είστε ολομόναχοι, παρά τους κύκλους των φίλων που σας περιτριγυρίζουν και σας αγαπούν. Μία δύναμη πρόκειται να σας οδηγήσει σε πράξεις. Προσπαθήστε να μην χάσετε καμία εξέλιξη, έτσι ώστε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: κάνατε κάτι και προσπαθείτε να καλύψετε τα ίχνη σας; Αν ναι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι άνθρωποι δεν θα σας δώσουν τόσο εύκολα πληροφορίες. Θέλουν να κρατήσουν πράγματα για τον εαυτό τους. Όσο περισσότερο προσπαθείτε, τόσο περισσότερο θα κλείνονται. Να είστε μυστικοπαθείς με τις ιδέες σας. Μην δώσετε ούτε εσείς πληροφορίες.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: προσπαθήστε να βγείτε πάνω από την ένταση και τις δυσκολίες της ημέρας. Κάντε στον εαυτό σας την χάρη και μην πέσετε στο επίπεδο κάποιου άλλου. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα και μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Δουλέψτε με τον αρνητισμό. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να το αγνοήσετε. Προσεγγίστε τα προβλήματα, τη στιγμή που θα δημιουργηθούν. Μην κολλάτε στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: είναι μία ευχάριστη ημέρα με πειρασμούς όλων των ειδών, καθώς η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα λάβετε κάποια πολύ καλά νέα σήμερα. Αυτό που περιμένατε, προσγειώνεται στην πόρτα σας. Εν ολίγοις, η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσάς. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι δυνατές και η επικοινωνία στα καλύτερά της.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: θα θελήσετε να αποδράσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της ημέρας, πηγαίνοντας για ψώνια. Ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας με ανθρώπους και συμμάχους που έχουν τις ίδιες απόψεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαφωνίες. Υπάρχει αρκετή ένταση στον κόσμο και δεν χρειάζεται να συνεισφέρετε και εσείς σε αυτό.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: τα πάθη αυξάνονται όσον αφορά τον ερωτα, με μία πιθανότητα να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αν ασχολείστε με πωλήσεις, η δουλειά σήμερα θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Θα είναι όμως δύσκολο να πείσετε τους ανθρώπους. Δεν θα ξοδέψουν εύκολα χρήματα, μόνο αν υπάρχει πολύ καλός λόγος. Θέλουν κάτι ποιοτικό που να αξίζει.

 

Λέων

Γενικά zwdia: η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή σήμερα, αν και θα υπάρξουν κάποιες δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να σας την χαλάσουν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις διαφωνίες με τους ανθρώπους να σας ρίξουν. Η σωστή συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αντιμετωπίσετε τον θυμό και την έχθρα που βρίσκεται γύρω σας.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον δια, αποκαλύπτει μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: νιώθετε περισσότερο σταθεροί από ότι συνήθως. Σίγουρα έχετε κάθε λόγο να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά και έχετε κερδίσει τον σεβασμό. Τώρα ήρθε η ώρα να τον εξαργυρώσετε. Να είστε υπερήφανοι για αυτά που έχετε πετύχει.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα καταφέρετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Δεν θα υπάρξει έλλειψη ενέργειας για να δουλέψετε με ανθρώπους ή με απόψεις που θα έρθουν προς το μέρος σας. Τα λόγια σας έχουν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους και ίσως καταφέρετε από κάποιους να σας πουν την αλήθεια. Βοηθήστε τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί για να φτάσουν έναν κοινό στόχο.

Ερωτικά ζωδια: Ακόμα και αν υπάρχουν πιθανότητες για άμεση έλξη ή μία αυθόρμητη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η δραματική σας συμπεριφορά στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αξίζει όσκαρ, αλλά δεν είναι αρκετή για να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων –ειδικά σήμερα. Οι άλλοι δεν θα λένε πολλά, αλλά σίγουρα σας κρίνουν.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σήμερα θα υπάρξει ειρήνη και αρμονία στο πρόγραμμά σας, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να βιώσετε κάποιες αντιστάσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας και σιγουρευτείτε πως οι πράξεις σας είναι ευθυγραμμισμένες με την καρδιά σας, αλλιώς θα μπλέξετε σε μία μάχη που δεν είναι καν δική σας.

Ερωτικά zvdia: Η υπέροχη επαφή της αφροδιτης με τον αρη, αυξάνει το πάθος σε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η ατμόσφαιρα στην οποία δουλεύετε έχει προσωρινά επιβραδύνει, δίνοντάς σας τον χρόνο να τακτοποιήσετε πράγματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό στη μέση. Μην ανησυχείτε. Θα πετύχετε τον στόχο σας με ένα βήμα τη φορά.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: προσπαθήστε να μην τρελάνετε τους ανθρώπους με την φράση «στα ‘λεγα». Έχετε την ικανότητα να προβλέπετε καταστάσεις και να βλέπετε τις συνέπειες πριν από όλους. Αυτές οι συνέπειες πρόκειται να εμφανιστούν σήμερα. Χρησιμοποιήστε την διορατικότητά σας και το ένστικτο για να βρείτε την καλύτερη λύση πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως δεν έχετε διάθεση για… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία από τις αρετές σας είναι πως μπορείτε να πείσετε τους ανθρώπους να κάνουν ή όχι οτιδήποτε θέλετε. Η φωνή και η γοητεία σας είναι πολύ ισχυρά όπλα-τις περισσότερες φορές. Σήμερα, όμως, αν δεν έχετε συμπαγή γεγονότα στα χέρια σας, οι άνθρωποι θα κάνουν πως δεν σας ακούνε.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: ξερετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε σήμερα, αλλά για κάποιο λόγο, οι πράξεις που απαιτούν είναι δύσκολο να γίνουν. Υιοθετήστε ενεργητική συμπεριφορά. Μην ασχολείστε τόσο πολύ με τα αποτελέσματα, καθώς θα αναστατωθείτε και θα απογοητευτείτε αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο. Η ανεξαρτησία είναι σημαντική αρετή για σήμερα.

Ερωτικά zwdia: Σήμερα θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να φλερτάρετε με… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: έχετε κάποιο σημαντικό ζήτημα να τακτοποιήσετε, αλλά ξαφνικά θα εμφανιστεί ένα δεύτερο και ένα τρίτο. Βάλτε τα δυνατά σας να μην αντιδράσετε υπερβολικά και να παραμείνετε ήρεμοι.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: φροντίστε η άποψή σας να μην χαθεί στους γρήγορους ρυθμούς της ημέρας. Τα λόγια σας δεν θα ταιριάζουν ακριβώς με αυτά που θέλουν οι άνθρωποι να ακούσουν. Μην το πάρετε προσωπικά. Συνειδητοποιήστε πως είναι μία υπόδειξη πως τα λόγια είναι λιγότερο σημαντικά. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Χρησιμοποιήστε την.

Ερωτικά ζωδια: Αν και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, νιώθετε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σημερα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την ρεαλιστικότητα των πραγμάτων. Είναι σημαντικό να είστε πρακτικοί και σταθεροί, έτσι ώστε να κατακτήσετε όνειρα που κάνετε εδώ και καιρό.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: έχετε δύο επιλογές σήμερα. Είτε να ασχοληθείτε με το χάος που βρίσκεται μπροστά σας ολοκληρωτικά, ή να το αγνοήσετε εντελώς. Υπάρχουν σίγουρα δύο πλευρές έτοιμες για μάχη. Υπάρχει όμως και μία στοργική, αρμονική πλευρά που θέλει απλώς ειρήνη. Είναι δύσκολο να αγνοήσετε κάποια γεγονότα.

Ερωτικά zvdia: Σας κολακεύει η προσοχή κάποιου; Αν ναι, τότε τα συναισθήματα είναι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είστε ατρόμητοι στον τρόπο που προσεγγίζετε την εργασία σας. Έχετε την ικανότητα να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Εν ολίγοις, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και δύναμη.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε ο σωτήρας που θα ηρεμήσει τους υπολοίπους. Χρησιμοποιήστε την καλλιτεχνική σας φύση και την αγάπη για την ομορφιά και την αρμονία, να εμπνεύσει τους άλλους και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους. Η γενική αποδοχή είναι ο μοναδικός τρόπος να λυθεί το πρόβλημα, ειδικά σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αν κάποιος σας αναστάτωσε πρόσφατα, θα είναι δύσκολο να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οποιαδήποτε ιδέα και αν έχετε, πρόκειται να καταρριφθεί αμέσως. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται μόνο τα δοκιμασμένα –όσο ξεπερασμένα και αν είναι. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συστήσετε νέες ιδέες στον κόσμο.

 

zwdia

 

 

zwdia