Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 26/11

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

Zwdia γενικά: Τυχόν ανησυχίες που αφορούν συγγενείς ή φίλους σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν αισθάνεστε σίγουροι για το τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να νοιώθετε αβοήθητοι. Ότι ανησυχίες και αν έχετε, μην προσπαθήσετε να τις λύσετε, χωρίς να γνωρίζετε τα γεγονότα. Διάφορα εμπόδια και καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα σας απογοητεύσουν και θα χάσετε τον χρόνο σας για το τίποτα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια τάση που αρχίζει σήμερα θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτή η τάση συνδέεται με την ευαισθησία και την συνεργασία σας με τους άλλους. Θα διαπιστώσετε πως η τύχη σας ευνοεί όταν τα έχετε καλά με τους γύρω σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια:  Σήμερα η μέρα ίσως  να μην αποδειχθεί ικανοποιητική για σας  σε ότι αφορά τις κοινωνικές σας συναναστροφές . Μπορεί να μην έχετε την κατάλληλη διάθεση. Πιέζετε τον εαυτό σας για να δείτε τους φίλους σας ενώ θα προτιμούσατε να κάθεστε στον καναπέ σας. Σε όποια συνομιλία και να συμμετέχετε θα σας φανεί βαρετή. Είναι μια καλή μέρα για να καθίσετε και να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Μπορείτε να μάθετε από τους ανθρώπους γύρω σας χωρίς να χρειάζεται να πείτε κάτι.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η τύχη σας πρόκειται να βελτιωθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Μια νέα φάση του ετήσιου κύκλου σας αρχίζει σήμερα και σηματοδοτεί την αρχή μιας ανάκαμψης για σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές.

 

Δίδυμος

Γενικά zvdia: Σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη περηφάνια.  Ίσως σας ζητηθεί να κάνετε κάτι το οποίο θεωρείτε πως είναι κάτω των δυνατοτήτων σας.  Τα άτομα γύρω σας ίσως εκνευριστούν.  Ξεπεράστε τυχόν προσβολές και προσπαθήστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, πριν εκτονωθεί η κατάσταση και χάσετε την ευκαιρία. Καλό θα ήταν απόψε να διασκεδάσετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα διαπιστώσετε πως η λογική σκέψη δεν θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό να εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαντήσεις.

 

Καρκίνος

γενικά ζωδια: Η φαντασία σας μπορεί να πλάθει ιστορίες και εικόνες που θα θέλετε να τις απαθανατίσετε μέσα από το γράψιμο ή την ζωγραφική, αλλά η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να σας αποθαρρύνει. Ωστόσο, καλό είναι να το κάνετε έτσι κι αλλιώς. Αυτές οι ιδέες πηγάζουν από βαθιά μέσα σας. Δίνοντάς τους σχήμα, θα απελευθερωθείτε από τραύματα του παρελθόντος. Αν δεν σας αρέσουν κρατήστε τα κρυφά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τώρα είναι η στιγμή για να θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας εφόσον θέλετε να δείτε την ανάπτυξή τους κατά το επόμενο έτος. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων οι άνθρωποι γύρω σας θα υποστηρίξουν εσάς και τις ανάγκες σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές απ’ τους άλλους.

 

Λέων

Zwdia γενικά: Η παρουσία σας σε μια ομάδα ανθρώπων μπορεί να φανεί ελκυστική σήμερα. Ωστόσο, οι ανησυχίες που έχετε για την οικογένειά σας θα σας αποσπάσουν την προσοχή, με αποτέλεσμα να μην επωφεληθείτε από αυτό όσο θα ‘πρεπε. Πιθανόν κάποιες συζητήσεις να τις βρείτε βαρετές. Παρά την έλλειψη ενθουσιασμού, θα ήταν καλή ιδέα να βγείτε έξω σήμερα. Θα είναι ένα μελαγχολικό απόγευμα αν μείνετε στο σπίτι μόνοι σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για τις επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικό να είστε δεκτικοί και να γνωρίζετε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Το να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας  δεν θα σας βγει σε καλό. Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι μεγάλο. Μην το αφήσετε να πάει χαμένο.

 

Παρθένος

Γενικά  zvdia: Σήμερα θα είναι όλα βαρετά στα μάτια σας. Θα κοιτάτε το ρολόι και θα αισθάνεστε πως έχει περάσει μια ώρα ενώ στην πραγματικότητα έχουν περάσει μόνο δέκα λεπτά. Αν μπορείτε να αναβάλετε τις υποχρεώσεις για αύριο, θα ήταν ότι καλύτερο. Τίποτα δεν είναι τόσο επείγον σήμερα  για να απαιτήσει  την αμέριστη προσοχή σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να διασκεδάσετε για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό μεγάλων δαπανών κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Έπιπλα, διακοσμητικά για το σπίτι καθώς και μια απόδραση στο εξοχικό σας θα σας φανούν ιδιαίτερα ελκυστικά. Αναρωτηθείτε αν μπορείτε πραγματικά να καλύψετε οικονομικά αυτές τις επιθυμίες.

 

Ζυγός

Γενικά ζωδια: Οι σκέψεις για ένα ταξίδι που σχεδιάζετε να κάνετε σας αποσπούν την προσοχή. Ένας φίλος θα θελήσει να το συζητήσει μαζί σας. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις θα σας φανούν βαρετές και ανάξιες προσοχής καθώς σκέφτεστε διάφορα εξωτικά μέρη για απόδραση. Καλό θα ήταν όμως να φέρετε εις πέρας αυτές τι υποχρεώσεις. Έπειτα, μπορείτε να φαντασιώνεστε για τις διακοπές σας χωρίς ενοχές.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας δεν θα είναι ιδιαίτερα δυνατές κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Η γοητεία σας δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο καλά όσο συνηθίζεται. Κάποιοι από αυτούς είναι κυκλοθυμικοί και άλλοι απλά σοβαροί. Βάλτε τα δυνατά σας να καταλάβετε ποιος είναι τι.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Πιθανόν να μην έχετε νέα από έναν στενό φίλο για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό θα σας ανησυχεί. Το πρόσωπο αυτό ίσως να μην ήταν καλά την τελευταία φορά που μιλήσατε. Θα ήταν μια καλή ιδέα να του τηλεφωνήσετε. Περίεργα και ανησυχητικά όνειρα θα «μολύνουν» τον ύπνο σας απόψε, αλλά μην τα πάρετε στα σοβαρά. Δεν πρόκειται να προβλέψουν κάτι. Πιθανόν να αντιπροσωπεύουν την ψυχική σας κούραση.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η τύχη θα σας ευνοήσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Θα είστε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή για να πετύχετε, και το μόνο που θα χρειαστεί  είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Δεν θα είναι δύσκολο, η διαίσθηση θα σας δείξει τον δρόμο.

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Ένας παλιός επισκέπτης ίσως σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα. Πιθανόν να ενθουσιαστείτε ιδιαίτερα και χρειαστεί να προσποιηθείτε. Τα ερωτικά σας και η κοινωνικότητά σας ίσως περιορίσουν λίγο τις υποχρεώσεις σας προς την οικογένειά σας, ιδιαίτερα προς τους γονείς σας, αλλά μην το βάλετε κάτω. Μπορεί να κολλήσετε στο σπίτι σήμερα, αλλά θα είστε σε θέση να αφήσετε τα πράγματα να κυλίσουν χαλαρά αργότερα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την αίσθηση πως δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι άνθρωποι  γύρω σας δεν θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ και δεν θα λάβετε την υποστήριξη που νομίζετε ότι σας αξίζει. Κάντε υπομονή.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια:  κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σας κουράσουν σήμερα. Είστε ανήσυχοι και ίσως μπείτε στον πειρασμό να αποδράσετε από όλα αυτά και να πάτε κάπου να διασκεδάσετε. Ρίξτε μια δεύτερη ματιά και προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε τώρα. Αν δεν είναι τόσο σημαντικό, βάλτε το στην άκρη. Πρέπει να χαλαρώσετε.

Ερωτικά ζωδια:διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Ένα αρνητικό σχόλιο που κάνατε σε κάποιον ή μια «γέφυρα» που διαλύσατε περίπου πριν έξι μήνες, θα επανέλθουν στο στέκι σας κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Όσο και αν κατηγορείτε κάποιον άλλον, μάλλον φταίτε μόνο εσείς.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεστε περισσότερα χρήματα πριν προχωρήσετε σε μια ενέργεια που σημαίνει πολλά για εσάς. Αυτός ο προβληματισμός δεν πρόκειται να σας σταματήσει όμως. Με καλύτερο σχεδιασμό, η ενέργεια αυτή θα γίνει εφικτή.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια κοσμική αλλαγή θα συμβεί σήμερα η οποία θα έχει σημαντική επίδραση κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την οικογένειά σας. Αν επικρατεί μια σταθερότητα στον οικογενειακό σας κύκλο, τότε θα έχετε σταθερότητα και στην δουλειά σας.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Ένας χαρισματικός άνθρωπος θα σας επισκεφθεί σήμερα και θα θέλει την βοήθειά σας σε κάτι. Κυριαρχεί μια μελαγχολία όσον αφορά τα συναισθήματά σας απέναντι στην οικογένειά σας. Η δημιουργική σας πλευρά θα παραμείνει αδρανής.  Αισθάνεστε αρκετά αισιόδοξοι για τη ζωή σας και το μέλλον σας. Είστε επίμονοι και δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να φτάσετε σε κάτι.  Κάντε αυτό που θέλετε και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι καλές σχέσεις με τους γύρω σας και η καλή τύχη θα σας συνοδεύσουν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Εν ολίγοις, τα σημάδια δείχνουν πως σήμερα ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες. Τα ρίσκα που θα πάρετε τώρα θα σας ανταμείψουν αργότερα.