Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 28/1

erwtas-xwris-antapokrisi

Κριός

Μόλις σκέφτεστε ότι τα πάτε καλά με ένα συγκεκριμένο άτομο , τότε μπορεί να προκύψει ένα θέμα. Ίσως μετά από μερικές συζητήσεις να αποφασίσετε πως δεν είναι τόσο καλός/η όσο νομίζατε. Αν είναι πολύ ευερέθιστος μήπως δεν πρέπει να προχωρήσετε; Η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας κάνει να αντιληφθείτε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτό το πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για ρομαντισμό είτε βγαίνετε έξω για πρώτο ραντεβού είτε πηγαίνετε για δείπνο με τον/την σύντροφό σας. Μην πάρετε όμως για δεδομένη μια σχέση που μπορεί να ξεκινάει τώρα γιατί μπορεί να είναι φαινομενική η χημεία μεταξύ σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Μια όψη Ουρανού Ερμή σας κάνει πιο ελκυστικούς με αποτέλεσμα οι άλλοι να επιθυμούν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας. Βέβαια, η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας κάνει να απορρίψετε μια πρόσκληση. Έτσι και αλλιώς θα προτιμούσατε να χαλαρώσετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Αν πρόκειται να βγείτε με φίλους τότε η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας προσφέρει διασκέδαση και καλή παρέα. Βέβαια αργότερα τα πράγματα ίσως γίνουν πολύ έντονα. Zwdia σε σχέση: Ο Άρης έρχεται σε επαφή με τον Πλούτωνα και ίσως τα νεύρα σας αλλά και του/της συντρόφου σας να μην είναι πολύ καλά. Είναι προτιμότερο να ξεσπάσετε παρά να το αφήνετε να συσσωρεύεται μέσα σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μια ευκαιρία για ένα ρομαντικό βράδυ μπορεί να προκύψει ξαφνικά ή μπορεί να χαρείτε που θα βρεθείτε με κάποιον. Βέβαια η σημερινή επαφή του Ερμή με τον Ουρανό θα κάνει πλατωνικό το βράδυ σας και θα προσθέσει και φίλους στην έξοδό σας. Ίσως βοηθήσουν να σπάσει ο πάγος ευκολότερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με φίλους, μπορεί να μην έχουν όλες τις απαντήσεις αλλά θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας. zwdia σε σχέση: Λύστε πρακτικά ένα θέμα που πρέπει και θα έχετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Η σημερινή ευθυγράμμιση προμηνύει πως μια έξοδος από την καθημερινότητα είναι ότι χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Μια νέα γνωριμία ίσως είναι διασκεδαστική ειδικά αν σας κάνει να βγείτε από την καθημερινότητά σας και σας προσφέρει νέες εμπειρίες. Συνήθως σας αρέσει να βγαίνετε ραντεβού και να έχετε επιλογές. Ίσως χρειαστεί να παρέμβετε σε έναν οικογενειακό καβγά που μπορεί να προκύψει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Ταύρο και η σημερινή ευθυγράμμιση υποδεικνύουν ότι μπορεί να προκύψει χημεία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η σχέση σας μπορεί σήμερα να γίνει βαθύτερη και πιο σημαντική. Zwdia σε σχέση: Είναι η σωστή στιγμή για party και διασκέδαση, ειδικά αυτή την περίοδο που το χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι η τέλεια ευκαιρία για να ενταθεί η κοινωνική σας ζωή. Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας εντυπωσιάσει. Zwdia σε σχέση: Εκμεταλλευτείτε καλά την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς το βράδυ ίσως προκύψουν προτάσεις για έξοδο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη στους Ιχθύες προκαλεί αναταράξεις στη ζωή σας με την θετική έννοια. Αν σκεφτόσασταν να μπείτε σε μια ομάδα ή να κάνετε κάτι καινούργιο, τώρα είναι η σωστή στιγμή. Zwdia σε σχέση: Με την Αφροδίτη και τον Άρη να τονίζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους, ένα νέο ζευγάρι στον κύκλο σας μπορεί να γίνουν οι καινούργιοι σας φίλοι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που να είναι δραστήριος, να σας νοιάζεται και ίσως να είναι έτοιμος/η να σας προσφέρει υποστήριξη. Αν υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον, δείτε το ως το κερασάκι στην τούρτα. Zwdia σε σχέση: Σε θέματα που αφορούν τον τρόπο ζωής, μια μικρή έρευνα μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που επιθυμούσατε και να προσδώσει καλή ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν το τελευταίο διάστημα η ερωτική σας ζωή έχει βελτιωθεί τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενδυναμώνει τον ρομαντισμό και προσφέρει καινούργιες γνωριμίες. Zwdia σε σχέση: Βάλτε στόχους ώστε μαζί με τον/την σύντροφό σας να επιτύχετε σημαντικά πράγματα. Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε μια πρόκληση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia