Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24/02 – 01/03 Συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας

erwtikes-11314

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24/02 – 01/03 Α

Ζώδια Κριός

Θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας στις 27 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιό σας. Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι για να πείτε τα νέα σας, θα νιώσετε ζεστασιά και αγάπη. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με άμεσο και ίσως παρορμητικό τρόπο.

Στις 28 Φεβρουαρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εντάσεις στις εργασιακές σχέσεις σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να αποφύγετε πλέον, όσο πιο σύντομα εξετάσετε τι κρύβεται από κάτω, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Βάλτε προτεραιότητα στη θεραπεία του εαυτού σας στις 28 Φεβρουαρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη και η συναισθηματική Σελήνη, βρίσκονται στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας, γιατί θα τα καταλάβετε καλύτερα και θα λαχταράτε να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Έπειτα, την 1η Μαρτίου, η διαίσθησή σας θα αυξηθεί. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και θα σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της μάθησης. Βάλτε ενέργεια στην έρευνα και σε συζητήσεις με φίλους, για πιθανά σεμινάρια που θα μπορούσαν να διευρύνουν τις δεξιότητές σας. Θα νιώσετε ζωντανοί και θα βγείτε με ακόμη περισσότερη γνώση και επίγνωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε παραπάνω ευαίσθητοι στις 24 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας είναι στον δέκατο Οίκο της καριέρα σας. Θα είστε πολύ συντονισμένοι με τα συναισθήματα των συναδέλφων σας, σε σημείο να παρασυρθείτε και να τα πάρετε πάνω σας. Αλλά το γεγονός είναι ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση τώρα, γι’ αυτό περιμένετε πριν δράσετε μέχρι να έχετε περισσότερη καθαρότητα.

Στις 27 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη βρίσκει την Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, γείτονες και συναδέλφους. Ανταλλάξτε ιδέες και θα αποκτήσετε μεγάλη έμπνευση. Για την ακρίβεια, οι συζητήσεις μπορεί να εμπνεύσουν ένα δημιουργικό, συνεργατικό έργο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας αυξάνεται και η καρδιά σας είναι πιο τρυφερή στις 24 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Και μπορεί να σας επηρεάσει τόσο που να θέλετε να αποδράσετε, ίσως για ένα σαββατοκύριακο ή απλώς να χαθείτε στις ονειροπολήσεις σας.

μελλοντολόγος

Στις 27 Φεβρουαρίου η Σελήνη ζευγαρώνει με την κοινωνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις πιο καλλιτεχνικές ιδέες σας με προϊστάμενους. Θα είστε πιο άνετοι με τις δημιουργικές παρορμήσεις σας και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές εντυπώσεις. Μπορεί να ανταμειφθείτε για την υπευθυνότητά σας ή να πάρετε έναν ηγετικό ρόλο.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24/02 – 01/03 Α

ζώδια Λέων

Μπορεί να είναι δύσκολο να μην παρασύρεστε από τις καυτές σκέψεις για κάποιον ξεχωριστό, στις 25 Φεβρουαρίου. Τότε ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μιλήστε για τις επιθυμίες σας και θα θέσετε τις βάσεις για σέξι πυροτεχνήματα!

Έπειτα θα είστε έτοιμοι να παλέψετε για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, στις 28 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Ίσως έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας και θέλετε να το μοιραστείτε με τους προϊστάμενους σας… Είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας ανεξάρτητο μονοπάτι. Όπως και να ‘χει, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και την αμεσότητα να κάνετε τα βήματα που θα σας κάνουν περήφανους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Παρθένος

Αποδεχτείτε τις πιο βαθιές σωματικές και συναισθηματικές επιθυμίες σας στις 27 Φεβρουαρίου – και θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκονται στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα λαχταράτε χρόνο με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό και θα θέλετε να του δείξετε τις ανάγκες σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Στις 29, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ένατο οίκο σας της μάθησης και σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για μια ξεχωριστή απόδραση, με τον εραστή ή έναν φίλο σας. Θα νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και μπορεί να θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας και την παρέα σας αξέχαστες στιγμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw