ζωδια για ελεύθερους 19/11 Σάββατο

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

ζωδια για ελεύθερους 19/11 Σάββατο

ζωδια κριός
Είναι εξαιρετικά καλό να κάνετε συζητήσεις από καρδιάς με κάποιον. Όμως αυτή την περίοδο τα άστρα σας συνιστούν να μην μείνετε σε ένα θέμα, αλλά να αγγίζετε πολλά και από λίγο. Επίσης βάλτε λίγο χιούμορ στις κουβέντες σας, αλλά και αρκετή γλύκα.

ζωδια ταύρος
Αυτή η περίοδος ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία, παρά το να λάβετε δράσεις όσο αφορά τον τομέα του ρομάντζου. Αν έχετε κάτι υπόψιν σας που θέλετε να το ξεκινήσετε, δώστε του λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να έχετε ξεκαθαρίσει πιο πολύ τις προσδοκίες σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο έφτασε με βήμα ταχύ για εσάς, και σας προκαλεί να ετοιμάσετε τα παπούτσια του χορού και τη διάθεσή σας για πολλή διασκέδαση. Θα είναι συνετό από μέρους σας να αναβάλετε ό,τι μπορεί να αναβληθεί από τις αυριανές σας υποχρεώσεις, γιατί η αποψινή νύχτα προβλέπεται να είναι μακρά!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν έχετε μια έντονη αίσθηση ταραχής και εριστικότητας τον τελευταίο καιρό, είναι επειδή σας πέφτει στενό το καβούκι σας και σας περιορίζει! Ξεφύγετε από αυτό και τολμήστε να κάνετε τα πιο απίθανα πράγματα, προκειμένου να ξεδώσετε και να απελευθερώσετε τη συσσωρευμένη ένταση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή που προσπαθήσετε να επιλύσετε, είτε κάποια ελπίδα που τρέφετε για ένα θέμα; Συγκαλέστε σήμερα κιόλας τη συμμορία των ειδικών, για να τα συζητήσετε όλα διεξοδικά. Οι φίλοι σας είναι αυτοί που σας νοιάζονται και θέλουν το καλό σας, γι’ αυτό όχι μόνο θα το απολαύσετε αλλά θα ακούσετε σε εξαιρετικές ιδέες.

ζωδια παρθένος
Είναι θετικό το χάρισμά σας να προσέχετε τις λεπτομέρειες. Αν όμως πιάνετε τον εαυτό σας να παθιάζετε με καθετί ασήμαντο που προκύπτει στην ερωτική σας ζωή, πρέπει να αποβάλετε αυτή τη συνήθεια. Συζητήστε το με ένα φιλικό σας άτομο, για να σας δώσει συμβουλές επιβίωσης στο ρεαλισμό!

ζωδια ζυγός
Μπορεί το ρομάντζο να είναι – ή να μην είναι – στις πιο φλογερές του φάσεις αυτή την περίοδο, όμως η πνευματική σας διαύγεια είναι στο ζενίθ της. Θα απολαύσετε πολύ να περάσετε χρόνο με ένα άτομο, που θα μοιραστείτε διανοητικούς γρίφους και επιτραπέζια παιχνίδια με απαιτήσεις. Μήπως να το οργανώσετε για απόψε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Αν η ζωή σας αυτή την περίοδο ήταν σαν να παίζετε σε μια παρτίδα πόκερ, τα άστρα θα σας σύστηναν να παίξετε τα χαρτιά σας συντηρητικά. Να ποντάρετε λίγα, να μην μπλοφάρετε, να αφήσετε τις τολμηρές κινήσεις για αργότερα – πολύ αργότερα. Μεταφέρετε αυτή την εικόνα στο ρομαντικό πεδίο της ζωής σας, και εφαρμόστε τα έτσι ακριβώς.

ζωδια τοξότης
Οι περικοπές των συζητήσεων αυτή την περίοδο, προκειμένου να μπείτε πλέον στην καρδιά των θεμάτων που σας απασχολούν, απαιτούν επιπλέον προσοχή και εγρήγορση. Για να μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, μην αμελήσετε να λάβετε υπόψιν σας όλα τα δεδομένα – όπως τι δείχνει η γλώσσα του σώματος…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε πολύ ιδιόρρυθμα συμπεράσματα αυτή την περίοδο. Το ελκυστικό άτομο που βρίσκεται απέναντί σας με όλη του τη σοβαρότητα, κι εσείς θεωρείτε ότι μπορεί να είναι «φυτό» γνώσεων, δυστυχώς ενδέχεται να είναι απλά ηλίθιο…

ζωδια υδροχόος
Αφήστε τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν να χρησιμοποιούν τις γνωστές τετριμμένες ατάκες και να υποβάλλουν τα ίδια ερωτήματα. Αν κάποιος από αυτούς αξίζει πραγματικά τον κόπο, θα καταφέρει να αποσπάσει το ενδιαφέρον σας και να κεντρίσει το χιούμορ σας.

ζωδια ιχθύες
Τα πράγματα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα και τακτοποιημένα στο μυαλό σας αυτή την περίοδο. Ειδικά όσα αφορούν την ερωτική σας ζωή, βρίσκονται σε σύγχυση. Επειδή η ζωή γενικά είναι περίπλοκη και αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα, επιλέξτε τους τομείς που θέλετε να υπάρχει χάος και πού πρέπει να υπάρχει διαύγεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65