ζωδια για ελεύθερους 21/11 Δευτέρα

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 21/11 Δευτέρα

ζωδια κριός
Κάποιες περιπτώσεις απαιτούν να δώσετε μια μακροσκελή εξήγηση, κι αυτό μπορεί να είναι και σαγηνευτικό. Αυτή την περίοδο όμως, εσείς αρκεστείτε στις σύντομες και πιο χαριτωμένες εξηγήσεις. Ωθήστε άμεσα την ερωτική σας ζωή, με ένα σύντομο ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό μήνυμα που θα αποπνέει την καλή σας πρόθεση.

ζωδια ταύρος
Μια απόφαση στο ρομαντικό πεδίο που ίσως να σας φαντάζει πελώρια, ίσως να μην είναι ρεαλιστικά και τόσο σπουδαία. Αν όμως εσάς σας παραλύει η ιδέα και μόνο, ζητήστε τη συμβουλή ενός φίλου. Επίσης έχετε την επιλογή να αποφασίσετε… να μην αποφασίσετε τώρα αμέσως.

 

ζωδια δίδυμοι
Η διασκέδαση είναι παιχνιδάκι για τα δικά σας μέτρα, γι’ αυτό αυτή την περίοδο πρέπει να επιδείξετε τα μαγικά σας σε όσο το δυνατόν πιο μεγάλο κοινό. Εντοπίστε πού γίνεται το πιο σπουδαίο γεγονός ή το πιο τρελό πάρτυ, και φροντίστε να βρεθείτε εσείς στο επίκεντρό του. Να είστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιάσετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ο σχεδιασμός λεπτομερειών ή η οργάνωση ενός πλήθους, δεν είναι το καλύτερό σας αυτή την περίοδο. Είστε σε μια φάση που κοιτάτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και θέλετε να είστε απόλυτα αυτόνομοι. Φροντίστε να έχετε επιλέξει την πιο έμπιστη συντροφιά σε αυτή την πορεία σας, και διατηρήστε πάρα πολύ ανοικτό το οπτικό σας πεδίο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δεν έχει σημασία αν κινήστε στο κέντρο της κοινωνικής δράσης ή έχετε επιλέξει να είστε διακριτικά σεξουαλικοί. Αυτή είναι μια περίοδος που διαθέτετε το μαγικό άγγιγμα. Τολμήστε να κάνετε τις κινήσεις σας, και να εστιάσετε το μαγικό σας βλέμμα σε όποιο άτομο – ή άτομα… – πέσει η προσοχή σας.

ζωδια παρθένος
Αφήστε όλο τον κόσμο να κοιτάει την ερωτική του ζωή μέσα από ροζ γυαλιά. Εσείς προτιμάτε το διαυγές και λαμπερό φως της μέρας, για να μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Το επόμενο βήμα σας πρέπει να είναι να τα πείτε όπως είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Τι μπορεί να είναι πιο ερεθιστικό από τη γρήγορη ανταλλαγή σχολίων; Η ηλεκτρισμένη έκφραση σημαντικών ιδεών και καυτών αγωνιστικών απόψεων. Όσο πύρινα κι αν είναι και τα δύο σενάρια, αυτή την περίοδο δεν έχουν καμία σημασία οι διαφορές τους γιατί τις χωρίζει μια σχεδόν αδιόρατη γραμμή.

ζωδια σκορπιός
Αν μπορούσατε να πάρετε συστάσεις για ένα πιθανό ρομαντικό σας ενδιαφέρον – όπως θα γινόταν για έναν υποψήφιο υπάλληλο – σίγουρα θα θέλατε να το κάνετε. Σκεφτείτε λοιπόν το επόμενο ραντεβού σας ως τη διαδικασία μιας συνέντευξης, από την οποία θέλετε να πάρετε όσο γίνεται πιο πολλές πληροφορίες. Εντάξτε σε αυτήν και κάμποσο χιούμορ, και όλα θα κυλήσουν εξαιρετικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Μια κοινωνική εκδήλωση για την οποία όλοι αδημονούν και αναμένουν να διασκεδάσουν, μπορεί για εσάς να φαντάζει τεράστιος κόπος. Βιώνετε μια περίοδο που αναζητάτε κάτι πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό. Μήπως να κοιτάξετε γύρω σας, και να εντοπίσετε κάποιο άτομο εξίσου δυσαρεστημένο;

ζωδια αιγόκερως
Ίσως να μην θέλετε να σπαταλήσετε πολύ χρόνο σε μια κοινωνική υποχρέωση που πρέπει να παρευρεθείτε. Αντί να τη χειριστείτε όμως ως το βάρος που νιώθετε, εστιάστε στους παρευρισκόμενους και αναζητήστε ένα βλέμμα που θα φαίνεται εξίσου βαριεστημένο. Μην βιαστείτε να γυρίσετε στο σπίτι σας μετά από αυτό…

ζωδια υδροχόος
Πρέπει να βρίσκεστε στην καλύτερη δυνατή διάθεσή σας και να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα σας, αν αυτά εξαρτώνται από τα άστρα αυτή την περίοδο! Οπλιστείτε λοιπόν με αυτό το δεδομένο, και φροντίστε να βγείτε από το καβούκι σας μόνοι ή με φίλους. Σας αναμένει πληθώρα ψυχαγωγιών.

ζωδια ιχθύες
Τα άστρα έχουν μια συμβουλή για εσάς σήμερα, να αφήσετε για λίγο στην αναμονή την επόμενη ρομαντική κίνηση που σκέπτεστε να κάνετε. Έχετε πάρα πολλές υποθέσεις και υποχρεώσεις σε εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να προσθέσετε κι άλλα θέματα στην καθημερινότητά σας. Όχι μόνο θα απογοητεύσετε το περιβάλλον σας για άλλη μια φορά, αλλά όσα αφήνετε μισοτελειωμένα θα τα βρείτε μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις