ζωδια για ελεύθερους 4/12 Κυριακή

zwdia-imerisies-21-7

ζωδια για ελεύθερους 4/12 Κυριακή

ζωδια κριός
Αν η ζωή σας ήταν μια ταινία δράσης, σήμερα θα ήταν η μέρα που θα ήσασταν πρωταγωνιστές στη διάσωση του ατόμου που σας ενδιαφέρει, από το γράπωμα ενός επικίνδυνου θηρίου! Και ακολουθεί το φιλί!

ζωδια ταύρος
Υπάρχουν μέρες που νιώθετε τόσο βέβαιοι για τα συναισθήματά σας, που θα μπορούσατε να τα ποντάρετε και σε στοίχημα. Σαν να είστε σε μια σχετική ρουλέτα, με εσάς να επιλέγετε το αγαπημένο σας νούμερο. Η συμβουλή για εσάς σήμερα, είναι να μην τζογάρετε καθόλου…

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα έρθετε πολύ πιο κοντά με το άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Με κάποια αφορμή θα χρειαστεί να συνεργαστείτε ως ομάδα, κι αυτό θα αποδείξει και στην άλλη πλευρά πόσο πολύ ταιριάζετε. Ετοιμαστείτε να μαζέψετε πολλούς πόντους!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μπορεί η λέξη «βοήθεια» να περιλαμβάνει κατά μία έννοια και τη λέξη «ήθος», αλλά αυτός δεν πρέπει να είναι λόγος για να την αποστρέφεστε. Τουναντίον, το να βοηθήσετε έναν άνθρωπο είναι κάτι θετικό. Καλό θα είναι παράλληλα, να εντάξετε κάτι από «βοήθεια» και «ήθος» και στην προσπάθεια βελτίωσης της προσωπικής σας ζωής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Το ρομάντζο θα είναι το κλειδί για να πετύχετε ό,τι θελήσετε σήμερα, τυχερά Λιοντάρια! Δεν έχει σημασία αν θα το απευθύνετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο που ήδη γνωρίζετε ή αν θα κάνετε καινούργιες προσεγγίσεις με αυτό το ύφος, το βέβαιο είναι ότι θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

ζωδια παρθένος
Κάποιες φορές μεταχειρίζεστε το δρόμο της αγάπης σαν να είναι αγώνας σπριντ, ενώ κατά κατ’ ακρίβεια πρόκειται για μαραθώνιο. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να λαχανιάζετε, να αγκομαχάτε και να βάζετε όλες τις δυνάμεις σας για λίγα λεπτά. Δοκιμάστε σήμερα να κινηθείτε στο ρελαντί, με σταθερότητα και χωρίς να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας.

ζωδια ζυγός
Η ζωή είναι σαν ένα μεγάλο ταξίδι εξερεύνησης. Όσο ενδελεχώς κι αν θεωρείτε ότι έχετε χαρτογραφήσει και υπολογίσει τα πάντα, πάντα θα παρουσιαστεί καθ’ οδόν κάτι απρόβλεπτο και καινούργιο. Αυτά όμως – όπως οι έρωτες… – είναι που κρατούν τα πάντα τόσο ζωντανά και ενδιαφέροντα!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια σκορπιός
Σε όλους μπορεί να συμβεί να παρασυρθούν από τη στιγμή, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Αντίθετα, μπορεί να κάνει και πολύ καλό καθώς ανεβάζει την αδρεναλίνη και αναπτερώνει το ηθικό. Το μόνο σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ, είναι να το κάνετε με ασφάλεια και όρια.

ζωδια τοξότης
Δεν αποκλείεται σήμερα να αντιληφθείτε ότι μια φιλική σας σχέση παίρνει μια πιο ρομαντική τροπή. Εκεί που τη μια στιγμή κάνατε μαζί τα ψώνια σας στην υπεραγορά και κοιτούσατε τα κατεψυγμένα, την άλλη στιγμή βρίσκεστε σε καυτές περιπτύξεις… Προσέξτε μην σας χρεώσουν όσα αποψύξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια αιγόκερως
Η εξιδανίκευση είναι κάτι καλό σε κάποιες περιπτώσεις. Η εξιδανίκευση όμως ενός ατόμου που θα θέλατε να γίνει το ταίρι σας, μπορεί να αποβεί καταστροφική αν το παρακάνετε. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι είναι απλώς θνητοί, όσο ερωτευμένοι κι αν είστε μαζί τους!

ζωδια υδροχόος
Τα άστρα σήμερα σας καλούν να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μόνοι ή με φιλικά σας άτομα. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολύ όμορφα, και δεν αποκλείεται κάπου στη διαδρομή να συναντήσετε και το έτερό σας ήμισυ!

ζωδια ιχθύες
Αν κάποιο άτομο σας πιέζει αρκετά για να βγείτε ραντεβού, αλλά εσείς δεν νιώθετε το παραμικρό «ρίγος», απλά αρνηθείτε. Φροντίστε όμως να το κάνετε με ευγένεια, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληγώσετε τα αισθήματά του.

tarw-zwdia