ζωδια ωροσκοπιο ημερας 08/01 Παρασκευη

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια ωροσκοπιο ημερας 08/01 Παρασκευη

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Κοσμικό Ημερολόγιο όταν αναφέρουμε Ηλιακά φαινόμενα ή ευθυγραμμίσεις πλανητών που συμβαίνουν μια ημέρα , δεν σημαίνει ότι την επομένη η ενέργεια που έφεραν τα ουράνια φαινόμενα αυτά θα έχει εξαφανιστεί από την ατμόσφαιρα γύρω μας.

Του εναντίον μας ακόμα και αν τα ουράνια φαινόμενα δεν είναι σε ισχύ τα ενεργειακά τους πεδία είναι. Έτσι αν και η δυναμική τους βρίσκεται κάτω από το ραντάρ ανίχνευσης τους , τα πεδία τους επηρεάζουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία των ανθρώπων και την συμπεριφορά αυτών.

Διάφορες ψυχικές καταιγίδες είναι σε δράση αυτή την στιγμή καθώς η δύναμη της θεραπείας συνεχώς και δυναμώνει λόγω του δεσμού 135 μοιρών που δημιουργεί ο πλανήτης Άρης με τον Χείρωνα στις 15.41 μ.μ , καθώς επίσης ο Ήλιος έρχεται σε σχηματισμό θετικής όψης 60 μοιρών με τον Χείρωνα στις 16.16 μ.μ.

zodia-taro-45

 

Και οι δύο αυτές ουράνιες συνθέσεις γίνονται την στιγμή που η Σελήνη είναι ακόμη σε κενό σεληνιακό κύκλο στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη.. Στις 17.08 μ.μ σήμερα πάντως η Σελήνη θα εισέλθει στο σκληρά εργαζόμενο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω , όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες δυο ημέρες.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

Μεγαλύτερη βαρύτητα ακόμα στο δέκατο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου προσθέτει η μετακίνηση του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόοου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21.37 μ.μ καθώς η Αφροδίτη στις 12 μοιρες του Τοξοτη ενώνεται με τον πλανήτη Κρόνο ( ο οποίος κυβερνάει τον Αιγόκερω) στις 06.12 π.μ αύριο το πρωί.

Αν και το να εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι απολύτως λογικό, απολύτως λογικό επίσης είναι να επιβραδύνεται και τον ρυθμό σας στους τομείς των σχέσεων και των κοινωνικών σας επαφών , ώστε να τις προ φυλάξετε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στον ουρανό και την γη.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ένας ακόμη λόγος για να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πρωταρχικές σας σχέσεις είναι ο αρνητικός δεσμός που σχηματίζει η Δήμητρα όψης 45 μοιρών με τον ακόμα ακίνητο πλανήτη Δία (08.16 πμ αύριο το πρωί) καθώς επίσης και η αύξηση της δύναμης της σκοτεινής πλευράς του σεληνιακού κύκλου καθώς η Νέα Σελήνη θα εμφανιστεί στο ουράνιο στερέωμα στις 03.32 τα ξημερώματα της επομένης. Κοιτάξτε επομένως να λάβετε την καθοδήγηση που σας είναι αναγκαία καθώς η Παρασκευή μεταμορφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου.