Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Συναισθηματικές εμπειρίες με κάποιον ξεχωριστό

98824963482e8c3105129922c3ae7a23

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Β

Ζώδια Ζυγός

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ορθοδρομήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα περάσει στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Η σύγχυση και οι τεχνικές δυσκολίες στα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Έχετε το πράσινο φως να ερευνήσετε και να κυνηγήσετε τη δουλειά που σας νοιάζει – και παράλληλα να αυξήσετε και τα χρήματά σας.

Στις 24 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ζευγαρώνουν στον οίκο της επικοινωνίας σας. Επιθυμείτε να μοιραστείτε διεγερτικές συζητήσεις με τον εραστή ή τους φίλους σας. Κάντε σχέδια που θα βοηθήσουν την ανταλλαγή ιδεών και την εκλεκτική πνευματική ενέργεια. Θα νιώθετε ότι τροφοδοτείτε το μυαλό και τη ψυχή σας, ενώ απολαμβάνετε τους δεσμούς σας παράλληλα.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Θα νιώσετε ανακούφιση και ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο ρυθμό σας όσον αφορά τα σχέδια και τους προσωπικούς στόχους σας! Ο Ερμής της επικοινωνίας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στις 20 Νοεμβρίου. Μετά θα περάσει στο ζώδιό σας μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Σκεφτείτε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες: Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το πώς βλέπετε τον εαυτό σας και πώς τον προβάλλετε στους άλλους. Αυτά τα μαθήματα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας.

Στις 21 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η διαίσθηση και η ανάγκη σας για βαθιές, συναισθηματικές, πνευματικές συζητήσεις με συναδέλφους και σημαντικούς ανθρώπους, θα αυξηθεί. Θα βελτιώσετε τις συνδέσεις σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζωδια Τοξότης

Μπορεί να έχετε πιο έντονα όνειρα, ενώ ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας από 19 Νοεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτά που σας λέει η φαντασία σας… Μπορεί να ρίξει φως σε ασυνείδητα μοτίβα, που επηρεάζουν το πώς δράτε στη ζωή σας. Γενικότερα, αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για ενεργή σκέψη για τον εαυτό σας.

Έπειτα, η απόλαυση και ο χρόνος με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα θα είναι προτεραιότητα από τις 24 Νοεμβρίου. Τότε η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ζευγαρώνουν στο ζώδιό σας. Ευτυχώς και τα δύο μπορούν να πραγματοποιηθούν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα νιώθετε χαρούμενοι και ήρεμοι και αυτό θα εκπέμπεται προς τα έξω. Απολαύστε αυτή την ευχάριστη περίοδο!

tarw-wroskopio-4

ζώδια Αιγόκερως

Στις 19 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Η δίψα σας για μετασχηματιστικές, συναισθηματικές εμπειρίες με κάποιον ξεχωριστό, αυξάνεται. Έχετε τη διάθεση να δείξετε τις επιθυμίες σας.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Β

Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε τα μαθήματα που πήρατε στις φιλίες σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μετά τις 20 Νοεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Θα περάσει στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Μπορεί μερικές φιλίες να πέρασαν δυσκολίες ή να επανασυνδεθήκατε με μια κοινότητα που νιώθετε ότι είναι το δίκτυο υποστήριξής σας. Η ανανεωμένη αίσθηση του ποιος είναι δίπλα σας, θα βοηθήσει να δείτε σε ποιες ομαδικές δραστηριότητες θέλετε να αφοσιωθείτε τις επόμενες εβδομάδες.

zodia-zwdia-88-1

ζωδια Υδροχόος

Θα αυξηθεί η ανάγκη σας να κάνετε εντύπωση και να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια: Σε αυτό βοηθά ο Άρης στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, από 19 Νοεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Επίσης θα έχετε πολλή ενέργεια να βάλετε στα καθημερινά έργα σας – και έτσι θα οδηγηθείτε σε πρόοδο στην καριέρα σας. Κάντε τη δουλειά με πίστη και αυτό θα μεταφραστεί σε ανταμοιβές.

Από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Αναπτερώνει το ενδιαφέρον σας για ομαδικές εκδηλώσεις και για ποιοτικό χρόνο με φίλους και συναδέλφους. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε σε ανθρωπιστικά, φιλανθρωπικά έργα ή προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την κοινότητα, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα νιώσετε.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Β

ζώδια Ιχθύες

Θα είστε διαισθητικά συντονισμένοι με τον κοινωνικό κύκλο σας από τις 21 Νοεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Εκμεταλλευτείτε το, μιλώντας για τους αγαπημένους σας σκοπούς. Συνδεθείτε και συνεργαστείτε με άλλους και θα ικανοποιηθείτε τρομερά.

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο στη δουλειά σας. Επικεντρωθείτε σε αυτό που σας κινητοποιεί, μοιραστείτε το με το κοινό και θα πάρετε σημαντικές ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot