zwdia: Ερωτοσκόπιο Πέμπτη 6/11

erwtiki-astrologia

zwdia: Ερωτοσκόπιο Πέμπτη 6/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός:  Μια γεμάτη ημέρα που θα σας κουράσει σωματικά τις πρωινές ώρες, αλλά από  το απόγευμα και πέρα για όσους έχουν συντροφικό ταίρι, θα λάβουν μεγάλες δόσεις αγάπης και  εποικοδομητική επικοινωνίας.

 

ζωδια-Ταύρος: Μια ημέρα που σας αφορά όλους, δεσμευμένους και μη, κρατήστε χαμηλούς τόνους  με  το ταίρι σας και μην ανοίξετε θέματα που σχετίζονται με το αμαρτωλό παρελθόν του ταιριού σας.

 

ζωδια-Δίδυμοι: Τα αερικά του κόσμου που είναι αδέσμευτα, θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα από κρυφά που θα αποκαλυφτούν για το αμαρτωλό και παράλληλο παρόν του συντρόφου τους.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος: Συναντήσεις γεμάτες πάθος και αγάπη τις βραδινές ώρες.  Ασκείτε δύναμη και έλξη στους άλλους. Η αυτοπεποίθηση σας ανοίγει δρόμους. Είστε οι ευνοημένοι της ημέρας.

 

zwdia

 

ζωδια-Λέων:  Δεν αποκλείεται να λάβετε μια ευχάριστη είδηση από άτομο από το εξωτερικό ή από μακρινή απόσταση…που θέλει να ξαναπροσπαθήσει κάτι συναισθηματικό μαζί σας.

 

ζωδια-Παρθένος: Μια μέτρια ημέρα, όπως και η χθεσινή….σας χαρακτηρίζει γενικά η εβδομάδα από μια αδράνεια…που όμως προς το βράδυ θα σας φανερώσει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα….ξεκουνηθείτε.

 

ζωδια-Ζυγός: Τα τύμπανα του πολέμου θα ξεκινήσουν από τις μεσημεριανές ώρες με το συντροφικό σας ταίρι…η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις έχουν ρεσιτάλ σήμερα. Μην ανταπαντάτε σε όλα.

 

ζωδια-Σκορπιός: Η μέρα και η νύχτα σας είναι πολλά υποσχόμενες αμφοτέρωθεν. Το έτερον ήμισυ έχει ερωτικές διαθέσεις από τις πρωινές ώρες και το βράδυ αναμένεται ‘ενδιαφέρον’.

 

 

ζωδια-Τοξότης: Θα αναγκαστείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας, μιας και οι παρέες σας και ο άνθρωπος σας, θα έχουν ευχάριστα και ψυχαγωγικά σχέδια  για εσάς. Απολαύστε το!

 

ζωδια-Αιγόκερως: Ένα απρόσμενο ταξίδι θα προταθεί σήμερα από το έτερον σας ήμισυ ή και από το άτομο που έχετε παράλληλη σχέση. Μια προσοχή παραπάνω και έλενχο των παθών για τους μπλεγμένους σε πολλά!

 

ζωδια-Υδροχόος: Φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις θα σας ανανεώσουν σήμερα και μια μικροεκδρομή μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μια υπέροχη μέρα με ανεβασμένη ψυχολογία. Μεταδώστε την και στο ταίρι σας.

 

ζωδια-Ιχθύς: Αν δεν είστε ‘εντάξει’ με το ταίρι σας, ιδίως σήμερα μην παρατραβήξετε τις αμαρτωλές καταστάσεις, γιατί η επερχόμενη Πανσέληνος, τυχόν να φωτίσει τα διπλά ταμπλό!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι μέρες ωθούν σε ανεξέλεγκτη ερωτικές ζωή. Βάλτε ένα όριο στα πάθη σας!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβαστε επισης