ταρω ερωτικές προβλέψεις 25/06 Σάββατο

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 25/06 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Αισθήματα και επιθυμίες κορυφώνονται και σας δίνουν την παρόρμηση να κατακτήσετε όλα αυτά, που πραγματικά σας αξίζουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που ίσως και να έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Οι ρυθμοί των ελεύθερων, είναι αρκετά πεσμένοι, καθώς δεν έχουν βρει κάτι να τους ενθουσιάζει. Λίγη υπομονή και από τις 30 – 07, που μπαίνει σε ορθή πορεία ο Άρης, θα δείτε τις πρακτικές αλλαγές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η διάθεση σας είναι στο ζενίθ. Είσαστε στα περισσότερα ικανοποιημένοι και αυτό το εκπέμπετε. Όλος ο υπόλοιπος μήνας του Ιουνίου, έχει να σας δώσει και ευκαιρίες που ακουμπάνε σε επαγγελματική αποκατάσταση αλλά επανασύνδεση με παλιότερες γνωριμίες. Οι Ταύροι που έχουν κρυφή ζωή, μπορεί στο τώρα να θεωρούν ότι ζουν κάτι υπερβατικό – πρωτόγνωρο στα αισθηματικά τους, αλλά θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα προσεχτικοί, για τυχόν απρόσμενες αποκαλύψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ο εκρηκτικός σας χαρακτήρας είναι αυτός που προβληματίζει – τρομάζει τον κόσμο γύρω σας. Σίγουρα τα αστρολογικά αυτές τις ημέρες, σας έχουν μπερδέψει, αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε μπροστά σε κάθε λόγο και κίνηση σας, την ζωδιακή σας διπλωματία. Αυτοί που είναι στο κλαμπ των μοναχικών, να είναι σε αφύπνιση καθώς από τις 29 – 06 και μετά, σωρεία νέου κόσμου θα πλησιάσει και θα ζητήσει προσοχή και χρόνο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μπορεί να κοιτάτε τα αισθηματικά σας τραύματα, αλλά και επίσης θα πρέπει κάποια στιγμή να τα ξεπεράσετε. Ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι είσαστε που βιώνετε κάτι τέτοιο. Είσαστε με τον Ήλιο και την Αφροδίτη πάνω σας, άρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε το σθένος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις εν δυνάμει διακοπές σας. Αυτοί που έχουν σταθερή σχέση, πολλές οι σκέψεις και οι προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι για επίσημη δέσμευση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Προκαλείτε τον θαυμασμό των τρίτων στο πέρασμα σας. Οι όψεις του Άρη με τον Κρόνο, σας δίνουν γοητεία και δυναμισμό έτσι να έλξτετε επάνω σας νέους ανθρώπους. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να βρουν τον άνθρωπο τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί που θα πάνε θα βρουν τα πράματα πολύ καλύτερα, από ότι τα ανέμεναν. Είστε οι πιο ευνοημένοι του Καλοκαιριού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Υποθέτετε δεν είστε σίγουροι. Με ένα Ερμή στους πολυδιάστατους Διδύμους, μόνο λαθεμένες εντυπώσεις, μπορείτε να έχετε. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι και στην καλύτερη της φάση. Τα οικονομικά σας χρειάζονται παραπάνω προσπάθεια από εσάς, άρα το ιδανικότερο που έχετε να κάνετε, είναι υπομονή μέχρι τον νέο μήνα, που οι αστρολογικές όψεις των αργών πλανητών, θα σας ευνοήσουν περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κάντε την προσπάθεια σας να επαναφέρετε την θέρμη και τον ενθουσιασμό των συναισθημάτων μέσα στην σχέση σας. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να βρείτε τις ισορροπίες σας και σίγουρα πριν φύγετε για διακοπές. Για την μικρή μερίδα των ελεύθερων, να είναι σε μια ετοιμότητα, καθώς η ορθή φορά του Άρη στο τέλος του Ιουνίου, θα φανερώσει παλιές και εκκρεμείς υποθέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Η γλώσσα σας είναι καταπέλτης σε όλους. Στις τελευταίες του μοίρες ο Άρης σας δημιουργεί ένα εκνευρισμό, που πιθανόν να μην μπορείτε να τον περιορίσετε. Μην κάνετε όμως κάτι που θα πλήγωνε αγαπημένα άτομα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και οργανώστε τις Καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, και ιδίως εσείς οι αδέσμευτοι, που αναζητάτε έναν νέο και ποιοτικό έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Καλείστε να διορθώσετε το μέτριο – αρνητικό κλίμα μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό – γάμο. Σίγουρα είστε και εσείς ως έναν βαθμό υπεύθυνοι για αυτήν την απτή πραγματικότητα. Οι Τοξότες που έχουν πρόσφατα βγει από ερωτικές περιπέτειες, το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτήν την εποχή είναι να ευθυγραμμιστούν, με τα θέλω και τις ανάγκες τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε σε μια ψυχολογική υπερδραστηριότητα, που όλοι απορούν που το έχετε βρει τόσο κέφι. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή σας ωθούν να κάνετε παντού αλλαγές αυτό το Καλοκαίρι. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή, που είτε θα την ανάγετε σε ένα νέο και ποιοτικό επίπεδο ή θα αποχωρίσετε, μην αφήνοντας ελπίδες για πισωγυρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Καταπληκτικές ημέρες για όλα τα ζώδια του Αέρα και ιδιαίτερα το δικό σας. Μπορείτε να κάνετε άμεσα πραγματικότητα οτιδήποτε σκέφτεστε. Αυτοί που έχουν νέα σχέση, θα ενθουσιαστούν με την ερωτική εξομολόγηση που θα λάβουν. Έχετε και μεγάλη εύνοια και σε υποθέσεις που ακουμπούν επανασυνδέσεις. Ακόμη πιο τυχεροί οι ελεύθεροι που μέσα στον Ιούλιο, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέα και ενδιαφέροντα φλερτ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Υπάρχει η απόλυτη αναγκαιότητα να κάνετε τις σκέψεις σας; πραγματικότητα ακόμη και αν αυτό πρακτικά σημαίνει να φύγετε από καταστάσεις – σχέσεις, και άτομα που δεν σας εκφράζουν πια. Τολμήστε και σε βάθος χρόνου θα δικαιωθείτε. Αυτοί που έχουν μείνει πολύ μεγάλο διάστημα σε μοναχική φάση, θα εκπλαγούν από καινούργιες γνωριμίες, που θα τους ζητήσουν χρόνο και χώρο στην ζωή τους. Σίγουρα μην πέσετε πάλι με τα μούτρα!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.