Αστρολογια Σ/Κ 16-17/09 Νέες κινήσεις επί παλαιών θεμάτων

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια ζωδια ερωτικό σαββατοκυριακο 16 – 17/09

Η Σελήνη περνά στον Λέοντα αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπου βρίσκεται ήδη και η Αφροδίτη της ομορφιάς. Αυτός ο συνδυασμός θα αρχίσει να πυρώνει την ατμόσφαιρα, να την κάνει πιο ηλιόλουστη και επεκτατική στην επικοινωνία για όλο το Σαββατοκύριακο.

Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία, μαζί θα σχηματίσουν όψη χιαστί με τον Χείρωνα και από το κέντρο τους θα περάσει ο Ήλιος, σε θέση αντίθεσης με τον Χείρωνα.

zodia-taro-45

 

Η αυγή του Σαββάτου θα απαιτήσει βιάση, θα δώσει μια ώθηση πέρα από καθετί γνωστό… Όσο θολωμένη και άβολη κι αν είναι η ατμόσφαιρα, είναι θετική αυτή η επιφύλαξη. Το σύμπαν μπαίνει σε μια νέα νόρμα, που δεν είναι ακόμη οικεία. Ενόσω σχηματίζεται, αδράξτε την ευκαιρία να σκεφτείτε, να πράξετε, να επικοινωνήσετε, να συσκεφθείτε και να συνθέσετε όσα φαντάζουν παράξενα και προκλητικά. Είναι υγιής αυτή η ώθηση και πιάνει γρήγορα ταχύτητα από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε!

Το Σάββατο η Σελήνη θα περιδιαβαίνει αδιάντροπα στις αρχές του Λέοντα, καθώς ο Ερμής θα προσπερνά τον Άρη. Ο Ερμής προσεγγίζει πια τον τέρμα του απόηχου της πρότερης ανάδρομης πορείας του. Στη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, αγγίζοντας ένα ευαίσθητο σημείο που ενεργοποίησε η έκλειψη της πανσελήνου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αφήστε χώρο για επικοινωνιακές επαφές, που θα φέρουν νέες κινήσεις επί παλαιών θεμάτων. Βρίσκεστε σε ένα καινούργιο πλεονεκτικό σημείο για όσα θέλετε πλέον, άρα σας χρειάζεστε ένα

αναθεωρημένο και αναζωογονητικό σχέδιο! Η απλή αλλά καίρια τακτική τώρα, είναι να παραμείνετε χαρωποί και δημιουργικοί και γενναιόδωροι. Η διάθεσή σας θα είναι παραγωγική και αισιόδοξη, ακόμη κι αν κινήστε σε πρωτόγνωρα εδάφη ή κοσκινίζετε παλιές ιστορίες…

Είναι πιθανό να νιώθετε έξω από τα «νερά» σας, έξω από το αντικείμενό σας, όμως θα υπάρχει ισορροπία. Καλλιεργήστε αυτή την ατμόσφαιρα, λειτουργήστε θεωρώντας ότι ο περίγυρος συμπλέει μαζί σας. Να είστε βέβαιοι ότι το έδαφος είναι στιβαρό κάτω από τα πόδια σας – και το σύμπαν φυλάει τα νώτα σας!

zwdia-fotia

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Άρης και ο Ερμής θα προσεγγίζουν μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Όταν πράξετε το δικό σας μερίδιο και φτάσετε στο σημείο να μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε τον στόχο σας, θα σας φανεί πιο εύκολο να μην ασχοληθείτε με όσα είναι έξω από το οπτικό σας πεδίο. Καθαρίστε το δικό σας «κατώφλι» και να έχετε πίστη ότι κάνετε το σωστό – αυτό είναι αρκετό και τα υπόλοιπα δεν σας αφορούν.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα προσεγγίσει τον Βόρειο Δεσμό και την Αφροδίτη, για ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Αγκαλιάστε το καινούργιο, το φρέσκο, το επαναστατικό. Αγκαλιάστε τη διάθεση για βελτίωση! Ίσως να νιώθετε λίγη ανησυχία, αλλά αυτή θα σας παρακινήσει να βγείτε από το καβούκι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρακινηθεί, ο καινούργιος τρόπος είναι καλύτερος τρόπος!

zwdia

Ο Ήλιος θα σταθεί σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Οι αλλαγές που έγιναν σε γήινο επίπεδο, μέρα με τη μέρα, θα αρχίσουν πλέον να αντανακλούν τη βελτιωμένη κατανόησή σας, την ικανότητά σας να τα πάτε καλύτερα.

Είναι άλλο ένα Σαββατοκύριακο με λιονταρίσια Σελήνη, με λιονταρίσια Αφροδίτη! Δεν έχει το άγχος των εκλείψεων, άρα είναι η ευκαιρία σας να εκτιμήσετε και να επεξεργαστείτε τους αλλόκοτους θησαυρούς που σας ξέβρασε η περίοδος των εκλείψεων. Είναι άλλη μία ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε να μπει η λιακάδα. Θα είναι καθαρτική και θα σας ακουμπήσει ομαλά σε στέρεο έδαφος και πάλι… Πιστέψτε το!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot