Αστρολογια Τα Μυστικα του Αυγουστου 2017

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια ζωδια Αύγουστος 2017

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, μία ηλιακή έκλειψη και μία έκλειψη σελήνης, τι μπορεί να αναμένει κανείς από τον Αύγουστο του 2017; Να αναμένει πολλές εκπλήξεις, αλλαγές και ασυνήθιστα γεγονότα. Αυτή είναι η επίδραση πλανητών με γρήγορη κίνηση που γυρίζουν ανάδρομοι, όπως και των εκλείψεων.

Στο προσκήνιο θα είναι και οι απρόβλεπτες τροπές καταστάσεων, κοντά στις ημερομηνίες που πιο αργοκίνητοι πλανήτες θα αλλάξουν πορεία κατεύθυνσης. Συγκεκριμένα, στις 3 Αυγούστου ο Ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος, ενώ στις 25 του μήνα ο Κρόνος θα επιστρέψει ορθόδρομος μετά από 4 μήνες κίνησης με την όπισθεν!

 

Ο Ερμής αλλάζει πορεία τρεις φορές στη διάρκεια κάθε χρονιάς. Όμως ειδικά αυτή τη φορά η ανάδρομη κίνησή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία επειδή θα κάνει τη στροφή του μέσα στην Παρθένο, ένα ζώδιο μέσα στο οποίο έχει δύναμη. Το σημείο αιχμής επί του προκειμένου, είναι ότι για σχεδόν όλο τον Αύγουστο ο Ερμής ως ανάδρομος θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που είναι στους Ιχθύες.

zodia-taro-45

Πρόκειται για μια πλήρη αντίθεση, γιατί όχι μόνο οι πλανήτες θα είναι σε ευθεία 180 μοιρών, αλλά και οι ιδιότητές τους και αυτές των ζωδίων στα οποία βρίσκονται είναι σε απόλυτη αντίθεση! Ο Ερμής με την Παρθένο λειτουργούν με βάση τη λογική, την πρακτική, τις υπολογισμένες κινήσεις και τον ρεαλισμό. Ο Ποσειδώνας με τους Ιχθύες λειτουργούν με βάση το ένστικτο, τη δημιουργικότητα, τις διαθέσεις και τον ιδεαλισμό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Είναι εμφανές ότι οι δύο πλευρές είναι σε πλήρη σύγκρουση, γι’ αυτό ο Ερμής θα είναι αυτός που θα υποφέρει σε αυτή τη φάση! Ο Ποσειδώνας θα τον συγχύσει, θα τον μπερδέψει, θα τον κάνει ευκολόπιστο και ευάλωτο.

Οι συνέπειες αυτών των δεδομένων θα επηρεάσουν τους πάντες. Αρκετοί μάλιστα είναι πιθανό να πέσουν σε παγίδες διαφόρων

ειδών, να πάρουν λανθασμένες αποφάσεις, να έχουν πρόβλημα στη συγκέντρωση ή/και την επικοινωνία, να κληθούν επανειλημμένα να διαχωρίσουν τις γνήσιες από τις ψευδείς πληροφορίες. Αν και όλοι θα είναι επιρρεπείς σε λάθη και ταλαντεύσεις, οι πλέον εκτεθειμένοι θα είναι οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Ιχθύες, οι Τοξότες και οι Καρκίνοι.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Από τη μία πλευρά, η συμβουλή των άστρων είναι να αναβάλετε κάθε σοβαρή απόφαση για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, όπου αυτό είναι εφικτό. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο… Η συνύπαρξη του Ήλιου με τον Άρη στον Λέοντα κατά το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, είναι από αυτές που δεν επιδέχονται καθυστερήσεις! Θέλει γρήγορη αντίδραση και κινήσεις άμεσες, με το που θα αναδυθεί μια ιδέα. Δεν έχει σημασία αν η δράση θα είναι σωστή ή λάθος, συνετή ή παρορμητική – σημασία έχει να γίνει τώρα!

Η ικανότητά του να θέτει τα πράγματα σε κίνηση, θα κάνει το συνδυασμό Ήλιου-Άρη αρωγό σε μια σειρά εξαιρετικών επιτευγμάτων, ειδικά επειδή θα έχει παράλληλα τη στήριξη του Δία, του Κρόνου και του Ουρανού. Ταυτόχρονα όμως, όλα αυτά αυξάνουν τις πιθανότητες για προστριβές, αναταραχές, μέχρι και ρήξεις.

Με τη σκέψη μπερδεμένη και την αδρεναλίνη στα ύψη, μπορείτε όλοι να φανταστείτε για πόσα θα είστε ικανοί… Μόνο όσοι καταφέρουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να κινηθούν ευέλικτα, θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να βγουν κερδισμένοι υπό τις συνθήκες!

zodia-zvdia-75

Σε μια ευρύτερη κλίμακα, ο Αύγουστος του 2017 διέπεται από αυξημένη ροπή σε ατυχήματα, συγκρούσεις, πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές. Ενδέχεται να προκύψουν δραματικές ή εκρηκτικές καταστάσεις που θα έχουν ως επίκεντρο ηγέτες, επωνύμους, τα ΜΜΕ, τις επικοινωνίες, την ανταλλαγή ή τη μεταβίβαση πληροφοριών, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, την παιδεία, τη νεολαία, την ιατρική και την φαρμακολογία, το περιβάλλον.

Η Ηλιακή Έκλειψη θα συντελεστεί μέσα στον Λέοντα και κοντά στον Άρη, ρίχνοντας έμφαση στην προδιάθεση της συνάντησης Ήλιου – Άρη, για το καλό και το κακό. Μπορεί αρχικά να επικρατεί ο φόβος για το κακό, με δεδομένη την αντίληψη που επικρατεί για τις εκλείψεις.

Όμως κάθε έκλειψη ανήκει σε μια «οικογένεια», που έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η «μητέρα» της συγκεκριμένης Ηλιακής Έκλειψης ευνοεί την επικοινωνία και τη συνεργασία – και αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να εστιάσει ο καθένας για να βρει τις απαντήσεις του.

zwdia-zodia-tarw

Να επιμείνετε στην επικοινωνία, ακόμη κι αν δεν φαίνεται να κυλά ομαλά – είτε ακριβώς εξαιτίας αυτού. Να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς κοινές δράσεις, που μπορούν να έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Η επικοινωνία πρέπει να καταστεί ο πρωταγωνιστής σε αυτό τον ιδιόρρυθμο μήνα, γιατί είναι αρκετά τα αστρολογικά φαινόμενα που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Άρη, το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν θετικές δυναμικές, αν καταβάλετε εσείς την προσπάθεια να λειτουργήσετε με λογική και καλή διάθεση!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις