Αστρολογια προβλεψεις 19/09 Τριτη

genia-paidiwn-indigo

 

Αστρολογια Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

 

Η Τρίτη φέρνει ερωτικές υποθέσεις. Θα είναι μια καλή μέρα για νέα ραντεβού ή για την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνουν συναντήσεις και συζητήσεις για την καριέρα σας, τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και τις ευθύνες σας. Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από άλλες τοποθεσίες.

zodia-taro-45

 

Θα υπάρξει μια σημαντική συζήτηση, δέσμευση ή απόφαση σχετικά με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Το σύμβολο της ημέρας είναι η Λερναία Ύδρα. Εξαγνίστε τον εαυτό σας και το σπίτι σας και κρατήστε τα καθαρά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια δέσμευση ή μια διαφορετική επαφή με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Η σημερινή θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά μέρα για εσάς με την πιθανότητα να μην υπάρχουν καθόλου ή πολύ μικρές επιτυχίες. Αποφύγετε τα ενοχλητικά άτομα ή το να σπαταλάτε το χρόνο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα αφήσετε ένα λάθος ή μια απώλεια στο παρελθόν και θα δώσετε στον εαυτό σας νέα ελπίδα ή νέο σκοπό στη ζωή. Αυτή θα είναι μια μέρα που θα σας ευχαριστήσει με καλά νέα, με μια ωραία συνάντηση ή με μια ενδιαφέρουσα προσφορά.

Να είστε προσεκτικοί εάν η δουλειά σας σχετίζεται με χρήματα ή εάν οποιεσδήποτε ενέργειες που έχετε προγραμματισμένες για σήμερα σχετίζονται με τράπεζες και οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα χαρείτε με διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις, νέα που σχετίζονται με συγγενείς ή οικογενειακές υποθέσεις. Θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός ή μια επιτυχία που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο από τον οικογενειακό σας κύκλο. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει μια έκπληξη που θα σχετίζεται με ένα γεγονός στη ζωή φίλων ή συγγενών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα σκεφτείτε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, είτε πρόκειται για συγγενείς, φίλους, συναδέλφους ή για δημόσιες δραστηριότητες. Θα χαρείτε με κάποιες πληροφορίες ή προτάσεις. Οι γυναίκες θα χαρούν με κάτι ή θα ελπίζουν για κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό γι’ αυτές.

 

 

zwdia