Αστρολογια 05-29/04 Φλογερες Αγαπες

erwtiki-astrologia

Αστρολογια Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό στις 5 Απριλίου 2016

Έντονα συμβολική , η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύες στον Κριό, που συμβαίνει στις 5 Απριλίου, φαίνεται να μεταφέρει την αρχαία ηχώ της μυθολογικής ιστορίας της γέννησής της, όπως μας παραδόθηκε από τον πατέρα της ελληνικής διδακτικής ποίησης, Ησίοδο˙ στην αφήγηση αυτή, η γοητευτική Αφροδίτη σηκώνεται από τον αφρό της θάλασσας (τον ωκεανό των Ιχθύων, το ναό της απέραντης, άνευ όρων αγάπης), ήδη στο σώμα της παρθένας, έτοιμη να εκφράσει και εξερευνήσει τον εαυτό της πλήρως.

Με την Αφροδίτη να κινείται από το ζώδιο της εξύψωσης της, σε αυτό της πτωσης της, η αλλαγή στην ατμόσφαιρα δεν θα περάσει απαρατήρητη: ο απόλυτος, φλογερός Κριός, το πρώτο ζώδιο του κύκλου, αντιπροσωπεύει τη δυναμική, αποφασιστική ώθηση για νέα ζωή, που πρέπει να αγωνιστεί για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της και ως εκ τούτου δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε έννοιες όπως «αρμονία» και «συμβιβασμός».

 

Καθώς η ευγενική Θεά φεύγει από τα νερά των Ιχθύων που διαστρέβλωναν και διάχεαν την γοητεία του έρωτα, παραιτείτε από την φυσική της συγγένεια με την ισορροπία και την ηρεμία, πέφτοντας στα χέρια του απείθαρχου εραστή της Άρη και γέρνει η κλίμακα προς μία πιο ατομιστική ώθηση προς την αυτό-επιβεβαίωση.

zodia-taro-45

Αυτός ο θερμός, σχεδόν εμπόλεμος τόνος θα πυροδοτήσει όλα τα θέματα που κυβερνά η Αφροδίτη (αγάπη, σχέσεις, αξίες, λεφτά), πιέζοντας έντονα τις υποκειμενικές προτεραιότητες και επιθυμίες μας στο προσκήνιο και πιθανότατα προτρέποντας μας να πολεμήσουμε για αυτά (με τον τρόπο της Αφροδίτης φυσικά).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Απλή και λιτή, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να αναζωπυρώσει την ορμή μας να ζούμε τη στιγμή, να ακολουθούμε τον ενθουσιασμό της στιγμιαίας ικανοποίησης, την αμεσότητα της απόλαυσης στο εδώ και το τώρα: τέτοια είναι η γρήγορη, εύφλεκτη φύση του κριαριού.

Στερημένο της τακτικής φύσης του Σκορπιού, το άλλο ζώδιο με κυβερνήτη τον Άρη, ο Κριός μπαίνει ορμητικά με το κεφάλι στη μάχη με ηρωική, ενθουσιώδη ορμή, οπότε όσο η Αφροδίτη βρίσκετε σε αυτή τη θέση, είναι πολύ πιθανό να μετατρέψει την αγάπη σε πεδίο μάχης, όπου δεν υπάρχει θέση για στρατηγική, για ανάλυση ή για περίτεχνα σχέδια.

Βέβαια η Αφροδίτη δεν είναι Άρης και η γοητεία, το σεξαπίλ και η καλοσύνη, είναι τα πιο πιθανά της όπλα, από την ωμή βία του αντίθετου της, αλλά τα χειρίζεται με την άμεση αυτοπεποίθηση, που είναι και το αυθεντικό χαρακτηριστικό του ζωδίου. Ένστικτα, πάθη και ορμές, είναι η προφανή, αλάνθαστη κινητήρια δύναμη, που γκρεμίζει τα εμπόδια μεταξύ του Εαυτού και του αντικείμενου του πόθου του. Η Αφροδίτη στον Κριό ξέρει τι θέλει και είναι αποφασισμένη να το πάρει – ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει και ρίσκο, καθώς ο Κριός φημίζεται για την αγάπη του στις προκλήσεις.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Βεβαίως, με τον Άρη, κυβερνήτη αυτου του ”πλοιου”, που κατευθύνεται σε αυτή την ετήσια ανάδρομη πορεία του, εξισορροπεί αυτή τη λαχτάρα και την λαγνεία, με τη σωστή ποσότητα προνοητικότητας και κοινής λογικής. Η ανάδρομη πορεία του Άρη έχει να κάνει με την ανακατεύθυνση της θέλησης και των παθών μας και καθώς κυβερνά το ζώδιο που μπαίνει η Αφροδίτη, αυτή η διαδικασία πρόκειται να επηρεάσει την δυναμική των σχέσεων μας, όσο διαρκεί η διέλευση της από τον Κριό.

Οι δυο τους θα συνδεθούν σε ένα καυτό τρίγωνο τη δεύτερη βδομάδα του Απριλίου, με τον Άρη ακόμα σε ορθή πορεία, ωστόσο μετά από αυτή τη συνάντηση, η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ακόμα τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη από τις 16 έως τις 18 Απριλίου, μια όψη που θα μας δώσει μια απαλή υπενθύμιση της αναγκαιότητας και του οφέλους που παρέχει ένας βαθμός αυτοπειθαρχίας στις ερωτικές και σεξουαλικές μας ορέξεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Με την ηλεκτρική, ανατρεπτική σύνοδο με τον Ουρανό, ενεργή από τις 20 Απριλίου έως τις 23, δεν θα υπάρχει έλλειψη στις εκπλήξεις έτσι και αλλιώς˙ η απελευθέρωση από ξεπερασμένους ρόλους στις σχέσεις, η διεκδίκηση της ατομικότητα μέσα στη σχέση και η ανάγκη για την τίμηση της ανεξαρτησία του άλλου και το δικαίωμα του στην ελευθερία, μπορεί να επιταχύνει τα πράγματα και να ανοίξει βίαια ένα μονοπάτι προς το μέλλον, μέσω των θεμάτων που κυβερνά η Αφροδίτη, στον απρόσμενο και ριζοσπαστικό Ουρανό.

Είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε πως καμία από αυτές τις όψεις δεν θα πάρει μία ταραχοποιά (ή ακόμα χειρότερα, καταστροφική) στροφή.

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται μέσω του Κριού μέχρι τις 29 Απριλίου, από όπου και θα μεταφερθεί στα πράσινα λιβάδια του Ταύρου.

zwdia-zodia-tarw