Αστρολογια 07-08 /02 Σεξουαλική δραστηριότητα

astrologia-eksagwno-ari-ermi

7 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη

Αβεβαιότητα, επιθετικότητα και τεταμένη ατμόσφαιρα είναι τα στοιχεία που αναδύονται από αυτή την αστρική συνάντηση.
Μπορεί να είναι μια στιγμή που θα πιεστείτε να αναλάβετε δράση ή να παγιδευτείτε σε έναν κύκλο θυμού, εριστικότητας και εχθρότητας προς τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Η αίσθηση που θα επικρατεί είναι ότι όλα γίνονται προκλητικά με σκοπό να ακολουθήσετε λανθασμένες πορείες, να δημιουργηθούν προστριβές και να φτάσετε στα άκρα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την παρόρμηση να διοχετεύσετε όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια σε σεξουαλική δραστηριότητα.

zodia-taro-45

Αν καταφέρετε να κοιτάξετε κάτω από το πέπλο της έντασης, ενδέχεται να δείτε ένα εξοργισμένο κομμάτι του εαυτού σας που αποζητά μια αλλαγή αλλά για κάποιο λόγο διστάζει να την κάνει.

Θα ήταν ιδιαίτερα φρόνιμο να φανείτε προσεκτικοί και να κάνετε μελετημένα και μικρά βήματα, εφόσον πάντα λειτουργείτε καλύτερα όταν έχετε κάποιον έλεγχο από το να βρεθείτε στριμωγμένος σε μια γωνιά και να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσο περισσότερη μελέτη έχετε κάνει εκ των προτέρων για μια τέτοια συγκυρία, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτήν. Αν όμως σας παρασύρει ο ίλιγγος της αλλαγής, απευθυνθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αποζητά αυτή την αλλαγή και αφήστε αυτό να σας οδηγήσει.

7 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη

Αυτός ο συνδυασμός είναι πιθανό να σας δώσει την ικανότητα να προσεγγίσετε ισορροπημένα κάθε προστριβή, πρόβλημα ή σχέδιο που απαιτεί προσπάθεια. Τώρα ίσως βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ διακριτικών χειρισμών και κάθετης πράξης, ευαισθησία και ορμητικότητα. Αυτή την περίοδο οι διαπραγματεύσεις και οι συναναστροφές με άλλους μπορεί να είναι επιθετικές και αποφασιστικές, αλλά με μεγάλη δόση συναίσθησης και τακτ.

Κάθε έκφραση θυμού, σύγχυσης ή αποστασιοποίησης, θα δείτε ότι μπορούν να ενδυθούν με δικαιοσύνη, μετριοπάθεια και αυτοκυριαρχία.
Είναι σαφές ότι πρέπει να καταβάλετε σοβαρή προσπάθεια προκειμένου αυτές οι αντίρροπες ενέργειες να μπορέσουν να συγχρονιστούν και να λειτουργήσουν ταυτόχρονα. Όμως μπροστά σας τώρα, περισσότερο από όσο συνήθως, είναι τόσο οι δυνατότητες όσο και οι ευκαιρίες.

zodia-zvdia-oroskopio-11

8 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα

Αυτή είναι μια συνάντηση που θα έχει διάρκεια μόνο λίγων ημερών, εντούτοις είναι σε θέση επιφέρει σημαντική πρόοδο στις προσπάθειές σας για επούλωση προβλημάτων και εξισορρόπησης. Φυσικά γι’ αυτό θα πρέπει να βάλετε το λιθαράκι σας σε κόπο.

Τα αποτελέσματα θα τα εντοπίσετε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, τις κοινωνικές σας συναναστροφές, τις αξίες σας, την υγεία ή την πνευματική σχέση που έχετε με το Σύμπαν. Θα έχετε μια όλο και πιο αυξανόμενη ικανότητα να διαπραγματεύεστε με ανθρώπους και συγκυρίες καταστάσεων, προκειμένου να επέλθει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός με αμοιβαίες θυσίες αλλά και συγκομιδή κέρδους για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ωστόσο αυτή η διάθεσή σας να αποφύγετε συγκρούσεις και παραφωνίες, ενέχει το ρίσκο να διαπραγματευτείτε πέρα και έξω από τα όρια που σας επιτρέπουν να νιώθετε βολικά – γαλήνη με κάθε τίμημα.

Αν αποδεχθείτε και καταβάλετε την προσπάθεια ή τον αγώνα που απαιτείται, ακόμη κι αν φύγετε από τη δική σας πορεία, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε πολύ περισσότερο όλο αυτό τον αγώνα. Έχετε μέσα σας μεγάλο απόθεμα ικανότητας να επιφέρετε αλλαγές σε καταστάσεις που είναι υπό τον έλεγχό σας. Τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχθείτε και να υιοθετήσετε ακόμη και αυτά που είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

Η επίδραση που θα έχετε προς τους άλλους θα είναι τώρα πολύ πιο θεραπευτική, ειδικά αν τείνετε χείρα βοηθείας για να βρουν εκείνοι τη νέα τους ισορροπία και σημεία αποδοχής σε κάθε διαφωνία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

zodia-astra-tarot