Αστρολογια 11-17/09 Διογκωμενα Συναισθηματα

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Είναι μια αγάπη με διάρκεια ή ήταν απλά μια μαγική συγκυρία; Με την σαγηνευτική Αφροδίτη να οδεύει προς το τέλος της μηνιαίας πορείας της στον Λέοντα, κάποια συναισθήματα διογκώθηκαν σε ασύλληπτες διαστάσεις…

Μπορεί να θεωρήσατε ότι ήρθατε κοντά με ένα τυχαίο άτομο που μοιραστήκατε στιγμές ευφορίας σε μια συναυλία, είτε να ενθουσιαστήκατε από μια γνωριμία στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Το πιο πιθανό είναι να έγιναν και πολύ σπουδαίες δηλώσεις, να ειπώθηκαν πολλά «σ’ αγαπώ» – πρώιμα και απερίσκεπτα. Τώρα;

zodia-taro-45

 

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα τα μάθετε όλα με βεβαιότητα. Ο πραγματιστής Κρόνος θα κάνει έναν διακριτικό αλλά στιβαρό έλεγχο ρεαλισμού στη λάγνα Αφροδίτη, καθώς οι δυο τους θα συναντηθούν σε ένα συνεργατικό τρίγωνο. Κάντε μια ανάπαυλα σε όλα τα αυθόρμητα καπρίτσια σας γιατί – όσο απολαυστικά κι αν είναι, πρέπει πλέον να συλλογιστείτε τα συναισθήματά σας και την μακροπρόθεσμη καθημερινότητα!

Ο Κρόνος ξέρει ότι αυτά τα θέματα απαιτούν συνετή σκέψη και σχεδιασμό, όσο κι αν η Αφροδίτη τα θεωρεί ανιαρά λίγο πριν ενδώσει στη λογική πειθώ του πατέρα των θεών! Η ουράνια συνάντησή τους θα είναι σύντομα, όμως έχει τη δυναμική να αποτελέσει μια ουσιαστική αφύπνιση με αντίκτυπο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Από ρομαντικής πλευράς, αυτό το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο διενεργεί έναν έλεγχο πραγματικότητας στα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν όντως ελπίδες για να ευτυχίσουν μαζί. Επιτέλους, θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε αν είστε δεσμευμένοι ή όχι – και να το δηλώσετε επισήμως ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ίσως το καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας να αποδειχθεί ένας εξαιρετικός φίλος, που θα στηρίξετε ο ένας τον άλλο στην πραγμάτωση των ονείρων σας.

Οι συζητήσεις θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις θα έχουν μια εξαιρετικά ομαλή πορεία, όσο παραμένει η Αφροδίτη στο σκηνικό και ο Κρόνος κατευθύνει το σκεπτικό σας προς την εξεύρεση λύσεων. Αν είστε σε φάση αναζήτησης, το σύμπαν θα φέρει κοντά σας τα άτομα εκείνα που είναι έτοιμα ήδη – όχι σε ένα αόριστο «κάποτε».

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτή η όψη μπορεί να επιφέρει ειρήνη και να κατευνάσει τις εντάσεις, που επικράτησαν εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή τον τελευταίο μήνα. Θα συνεργαστείτε για ένα πιο λαμπρό μέλλον, αυτή είναι η μόνη οδός!

Βελτιώστε την  διάθεση με ένα χαμόγελο ο καθένας την Τετάρτη! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η μάχη εγωισμών, καθώς ο Κρόνος θα κανει μια επαφη με  τον άτεγκτο Ήλιο από την Παρθένο. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αξιών και ανταλλαγές απόψεων περί ηθικής, ειδικά αν τεθούν ευαίσθητα θέματα όπως οι πολιτικές πεποιθήσεις, η θρησκεία ή τα χρήματα. Να έχετε υπόψιν σας ότι κάθε τέτοιου είδους διαφωνία θα είναι ανώφελη τώρα, στη διάρκεια ενός τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο.

Θα δείτε άτομα που συνέπρατταν για χάρη της σύμπραξης, να βγαίνουν από το κοπάδι και να διαμορφώνουν τις δικές τους θέσεις. Θα ήταν συνετό να μην εξαπολύσετε τώρα μια ολομέτωπη αντίσταση, αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο να κυλήσει. Στο μεσοδιάστημα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τη λογική στρατηγική σας και το σχέδιο δράσης, ώστε να κάνετε τις κινήσεις σας στη συνέχεια.

zwdia

Όσο θα προσεγγίζει το Σαββατοκύριακο, όλοι οι μαχητές να ανάψετε τα φώτα της αγάπης! Την Κυριακή η ρομαντική Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον αναβράζοντα Ουρανό, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα μια ενέργεια ανεμελιάς. Παρά τις σοβαρές δονήσεις που επικρατούσαν στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, αυτή η μέρα απελευθερώνει το συναίσθημα και τη χαρά!

Αν αναρωτιέστε κατά πόσο οι κρίσεις θα είναι σωστές, η απάντηση είναι μάλλον αρνητική… Ίσως αυτή η όψη Αφροδίτης – Ουρανού να αναζωπυρώσει κάποιες από τις σπινθηροβόλες στιγμές του μέσου της εβδομάδας, που δεν κατεστάλησαν εντελώς.

Απολαύστε το παρόν, χωρίς να παραδοθείτε εντελώς ή να αρχίσετε να φαντασιώνεστε μέλλον με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε πολύ – πολύ καιρό. Κάποια ζευγάρια ενδέχεται να βγουν από τις τετριμμένες πρακτικές τους, χωρίς αυτό να απειλήσει τα δεδομένα της σχέσης τους. Τολμήστε μια αυθόρμητη απόδραση ή μια ιδιαίτερη έξοδο.

Πάντως όσοι πραγματικά θεωρήσετε ότι είστε έτοιμοι για μια σοβαρή δέσμευση, το τέλος του Σαββατοκύριακου θα σας βρει με μια βέρα στο χέρι! Να θυμάστε ότι η Αφροδίτη ορίζει το στυλ, γι’ αυτό το σπάσιμο των κανόνων της μόδας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot