Αστρολογια 19-25/06 Τα βέλη του Ερωτα

zwdio-toksotis-afroditi

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Ετοιμαστείτε όλοι. Αυτή η εβδομάδα είναι σαν μια μεγάλη ομαδική αγκαλιά, με όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου είναι η έναρξη του θερινού ηλιοστασίου – ή θερινή ισημερία – με τον Ήλιο να βουτά στα νερά του Καρκίνου για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες.

 

Την ίδια μέρα και ο αγγελιαφόρος Ερμής μπαίνει στην περιοχή του συναισθηματικού κάβουρα, για να μείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου και να δονεί τις ευαίσθητες χορδές κάθε ζεστής καρδιάς!

zodia-taro-45

Για περίπου έναν μήνα, οι ηλιακές δέσμες στους Διδύμους επηρέασαν τους πάντες, με πολλά αστρολογικά σκαμπανεβάσματα. Με μια συνεχή εγωκεντρική επικέντρωση, λίγοι ήταν αυτοί που θα θυμούνταν ακόμη και τα ραντεβού ή τις υποσχέσεις τους!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτή η προκλητική ατμόσφαιρα αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει, με την επανένωση των φίλων και της οικογένειας να κυριαρχεί.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο δεν θα φωτίσει μόνο το ουράνιο στερέωμα, θα χαρίσει σε όλους σας υπέροχες στιγμές και εμπειρίες με τους ιδιαίτερους ανθρώπους της ζωής σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να περάσετε λίγες ξέγνοιαστες μέρες με το ταίρι σας και την ευρύτερη οικογένεια, με παιχνίδια στην αμμουδιά και ομαδικά μαγειρέματα!

Η αίσθηση της «φωλιάς» θα είναι στο ζενίθ της αυτή την περίοδο, με τον Καρκίνο της εστίας να κυβερνά το σύμπαν. Φροντίστε να κάνετε το σπίτι σας το καταφύγιό σας, και τον εργασιακό σας χώρο μια ήρεμη όαση που η παραγωγικότητα θα ρέει απρόσκοπτα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γεμίστε το καθιστικό σας μαξιλάρια για να φιλοξενήσουν την αγαπημένη σας συντροφιά, προσθέστε γύρω σας φυτά και εικόνες που σας ανορθώνουν τη διάθεση. Δώστε στον κάθε χώρο σας την προσωπική σας αύρα και ενέργεια.

Η Τετάρτη θα είναι η πιο μεγάλη και η πιο φωτεινή μέρα του χρόνου! Αυτό την κάνει μια πολύ δυναμική στιγμή και για την ατομική σας φώτιση. Τα τρυφερά συναισθήματα που ήταν ερμητικά κλεισμένα στο καβούκι σας, είναι έτοιμα να αναδυθούν και να περάσουν από αξιολόγηση – με γράψιμο ή έκφρασή τους, με συζήτηση με φίλους και ένα μεγάλο πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα! Τα δημιουργικά ξεσπάσματα μπορούν τώρα να δώσουν υπερβατικά έργα τέχνης. Επιδοθείτε σε ό,τι σας εμπνέει και απορροφήστε τη μούσα σας μέχρι την τελευταία της σταγόνα.

zwdia

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το σύμπαν προσφέρει μία ακόμη ώθηση οικογενειακού ύφους, καθώς η ετήσια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα θερμάνει περισσότερο την ατμόσφαιρα. Δείξτε την εκτίμησή σας με κάθε τρόπο και μέσο, ειδικά στις γυναικείες φιγούρες του περιβάλλοντός σας που αποτελούν στήριγμα για εσάς. Αυτό το υπαγορεύει η θηλυκή φύση του ζωδίου του κάβουρα.

Η αλληλεπίδραση με δυναμικές γυναίκες τώρα, μπορεί να επιφέρει σημαντικές δράσεις – ακόμη και σε ατομικό επίπεδο – που θα αποδώσουν τα οφέλη τους στην αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο την Πρωτοχρονιά του 2018. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε τώρα όπου νιώθετε ασφαλείς και οικεία, τόσο πιο επικεντρωμένοι και εστιασμένοι θα είστε στους στόχους σας. Επίσης αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί την πραγμάτωση του ονείρου σας για την απόκτηση νέας κατοικίας είτε την επισκευή ή ανακαίνιση της τωρινής.

Να ξέρετε ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να προκληθούν δυσχέρειες από την υπερβολική εξοικείωση με πρόσωπα και καταστάσεις, ειδικά αν δεν αφήσετε για τον εαυτό σας τον απαραίτητο προσωπικό χώρο και χρόνο να αφομοιώσει την τόση ευαισθησία. Το σύμπαν σας προτείνει να μην πάτε σε κάποια από τις οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να χαρίσετε σε εσάς τους ίδιους αυτό το περιθώριο χρόνου.

taro-oroskopio-54

Σε όλο αυτό το σκηνικό που πρωταγωνιστεί ο Καρκίνος, μετέχει επίσης ο ανήσυχος Άρης που θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανεξάρτητο Δία από τον Ζυγό. Η όψη αυτή απαιτεί από όλους να εξισορροπήσουν το «εγώ» με το «εμείς». Ίσως μια άλλη σχέση να παραμεληθεί λίγο τώρα, καθώς όλοι στρέφονται στην οικογένεια και τους φίλους.

Μην ακυρώσετε το ρομαντικό σας ραντεβού, για να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόβλημα της αδελφής σας – αυτό θα γίνει αιτία να προσβληθεί κάποιος. Προτιμήστε να στείλετε ένα ενθαρρυντικό γραπτό μήνυμα στην αδελφή σας, και στη συνέχεια να ετοιμαστείτε για ένα πολύ γλυκό Σαββατοκύριακο με όσα υπαγορεύσουν τα βέλη του έρωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot