Αστρολογια 20-26/06 Βγαινουν οι Παρωπιδες

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια εβδομαδας 20 εως 26 Ιουνιου

Τη Δευτέρα στις 20 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Τοξότη, το ζώδιο του Κένταυρου, θα ανεβάσει σε όλους μας τους ρυθμούς για να διεκδικήσουμε τα πιο μεγάλα και τα πιο ατίθασα όνειρά μας. Ναι, ακόμη κι εκείνα που κάνουν τα μάτια πολλών αμφισβητών του κόσμου να γουρλώνουν. Αλλά ποιος νοιάζεται; Δεν κερδήθηκε ποτέ κάτι που δεν διεκδικήθηκε, λέει ο πάντα αισιόδοξος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου Τοξότης.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη Πανσέληνος, η δεύτερη συνεχόμενη στον αστερισμό του Κενταύρου μέσα στο 2016. Και αποτελεί συνέχεια της πανσελήνου της 21η Μαΐου. Γυρίστε το ημερολόγιό σας έναν μήνα πίσω: Τι είναι αυτό που ξεκινήσατε τότε; Τι κέντρισε το ενδιαφέρον σας και σας έκανε να λαχταρήσετε να ταξιδέψετε, να μελετήσετε, να ετοιμάσετε βιογραφικά ή να αρχίσετε να μαθαίνετε μια ακόμη ξένη γλώσσα; Αυτή την εβδομάδα θα ακονίσετε τις αιχμές στα βέλη σας και θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να ρίξετε προς αυτούς τους στόχους.

 

Αλλά ας γυρίσουμε για λίγο πίσω πάλι, στην πανσέληνο του Μάη. Ήταν ένα ιδιαίτερα σφοδρό ολόγιομο φεγγάρι, καθώς αφίχθη στις αγκάλες του σαρκικού και μαχητικού Άρη που ήταν ανάδρομος στον Τοξότη, ακριβώς μάλιστα στην έναρξη της εποχής του Τοξότη. Ίσως να περιφερόσασταν συνεχώς με μια αγχώδη ενέργεια, να διυλίζατε το πάθος σας που ξεχείλιζε από ασυγκράτητη λαγνεία, είτε να κάνατε αδιάκοπα κηρύγματα – σε σημείο που να είχατε γίνει πολύ ενοχλητικοί στους γύρω σας.

zodia-taro-45

Γιατί χάρη στην εκτροχιασμένη ανάδρομη πορεία του Άρη, όλο αυτό ήταν πράγματι υπερβολικό. Μάλιστα ήταν τόσο πολύ, που ήταν σχεδόν αδύνατον να μπορέσετε να βάλετε τα όποια σχέδιά σας σε μια τροχιά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Αν μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, φαλτσάρατε λίγο στον στόχο σας ή πήρατε λάθος κατεύθυνση, αυτή η Πανσέληνος δίνει την γενναιόδωρη ευκαιρία για να διορθώσετε την πορεία σας. Και μιας και συντελείται μισή μέρα πριν ο Ήλιος αποχωρήσει από τους Διδύμους, η ευχή είναι να έχετε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να έχετε συναντήσει όλους τους σωστούς ανθρώπους, ώστε να βοηθηθείτε τώρα να κάνετε την επιπλέον προσπάθεια προς τα όνειρά σας.

Τα «λάθη» που ίσως γίνονται, είναι το ρίσκο που πρέπει να πάρετε προκειμένου να προωθηθεί στη φάση της προόδου. Και είναι καλύτερα να λέγεται «διαδικασία μάθησης», καθώς ο Τοξότης είναι ο παντοτινός μαθητής του ζωδιακού κύκλου. Όπως έχει πει και ο Τοξότης Μαρκ Τουέιν: «το μυστικό για να προχωρήσεις μπροστά, είναι να ξεκινήσεις».

Μόλις 11,5 ώρες μετά την Πανσέληνο στον Τοξότη, ξεκινά η Εποχή του Καρκίνου. Ο Ήλιος βγάζει το χρυσοποίκιλτο στενό ταγιέρ των Διδύμων, για να φορέσει το χυτό καφτάνι του Καρκίνου – που φοριέται πάνω από ένα μπικίνι φυσικά! Με τις ηλιακές ακτίνες να χαϊδεύουν τώρα τις πιο τρυφερές και ευαίσθητες χορδές της καρδιάς μέχρι και τις 22 Ιουλίου, η περίοδος είναι ιδανική για να γίνετε πιο τρυφεροί και στοργικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Βρεθείτε ξανά με τα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού σας κύκλου, με εκδρομές στο πατρικό εξοχικό ή στην παραλία για βουτιές και χαρά. Η ανάγκη της «φωλιάς» θα είναι πολύ δυνατή, όσο ο κάβουρας που λατρεύει το σπίτι κυβερνά το σύμπαν. Φροντίστε να νιώθετε κι εσείς μέσα στο σπίτι σας σαν να είστε στον παράδεισο, και στον εργασιακό χώρο σαν να μπαίνετε σε μια όαση που η ατμόσφαιρα αποπνέει δημιουργικότητα.

Ταυτόχρονα, καλωσορίζουμε το θερινό ηλιοστάσιο!

Η Δευτέρα είναι η μεγαλύτερη και η πιο φωτεινή μέρα του έτους, και αυτό σημαίνει ότι είναι η πιο ισχυρή στιγμή για προσωπική φώτιση. Γράψτε «Σε άκουσα» στην άμμο, δώστε ιδιοχείρως ένα παλιό σχολικό ραβασάκι στο έτερο ήμισύ σας… Είτε απλά αφιερώστε λίγο χρόνο και γράψτε στο σημειωματάριό σας μια ευχή που θα αποπνέει την σοφία της ψυχής σας. Τα δημιουργικά κεντρίσματα μπορούν να γεννήσουν υπερβατικά έργα τέχνης. Βρεθείτε σε ένα σημείο που σας εμπνέει τη Δευτέρα, και αφεθείτε να γίνετε για λίγο το εκμαγείο της μούσας…

zwdia - love

Την Κυριακή ο εύστροφος Δίας από την Παρθένο και ο στρατηγικός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα σχηματίσουν ένα αποδοτικό τρίγωνο . Συνδυάζουν επιλεκτικά τα θετικά στοιχεία των δυνάμεών τους για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά, και αυτή είναι μια συμπαντική συγκυρία που δεν θα επαναληφθεί ξανά πριν το 2024!

Και οι δύο αυτοί πλανήτες είναι λάγνοι και παθιασμένοι, όμως με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ο Δίας είναι ένας ασύδοτος ηδονιστής, ενώ ο Πλούτωνας είναι ένας βιτσιόζος αλλά και υποχόνδριος με τον έλεγχο. Ο Δίας θα ξεστομίσει την κάθε αλήθεια του χωρίς λογοκρισία, ο Πλούτωνας είναι φαύλος και κρυψίνους.

Σε όψη τριγώνου αυτοί οι δύο, επιφέρουν μια υγιή δόση ελέγχου και ισορροπίας, χωρίς να εμπλέκεται ο ένας στα χωράφια του άλλου. Η δραστική συνεύρεσή τους μας βοηθά να επεκταθούμε χωρίς να υπερακοντίζουμε τον στόχο μας, και να γοητεύουμε γενικά όποιον θελήσουμε να μαγνητίσουμε με το βλέμμα μας.

zwdia-zodia-tarw

Με δεδομένο ότι και οι δύο θα βρίσκονται σε ζώδια της γης, μπορούμε να διοχετεύσουμε την ενέργειά τους σε επαγγελματικά σχέδια και κερδοφόρες συγχωνεύσεις. Σκεφτείτε σαν δημοσιοσχεσίτης που μελετά προσφορές, προτάσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, και αποκαλύπτει τόσα στοιχεία όσα πρέπει, για να αρπάξει το πλήθος και να διεγείρει την περιέργεια. Μια στιβαρή δόση τρωτότητας κάνει τα πάντα!

Το πρώτο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα φέτος, συντελέστηκε στις 16 Μαρτίου. Όμως ο Δίας τότε ήταν ανάδρομος, έτσι ο σαγηνευτικός Πλούτωνας είχε το πάνω χέρι. Αυτό ώθησε πολλούς ανθρώπους να βγάλουν τις παρωπίδες τους και να κοιτάξουν προς εκείνες τις πλευρές της ζωής τους που χρειάζονταν αλλαγή. Και δεν ήταν καθόλου εύκολο, μιας και ο Πλούτωνας κυβερνά τα πάντα: από το σεξ, μέχρι το θάνατο, μέχρι τους φόρους! Και η επιμονή του Δία να δούμε πια κατάματα και να χειριστούμε τη γυμνή αλήθεια, μπορεί να έστειλε πολλούς ανθρώπους σε ένα εσωτερικό ταξίδι ψυχής – ακόμη και με τη βοήθεια κάποιου γνώστη ή δασκάλου.

zwdia-09

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή τη φορά, ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος και ο Δίας είναι ορθόδρομος. Φτάνει πια ο στοχασμός! Έχει έρθει η στιγμή να ξεδιπλώσουμε όλες τις στρατηγικές που επεξεργαστήκαμε την άνοιξη, και να αρχίσουμε να ζούμε σε συμμαχία με την βαθιά και καθαρή αλήθεια μας. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσουμε πίσω μας την «παλιά ζωή».

Υστερόγραφο: Παρόλο που το εν λόγω τρίγωνο Δία – Πλούτωνα θα είναι ακριβείας την Κυριακή, η επίδρασή του είχε αρχίσει να «διαδίδεται» από τα τέλη Φεβρουαρίου και θα είναι ισχυρή μέχρι και τα μέσα Ιουλίου. Άρα όλη αυτή η ώθηση για πρόοδο, δεν αποτελεί τώρα την απόλυτη έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65