Αστρολογια 21-22/02 Συγκρουση με το Παρελθον

erwtikes-25314

Αστρολογια 21 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (στους Ιχθύες)

Αυτή η διέλευση περιλαμβάνει δημιουργική απελευθέρωση ή απελευθέρωση από ένα κομμάτι της εικόνας του εαυτού σας που δεν σας χρειάζεται πια. Ωστόσο, αυτή η απελευθέρωση μπορεί, συχνά, να είναι δύσκολη, ειδικά αν έχετε επενδύσει πολύ από τον εαυτό σας σε αυτό που αφήνετε.

Μπορεί να νιώθετε ότι οι καταστάσεις το παίρνουν μακριά σας ή μπορεί να νιώσετε αρκετά ανακουφισμένοι που φεύγουν τα παλιά σας βάρη.

 

Το να απελευθερώσετε κάτι που μπορεί να σας κρατάει πίσω θα απελευθερώσει πολλή δημιουργική ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό για τη ζωή, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανακατανεμηθούν σε άλλες μορφές έκφρασης του εαυτού σας.

zodia-taro-45

Ακολουθήστε την καρδιά σας! Είναι καιρός να αρχίσετε να αφήνετε πίσω σας αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αρνητική πεποίθηση για τον εαυτό σας ή το να αποβάλετε μια αναστολή που έχει διαβρώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο κοντά στις εκλείψεις, οπότε η ενέργειά της είναι πιθανό να είναι πιο αισθητή γύρω από εκείνη τη χρονική περίοδο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 22 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( Κριό / Αιγόκερω)

Αυτός μπορεί να είναι ένας άστατος συνδυασμός ενεργειών, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει τεράστια πίεση και συγκρούσεις, αλλά μπορεί επίσης να σας παρακινήσει να υπερβείτε τους αντιληπτούς περιορισμούς σας.

Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι σε αυτή τη διέλευση περιλαμβάνουν έμμονη με τον έλεγχο, βία ως απάντηση στον εκνευρισμό, και φυσικά αντιδράσεις θυμού που ξεφεύγουν και γίνονται οργή. Ωστόσο, εάν μπορέσετε να δαμάσετε αυτή την ενέργεια και να την χρησιμοποιήσετε παραγωγικά, μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις φιλοδοξίες σας και να σας δώσει την ορμή να προσπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας αποθάρρυνσης ή του λήθαργου).

zwdia-768

Μπορεί να είναι μια λεπτή γραμμή, όμως, ανάμεσα στην ενδυνάμωση του εαυτού με αποφασιστικότητα και θάρρος, με την πίεση ενός θέματος με τρόπο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

Και υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να είστε μανιωδώς κολλημένοι στο αποτέλεσμα σε αντίθεση με την ανακάλυψη ότι έχετε περισσότερο θάρρος, δύναμη και αντοχή από όσο νομίζατε ότι είχατε, όταν βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

zwdia

Η σεξουαλική ένταση μπορεί να είναι ισχυρή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, οπότε είναι σοφό να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας για το αν ή πώς να ενεργήσετε με αυτή. Οι διαμάχες για την εξουσία με τους άλλους μπορούν να γίνουν πολύ έντονες, οπότε προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι με το εαυτό σας για αυτά που πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας χωρίς να προκαλέσετε το συναισθηματικό ισοδύναμο ενός πυρηνικού πολέμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia