Αστρολογια 27/06 Η Ωρα της Αληθειας

erwtikes-7414

αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό – Δευτέρα 27 Ιουνίου

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου το φεγγάρι θα ξεπροβάλλει τα μεσάνυχτα, θα είναι στην ακμή του την αυγή και θα αποσυρθεί το μεσημέρι. Βλέποντας το φεγγάρι τα μεσάνυχτα, ο Ήλιος θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Κοιτώντας το φεγγάρι εκείνη την ώρα, θα είστε σχεδόν σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την προωθημένη πορεία της τροχιάς της Γης γύρω από τον Ήλιο.

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στον Κριό.

Αυτή η όψη Κριού – Καρκίνου, αφορά την υπόστασή μας ανάμεσα σε αυτά που κάνουμε και σε αυτά που νιώθουμε.

zodia-taro-45

Αν γυρίσουμε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης στα μέσα του Απρίλη, θα βρεθούμε στην ακριβώς αντίθετη θέση από την παρούσα. Τότε ο Ήλιος ήταν στον Κριό και η Σελήνη στον Καρκίνο. Βιώσαμε πριν λίγους μήνες την συναισθηματική έκφραση (Καρκίνος) σε σχέση με σχέδια που διέπονταν από δράση και ρώμη (Κριός).

Τώρα θα βάλουμε σε κίνηση τις δημιουργικές και οραματιστικές φιλοδοξίες μας, που έχουμε εκφράσει ως τώρα σε καθαρά διανοητικό ή προφορικό επίπεδο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για παράδειγμα, θα μετακινηθούμε ρεαλιστικά σε μια καινούργια θέση, η οποία μας προέκυψε επειδή μας ώθησε το προαίσθημά μας ή μετά από μια επουλωτική/επιδιορθωτική διεξοδική συζήτηση. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε την ανάγκη να παραστούμε ή να οργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε ένα εργαστήρι εναλλακτικής σκέψης, που θα ενέχει τέχνη ή μια θεϊκή υπόσταση θηλυκής έμπνευσης.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης ξεχείλιζε από αναστατωμένες καρδιές που πάλευαν για ανοικτή επικοινωνία και στοχαστική μελέτη από όλους τους εμπλεκόμενους. Και μόνο ο καθένας ξεχωριστά γνωρίζει κατά πόσο αυτές οι προσπάθειές του ήταν γνήσια επιτυχημένες, είτε λίγο πριν εκλείψουν κατάφεραν να κάνουν κάποιες άδοξες κινήσεις να προσεγγίσουν την ταπεινότητα και την πραγματική κατανόηση.

zwdia - love

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα από εκείνη την απόπειρα, μπορείτε και καλύτερα. Το κριάρι είναι εδώ τώρα για να αφυπνίσει τον κάβουρα και να τον βγάλει από τα νερά του.

Το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, αποτελεί πύρινο κάλεσμα. Ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς να κρύβουμε το κεφάλι στα θολά νερά του Καρκίνου. Ακόμη καλύτερα, ας την αντιμετωπίσουμε ως σύμμαχο και όχι σαν μια υπερπροστατευτική μητέρα που σφίγγει τις υγρές δαγκάνες της γύρω μας. Ο Κριός δεν ανέχεται την υποχωρητικότητα. Φουλάρει με καύσιμα την αργοκίνητη φύση του Καρκίνου, προκειμένου να αποκτήσει πλήρη αντίληψη. Χωρίς αυτά, ο κάβουρας θα παραμείνει πολύ βολικά τακτοποιημένος στη ζωηρή του φαντασία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όταν στήνετε μια εικόνα για τον Κριό, θα πρέπει να φαντάζεστε έναν κατακόκκινο ήλιο να ξεπροβάλλει πίσω από τραχιά βουνά και σε έναν ουρανό διαποτισμένο με δυσοίωνη διάθεση.

Ο Κριός είναι μια φωτεινή πυξίδα στο σκοτάδι. Είναι ένα πλάσμα της φωτιάς – ασύδοτο και κυκλοθυμικό την μία στιγμή, πνευματώδες και συναρπαστικό την επόμενη. Έχει τον δικό του τρόπο να αποστομώνει τον κάβουρα, με λίγες ανέμελες λεξούλες να τον μεταμορφώνει από εξουσιοδοτημένο άρχοντα σε ένα ευάλωτο παιδί.

Όμως ακόμα και οι κάβουρες μπορούν να σκαρφαλώσουν σε βουνά. Και αν έχεις κάτι να πεις, μπορείς να το ξεστομίσεις ελεύθερα, ευαίσθητε σεληνιακέ φίλε!

zwdia

Δεν μπορούμε να έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτά που οι άλλοι επιδιώκουν να αποσπάσουν από εμάς. Μπορούμε όμως να οχυρώσουμε τα ενεργειακά μας τείχη και να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας, υπό τις όποιες καιρικές συνθήκες…

Μπορούμε να περάσουμε μέσα από την φαυλότητα. Το ασθενικό φως της σελήνης αντιπροσωπεύει τη σταδιακή κατάβαση στο σκοτάδι, μια επιστροφή στην αρχέγονη μήτρα.

Παραδοθείτε με χάρη. Απελευθερώστε όσα έχετε μέσα σας και συγχωρήστε. Καταστρέψτε τις άχρηστες εσωτερικές δομές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia