Αστρολογια 28/04 Ξαφνικες Ερωτικες Συναντησεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια  28 Απριλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (έως τις 06 Ιουνίου)

Το στυλ διαχείρισης των σχέσεων σας, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών σας τώρα παίρνει μια στάση αυτοπεποίθησης, αμεσότητας και την επιδίωξη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος πειρασμός από ότι συνήθως, οπότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε!

Ο τρόπος αλληλεπίδρασης σας μπορεί να γίνει κάπως πιο άμεσος, ανοικτός ή ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα και άνετα… και να τα ξοδέψετε, επίσης!

 

Μπορεί, επίσης, να είστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στους τομείς των οικονομικών, των σχέσεων, των αλληλεπιδράσεων και των αξιών σας. Οι νέες ιδέες μπορεί να σας μεταφέρουν σε ανεξερεύνητο έδαφος… το οποίο μπορεί να είναι φιλόξενο ή όχι, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την αλλαγή.

zodia-taro-45

Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από ένα τέλμα στις πληγείσες περιοχές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γιορτάσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ακριβώς που είστε, ένα μοναδικό άτομο.

zwdia - love

Αστρολογια  28 Απριλίου – Ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ουρανό ( στον Κριό)

Η επικοινωνία και οι σκέψεις μπορεί να είναι ριζοσπαστικές, αυθόρμητες, ασυνήθιστες και μη αντιπροσωπευτικές υπό αυτή τη διέλευση. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πείτε πράγματα που είχατε στο μυαλό σας και είχατε συγκρατηθεί από το να τα πείτε πριν από τώρα.

Είναι μια στιγμή που είναι πιθανό να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι στις αντιλήψεις σας. Τα μάτια σας είναι ορθάνοιχτα και ως εκ τούτου, μπορεί να σοκαριστείτε ή να εκπλαγείτε από αυτά που θα δείτε. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να απελευθερώσει τη δημιουργική μεγαλοφυΐα σας και να εμπνεύσει σαφήνεια, ιδιαίτερα καθώς κοιτάζετε προς το μέλλον. Συναντήσεις με ομάδες, φίλους και την ευρύτερη κοινότητα είναι δυνατές αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot