Αστρολογια 29-30/03 Δικαιωση απο το Παρελθον

aris-sex-zwdia

Αστρολογια 29 Μαρτίου – ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (Κριό / Τοξότη)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να λάβετε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και στην επίτευξη των στόχων σας τώρα. Η ψυχοσύνθεση σας είναι πιθανό να είναι ήρεμη και γειωμένη.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα πάτε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των στόχων σας.

 

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να φέρετε εις πέρας ολοκληρωμένους στόχους αποστάζοντας και συστηματοποιώντας αυτά που έχετε μάθει στη διαδικασία επίτευξης αυτών των στόχων. Ή, μπορεί να βρείτε ότι είστε σε θέση να αντλήσετε από τα επιτεύγματα του παρελθόντος σας για να προωθήσετε και να στηρίξετε τους τωρινούς στόχους και τα σχέδιά σας.

zodia-taro-45

Είναι μια καλή όψη που θα φέρει δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Μπορεί να βρείτε λίγο πιο εύκολο να δεχτείτε την εξουσία – τη δική σας ή κάποιου άλλου – και ότι είστε σε θέση να μιλήσετε με κύρος για πράγματα στα οποία έχετε γνώση ή εμπειρία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 30 Μαρτίου – Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( Ζυγό / Αιγόκερω)

Ο Δίας, ο πλανήτης της δικαιοσύνης και της ηθικής και ο Πλούτωνας, ο πλανήτη της έντασης και της δύναμης, κοιτούν ύποπτα ο ένας τον άλλο και κάνουν κύκλους μέχρι να αποφασίσουν αν θα πρέπει να ξεκινήσουν μια κανονική μάχη.

Στην καλύτερη περίπτωση, οι δύο αυτές ενέργειες θα ενωθούν για να πολεμήσουν για καλό σκοπό ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, είτε αυτή είναι μια έντιμη αρχή είτε η συμπεριφορά ενός πιο ανθρώπινου αντίπαλου. Στη χειρότερη περίπτωση αυτοί οι πλανήτες θα μπορούσαν να πολεμήσουν ενάντια στην (αντιλαμβανόμενη) τυραννία των θρησκευτικών πεποιθήσεων, της αλήθειας αμφιλεγόμενων ή ασαφή γεγονότων, ή το φταίξιμο και την κριτική των εχθρών που απλά «ξέρετε» ότι είναι λάθος.

zwdia-768

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η σύγκρουση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σας, όπου διαφορετικές πεποιθήσεις ή συμπεριφορές σας προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα για κάτι ή μπορεί να βρεθείτε σε διαμάχη με κάποιον για διαφορές απόψεων. Το κλειδί είναι να διαλέξετε τις μάχες σας και να κάνετε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ο κίνδυνος είναι ότι αυτό που ξεκινά ως η πεποίθηση να σταθείτε λόγω αρχής ενάντια σε κάτι που πιστεύετε ότι είναι λάθος, θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια σταυροφορία ενάντια σε ένα ολόκληρο βασίλειο αχρειότητας που θα αφήσει πίσω της καμένη γη. Κάποια αντικειμενικότητα, συμπόνια και έλεος θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό για να εξασφαλίσετε ότι όλοι θα επωφεληθούν από την περίοδο ειρήνης, που ελπίζω να βγει από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις