Εβδομαδιαιο Ερωτικο Ωροσκοπιο 15-21/07

erwtikes-fantasiwseis

Εβδομαδιαιο Ερωτικο Ωροσκοπιο 15-21/07

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Από την προηγούμενη Τρίτη ξεκίνησε η καλύτερη εποχή του έτους για εσάς σε σχέση με τους νέους έρωτες, καθώς η Αφροδίτη οδηγά την πορεία των πλανητών στον τομέα των νέων σχέσεων σας σε πάρτι στους ουρανούς. Όταν έρθουν οι προσκλήσεις λέτε ναι, λέτε ναι ήταν η συμβουλή μου, πως πάει αυτό για εσάς;

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Αν έχετε κάτι να πείτε, τότε πείτε το! Χρησιμοποιήστε τη δύναμη μιας αρκετά πανίσχυρης βοήθειας για να κάνετε μια νέα φιλία και ότι άλλο προκύψει, είναι μπόνους, ένα μπόνους που θα θέλατε να δείτε να συμβαίνει! Πλησιάστε.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Το πρόβλημα που έχετε, δεν είναι ότι κάποιος δεν ήταν εκατό τις εκατό ειλικρινής μαζί σας, είναι ότι δεν είχε λόγο να είναι τίποτα άλλο από τον εαυτό του στην τελική. Ένας νέος έρωτας μπορεί ν δοκιμάζετε, βρείτε το δρόμο σας από μέσα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Είπατε αντίο στην Αφροδίτη την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει πάρει κάθε πιθανότητα νέας σχέσης μαζί της, αλλά έχει έναν νέο ρόλο να ακολουθήσει και μπορεί να της πάρει περισσότερο χρόνο να επιστρέψει σε εσάς. Ευτυχώς ό Άρης είναι το ίδιο καυτός. Διασκεδάστε το.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, προφανώς το λατρεύει να είναι εκεί και είναι πολύ πιθανό να το λατρέψετε κι εσείς που είναι εκεί, καθώς φέρνει μαζί της πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και κάποιες εκ βαθέων συζητήσεις με διαλεκτούς τύπους. Ο Ερμής προσθέτει το φλερτ, χρησιμοποιήστε το ή χάστε το!

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Το άραγμα στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση με έναν κουβά παγωτό στα πόδια σας είναι καταπληκτικό, αλήθεια είναι, είναι και καλύτερο όταν το μοιράζεστε με κάποιον που αγαπά το The Goodwife όσο κι εσείς. Κοινά ενδιαφέροντα ξεκινούν μια συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά περισσότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις ενδιαφέροντος με κάποιον ανάμεσα στους φίλους σας, τόσο στον αληθινό κόσμο, όσο και στον εικονικό, καθώς μαθαίνετε πως κάποιος είναι μόνος και πάλι. Η πληροφορία είναι η μισή ιστορία Ζυγοί, τι κάνετε με αυτή;

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Κάποιος μεγαλύτερος θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο σας, με δόντια και μαλλιά, οπότε αυτό είναι ένα μπόνους, κάποιος που μοιάζει μεγαλύτερος θα μπορούσε να πιαστεί επίσης ή ακόμα και κάποιος που έχει έναν αέρα σοφίας που συνοδεύετε από εμπειρία; Αυτά περίπου τα είδη τύπων σας λένε κάτι;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Υπονοούμενα ότι δεν ενδιαφέρεστε καθόλου να γνωρίσετε κάποιο νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να μην δουλέψουν υπέρ σας, ακόμα κι αν το κάνετε για να αποτρέψετε τους φίλους σας από το να σας κάνουν προξενιά. Διαφημιστείτε, με όποιον τρόπο και όπου μπορείτε!

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Ήταν μια έντονη εποχή για την ερωτική σας ζωή, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και γι’ αυτούς που ψάχνουν τον έρωτα, ίσως αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι ένα διάλειμμα; Μια ευκαιρία να διερευνήσετε σε τι φάση βρίσκεστε στο μαζί ή τι θέλετε από τον εαυτό σας, αναπνεύστε βαθιά και πάρτε τη.

zwdia

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Κάποιες φορές το να έχετε πολλή δουλειά είναι καλό, το να είστε γεμάτοι με πράγματα σημαίνει πως δεν σπαταλάτε τόσο χρόνο στο να σκέφτεστε τα υπέρ και τα κατά της ζωής και τότε είναι που σας βρίσκει η αγάπη, μα και βέβαια. Σταματήστε να ψάχνετε, η Αφροδίτη σας βλέπει και η αγάπη είναι στο δρόμο.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Αν περνάτε τις περισσότερες από τις ώρες που είστε ξύπνιοι στη δουλειά, μπορεί να σας κάνει καλό να μάθετε ότι η Αφροδίτη δουλεύει ακόμα πάνω στον νέο έρωτα και την αγάπη, είναι στον ουρανό της εργασίας σας ενθαρρύνοντας είτε την αγάπη σας για τους πολύχρωμους μαρκαδόρους, είτε για κάποιον νέο που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia