Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/03 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορείτε πια να καθίσετε αναπαυτικά και να δείτε ποιοι είναι αυτοί, τελικά που σας αγαπούν και ποιοι αυτοί που σας κοροϊδεύουν. Λίγη υπομονή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Δεν είστε και στην καλύτερη σας φάση. Σίγουρα και ο άνθρωπος σας, δεν έχει την διάθεση να ασχοληθεί ενεργά με εσάς. Μην ανοίξετε καυγάδες.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είστε κάτω από την εύνοια 4 πλανητών και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος. Αυτό μπορεί να σας δώσει χρήμα αλλά και μια νέα αγάπη.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Αν δοκιμάσετε αυτήν την εποχή, να πάτε πίσω στο παρελθόν και να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας το πιο πιθανόν, είναι να πάρετε απόρριψη.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Λέων: Ίσως και να πρέπει να αποφύγετε την γνώμη των τρίτων, πάνω σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, την εργασία και την προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Θεωρείτε ότι ο άνθρωπος σας, δεν σας τα λέει, όλα! Μην μπαίνετε στο τρυπάκι, να χάσετε το μυαλό σας, μέσα σε τέτοιες υποθέσεις. Απλά και ευθέως ρωτήστε τον.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός: Είσαστε με πολλά ερωτικά για την ερωτική σας ζωή, που δεν έχει την πορεία που κάποτε είχατε ονειρευτεί. Είναι στο δικό σας χέρι, να το διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Σκορπιός: Ο σύντροφος σας επιθυμεί, άμεσα να σας κάνει κάποιες εκπλήξεις. Μέσα στις επόμενες ώρες –μέρες, κάτι ενδιαφέρον θα σας προτείνει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Η νέα σελήνη που πλησιάζει, θα σας δώσει όλα αυτά που επιθυμείτε για την ερωτική σας ζωή. Τα αστρολογικά των ημερών, σας υποστηρίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Αιγόκερως: Έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας. Το καλύτερο είναι να ξεχάσετε το άτυχο παρελθόν σας, και να του κάνετε προτάσεις που θα σας πάνε πιο κάτω.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να συγχωρέσετε τον άνθρωπο σας, για κάποιο του ολίσθημα, τότε μην τον βασανίζετε. Μπορείτε και να απομακρυνθείτε για να σκεφτείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ιχθείς: Από αύριο κάτι αλλάζει. Η καλή διάθεση και οι ευκαιρίες, θα είναι καθημερινά στο μενού σας. Εκμεταλλευτείτε τες με τον καλύτερο τρόπο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.