Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/09 Παρασκευή

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-didymos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο γρήγορα, για αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας. Οι μέρες και τα άστρα πάντως, σας υποστηρίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Οι φάσεις με τα πάνω και τα κάτω στις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, σίγουρα σας έχουν κουράσει. Μιλήστε και λύστε τις λάθος καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Εσείς μην λέτε τίποτα ακόμη. Ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας, επεξεργαστείτε το και αναλύστε το, στον άνθρωπο που θέλετε μετά τις 12/09.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Δεν είστε ακόμη 100% για το άτομο που αγαπάτε, αν τελικά μπορεί και να γίνει ο μόνιμος σας σύντροφος. Σκεφτείτε το διπλά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Μην ασχολείστε και μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με εσάς. Όλα τα άλλα είναι η περιέργεια σας μόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Μην χαλαρώνετε, καθόλου. Είναι ένας μήνας, που σας ευνοεί σε όλα τα θέματα που έχουν την ανάγκη σοβαρών και άμεσων λύσεων.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Δεν θα χρειαστεί ακόμη να είστε σε αγωνία, για το άτομο που αγαπάτε. Έρχεται μέσα από νέες προτάσεις επανασύνδεσης που θα σας γοητεύσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αν δεν ξέρετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή και άμεσο μέλλον, ίσως και να πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας τελικά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Αφήστε τους άλλους να σας ψάξουν με τον δικό τους τρόπο. Έτσι κάπως θα σας αποδείξουν και τα αληθινά τους συναισθήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Σε γενικές γραμμές, είστε καλά και σας φαίνεται. Οι μέρες μέχρι και τις 22/09 θα σας φέρουν και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Αν όλα αυτά που έχετε ζητήσει, έχουν τελικά υλοποιηθεί από τον άνθρωπο σας, τότε και εσείς πια θα πρέπει να κρατήσετε τις υποσχέσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Μην κολλάτε τόσο πολύ σε λόγια του παρελθόντος. Ξεχάστε τα. Οι μέρες αυτές, είναι ιδανικές για επανασυνδέσεις και αλλαγές πολλές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.