Επανασυνδεσεις και Χωρισμοι, Ιούλιος 2016

9-logoi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί Ιούλιος ‘16

Σίγουρα ο μήνας των Ερωτευμένων. Ο Καρκίνος σε συνεργασία με Αφροδίτη, Ήλιο και λίαν συντόμως και με τον Ερμή, θα δώσει τα κίνητρα σε κάθε ζώδιο χωριστά, είτε για να φύγει από προβληματικές σχέσεις, είτε να κάνει μια καταλυτική κίνηση για τις επανένωση συναισθηματικών καταστάσεων.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός: Το ένστικτο σας είναι αλάνθαστο. Έχετε πια μπει σε μια διαδικασία να δείτε πραγματικά ποιοι είναι αυτοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιοι τελικά, σας άφησαν εκτεθειμένους. Από την νέα σελήνη του μήνα στις 04/07, όλα θα σας παρουσιαστούν και εσείς θα μπείτε στην άχαρη θέση του να κάνετε τις επιλογές σας.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 18 Ιουλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Έχετε βάλει πάνω στις δυνατές σας πλάτες, όλα τα παρελκόμενα μιας σχέσης που την βλέπετε να μην προχωράει, όπως εσείς θα επιθυμούσατε. Σίγουρα η θέση και οι όψεις του Κυβερνήτη σας είναι άκρως υποστηρικτικές, άρα το μόνο που απομένει είναι δείτε τι πραγματικά μπορεί να βελτιωθεί, και με την συμμετοχή του συντρόφου σας.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 20 Ιουλίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Τώρα όλα μπορούν να γίνου εύκολα πραγματικότητα. Έχετε αφήσει σε μια δεύτερη μοίρα τις διακοπές και την ψυχαγωγία, και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές σας, με το άτομο που σας απασχολεί. Ακόμη και οι καιρό ελεύθεροι, θα συνεχίσουν για ένα διάστημα ακόμη αυτήν την μοναχική πορεία.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 06 και 10 Ιουλίου

Καρκίνος: Όλα είναι γύρω από εσάς. Έχετε στην διάθεση σας, τέσσερις εβδομάδες, για να ξεκαθαρίσετε δεσμούς και αισθήματα που δεν έχουν ταυτότητα. Οι αστρολογικές προοπτικές είναι εξαίσιες, και σας υποστηρίζουν για να κάνετε βήματα προόδου σε κάθε τομέα. Πολλές οι σχέσεις, που μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού θα έχουν γίνει συγκατοίκηση και γάμος.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 18 Ιουλίου

Λέων: Είσαστε εξαντλημένοι από όλα αυτά που ζείτε. Σχέσεις και οικονομικά σας έχουν ταλαιπωρήσει και στο τώρα, έχετε την ανάγκη να τα βάλετε στο πραγματικό τους μέγεθος. Σίγουρα ο μήνας Ιούλιος μετά την νέα σελήνη σας αποδίδει και πολλές ευκαιρίες, για να αποτραβηχτείτε από πρόσωπα που δεν σας ευχαριστούν. Επίσης, ταξίδια που θα γίνουν, θα αποδώσουν χρήμα και νέους έρωτες.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 14 και 22 Ιουλίου

Παρθένος: Καινούργια βήματα στον δρόμο σας. Έχετε πολλά νέα πρόσωπα να σας πλαισιώνουν και να σας δίνουν ερωτικά σινιάλα. Οι συνθήκες για τους χωρισμένους δεν είναι ακόμη γόνιμες για επανασύνδεση ή για επικοινωνιακή προσέγγιση. Ο παράγοντας τύχη πολλαπλασιάζεται, και σας δίνει ευκαιρίες για να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις που σας αγχώνουν.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 06 και 23 Ιουλίου

Ζυγός: Οι ακραίες λύσεις δεν είναι η επιλογή η σωστή. Τυχόν καθυστερήσεις να έχουν ακόμη μια μικρή διάρκεια, αλλά από τις 08/07 όλα θα δώσουν ευκολίες και ευκαιρίες, για επέκταση σε σχέσεις και γάμους, που είχαν χάσει τον ρυθμό τους. Φροντίστε μέσα σε όλα αυτά, να τραβήξετε τα διαχωριστικά όρια σε όλους τους οικείους.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 20 Ιουλίου

Σκορπιός: Αλλάξτε μεθοδολογία. Η ζωδιακή σας τακτική να τα μαθαίνετε όλα τελικά, δεν σας είναι χρήσιμη. Αν κάποιος θέλει να σας αποκαλύψει κάτι, θα το κάνει εθελοντικά. Πάντως, όλο ο μήνας Ιούλιος σας κάνει να λύστε τις αισθηματικές σας διαφορές με αποτέλεσμα, να νιώσετε και εσείς πιο χαλαροί.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 04 και 29 Ιουλίου

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Κυνηγάτε την αγάπη και αυτή όλο και απομακρύνεται. Ο Κρόνος πάνω σας σε τυχερές όψεις με τον Δία από την Παρθένο, θα ανοίξει τους δρόμους του έρωτα. Αυτό θα συμβεί και στους ελεύθερους και στους δεσμευμένους. Προσοχή στις τρικλοποδιές και στις υπερβολές
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 18 Ιουλίου

Αιγόκερως: Τα επίπεδα κατανόησης σας προς τους άλλους δεν μπορούν να κάνουν και άλλες εκπτώσεις. Αν τελικά τα κοντινά – συναισθηματικά σας περιβάλλοντα, δεν σας υποστηρίζουν, τότε κάντε και εσείς τις δικές σας κινήσεις. Σχέσεις και γάμοι που δεν σας προσθέτουν, ίσως να χρειάζονται τελικά τροποποιήσεις.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 17 Ιουλίου

Υδροχόος: Η σιγουριά που διαθέτετε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα σας χαρίσματα. Αυτό τροφοδοτεί και τον Ιούλιο, την αισθηματική σας ζωή που πια σας γεμίσει την καρδιά και το μυαλό. Αυτοί που είναι χωρισμένοι το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα λάβουν ειδήσεις για επανασύνδεση.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 18 και 24 Ιουλίου

Ιχθείς: Είσαστε σε μια ευνοϊκή περίοδο. Οι συναισθηματικές απώλειες των προηγούμενων εβδομάδων, δεν θα σας κόψουν τις ευκαιρίες που σας έρχονται και μπορούν πρακτικά να σας χαροποιήσουν. Αυτοί που έχουν σχέσεις και μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν λίαν συντόμως.
Τυχερές και ερωτικές ημερομηνίες: 15 και 23 Ιουλίου