Εποχή του Ταύρου – Παλιές Αγάπες επιστρέφουν

zodia-oikos-3

Εποχή του Ταύρου – Παλιές Αγάπες επιστρέφουν

Στις 21 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον ζωδιακό οίκο του Ταύρου. Πολλά αυτά που θα μπουν στην θέση και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Η γήινη και απροσπέλαστη φύση του ζωδίου, για ένα μήνα θα δώσει τις ευκαιρίες για ισορρόπηση των αισθηματικών αντιξοοτήτων, αλλά και την εύρεση οικονομικών λύσεων.

 

 

Αναλυτικά:

ζωδια της Φωτιάς:

Κριός: Τώρα που ο Ήλιος σας έχει δώσει το πλήρες της ενέργειας του, δεν δικαιολογήστε για κάνετε άλλο λάθος, στην προσωπική σας ζωή. Μέχρι τα τέλη του Απριλίου θα μπορέσετε να φανείτε πιο διαλλακτικοί με τον σύντροφο σας, και να δείτε τι πραγματικά επιθυμεί η κάθε πλευρά. Είσαστε αυτοί που πλέον μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές και να λύσετε τις κόντρες.
Αστρολογική Τύχη: 95%

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Σίγουρα είστε υπό ασφυκτική πίεση αυτήν την περίοδο, και με τόσα αστρολογικά φαινόμενα να συμβαίνουν στον Τοξότη. Σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες και εισχωρεί ο Κυβερνήτης σας, στον Ταύρο τόσο πιο ασφαλείς θα αισθανθείτε με τις δυναμικές σας, και όλα αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην προσωπική σας ζωή. Διαζύγια – εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις βρίσκουν τον δρόμο τους πια.
Αστρολογική Τύχη: 90%

Τοξότης: Πολλά τα δύσκολα που ακόμη έχετε να προσπεράσετε. Είσαστε ήδη αρκετά κουρασμένοι και αυτό ίσως και να έχει επηρεάσει την ψυχολογία και την διάθεση σας. Θα ήταν σωστό να αναμείνετε την έξοδο του Απριλίου, πριν προχωρήσετε σε σκέψεις και κινήσεις για να πλησιάσετε το νέο άτομο που σας έχει κλέψει την προσοχή, αλλά το να φέρτε και πάλι στην καθημερινότητα σας κάποιο πρώην ταίρι
Αστρολογική Τύχη: 80%

ζωδια της Γης:

Ταύρος: Σαφώς και είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, με δύο πλανητικά σώματα να σας δίνουν την ενέργεια να καταφέρει το ακατόρθωτο. Οι Ταύροι που ήδη έχουν οργανώσει τους τρόπους για να έρθουν και πάλι με προτάσεις στον άνθρωπο τους, σίγουρα έχουν πολλές πιθανότητες να το καταφέρουν. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει αρκετό καιρό στην μοναξιά τους, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να γίνουν ‘Διπλοί’!
Αστρολογική Τύχη: 85%

Παρθένος: Ώρα και άμεσες αποφάσεις. Ότι χρειαζόταν να διορθώσετε πι το έχετε κάνει. αυτό που χρειάζεται είναι να πράξετε προς την σωστή κατεύθυνση. Ο Δίας σε εξαιρετικές αστρολογικές όψεις με τον Άρη, σας τροφοδοτούν, με ευκαιρίες και ψυχική τόλμη για να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί.
Αστρολογική Τύχη: 90%

Αιγόκερως: Η τρυφερότητα που εκφράζετε στια περιβάλλοντα σας ίσως πια και να παρερμηνεύεται. Τώρα που ο Ήλιος θα είναι στον γήινο Ταύρο, θα έχετε έναν πιο ισχυρό λόγο για να διορθώσετε αυτά που πρέπει ή και να τα τερματίσετε οριστικά. Οι αρχές του Μαίου σας δίνουν και ένα πιο ισχυρό οικονομικό πλάνο για το προσεχές διάστημα, κάτι που θα βοηθήσει και την προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική Τύχη: 85%

ζωδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Πολλές οι ευκαιρίες που θα απλωθούν στα πόδια σας, και θα είναι και για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο που έχει χαθεί από την καρδιά σας, Επίσης, και να έρθετε πιο κοντά σε καινούργιο κόσμο που μπορεί να σας ανανεώσει. Σε όλο αυτό έχουν συμμάχους τον Ερμή να σας δίνει και την οικονομική στήριξη, που αυτό το διάστημα τόσο πολύ χρειάζεστε.
Αστρολογική Τύχη: 80%

Ζυγός: Αξίζει να ξανασκεφτείτε όλα αυτά που σας έχουν προτείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι αστρολογικές καταστάσεις που αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου, σας δίνουν την δυναμική για να κάνετε βήματα μπροστά και να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες. Πολλές και οι ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν, που ίσως και να έχετε ξεχάσει. Προσέχετε όμως τι τάζετε και τι υπόσχεστε.
Αστρολογική Τύχη: 85%

Υδροχόος: Στηρίζεστε από πολύ κόσμο. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί από τις πρώτες ημέρες του Μαίου. Ιδιαίτερες αλλαγές θα δείτε εσείς οι δεσμευμένοι από τον σύντροφο σας, που έχει στο μυαλό του περισσότερα και πιο δεσμευτικά σχέδια για εσάς του δύο. Άπιαστα όνειρα γύρω από επανενώσεις ζευγαριών στο πρώτο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα γίνουν εύκολη πραγματικότητα.
Αστρολογική Τύχη: 90%

tarw-taro-xartomanteia

ζωδια του Νερού:

Καρκίνος: Έχετε κουραστεί υπερβολικά, στο να είσαστε μόνιμα σε μια ανησυχία για το τι θέλει το ταίρι σας, και αν τελικά όλα αυτά που προσφέρετε είναι αρκετά. Η ανασφάλεια αυτή την εποχή του Ταύρου, θα υποχωρήσει και θα μπορέσετε να μιλήσετε και για τα δικά σας θέλω. Επίσης υποθέσεις χωρισμών γάμου, εκκρεμή διαζύγια, περιουσιακά θέματα, θα πλησιάσουν την οριστική τους λύση.
Αστρολογική Τύχη: 95%

Σκορπιός: Τα ζεστά και γεμάτα αγάπη λόγια του συντρόφου σας, θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Οι αστρολογικές όψεις ενισχύουν όλους τους Σκορπιούς, που θα δουν την προσωπική τους ζωή να απογειώνεται. Για όσους είναι μπλεγμένοι με τρίτες καταστάσεις, θα χρειαστεί να επισπεύσουν τις αποφάσεις τους, καθώς Άρης και Πλούτωνας ανάδρομοι, δεν χαρίζουν επιπολαιότητες.
Αστρολογική Τύχη: 90%

Ιχθείς: Είστε κάτω από μεγάλη εύνοια και για την εποχή του Ταύρου. Πολλά τα ευχάριστα συμβάντα, που θα προκύψουν στον οικονομικό σας τομέα που θα σας λύσουν τα χέρια, για να προοδεύσετε και τα προσωπικά σας. Αν σκέφτεστε για γάμο –οικογένεια του Καλοκαιρινούς μήνες, αυτό θα γίνει εύκολα και με μόνιμη επιτυχία.
Αστρολογική Τύχη: 85%