Ερωτική Αριθμολογία για ελεύθερους & δεσμευμένους Φεβ’17

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για ελεύθερους & δεσμευμένους Φεβ’17

Ο καινούργιος μήνας, έχει πλησιάσει αρκετά και αυτό που περιμένουν όλοι, είναι οι αλλαγές σε κάθε τομέα.

Αισθηματικές υποθέσεις, ακόμη και από το προηγούμενο έτος, τώρα θα ενεργοποιηθούν και θα δώσουν την σκυτάλη για επανασυνδέσεις και κοινή πορείας ζωής. Οικονομική ενίσχυση, για όσους έχουν προσπαθήσει εδώ και μήνες.

Αριθμολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

zodia-taro-45

 

Κριός: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 05
– Ο στόχος σας για αυτόν τον μήνα, είναι να θέσετε όρια μέσα στον δεσμό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε την ερχόμενη σεζόν, να περάσετε σε μια δέσμευση.
– Οικονομικές σας δράσεις από το παρελθόν, τώρα σας δικαιώνουν και σας κάνουν να προχωρήσετε πιο γρήγορα με τα προγράμματα σας.

Ταύρος: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 08
– Μια εποχή που έχει πολλά να σας δώσει. Είσαστε αυτοί που κρατάνε τα πρωτεία σε δεσμεύσεις και εξελίξεις αισθηματικών.
– Είναι πια θέμα, λίγου χρόνου να μπείτε σε μια κατάσταση σοβαρών αλλαγών που, θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια και αυτοδυναμία.

Ερωτική Αριθμολογία για ελεύθερους & δεσμευμένους Φεβ’17

Δίδυμοι: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 02
– Ένας καινούργιος μήνας, ο οποίος μπορεί να βγάλει στο διέξοδο που αναζητάτε. Αυτό μπορεί να είναι και μια κατάσταση μοναξιάς.
– Οι σχέσεις που έφτασαν στα όρια τους και τελικά κατάφεραν και πάλι να βρουν τις ισορροπίες τους, μέσα στον μήνα θα μιλήσουν για δεσμεύσεις.

Καρκίνος: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 04
– Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο, ενός ατόμου, που μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα σας αποκαλύψει τα αισθήματα του,
– Οι παλιοί έρωτες, αυτό το χρονικό διάστημα, περνάτε κρίση. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, ίσως και να οδηγούσε τις καταστάσεις στο τέλος τους.

Λέων: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 06
– Η ερωτική σας ζωή, έχει πια ανθίσει. Υπάρχει μεγάλη συμπαντική εύνοια, έτσι ώστε με το τέλος του Χειμώνα, να περάσετε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.
– Οι μόνοι, θα ασχοληθούν πολύ πιο ενεργά με την εργασία τους, όπου και άμεσα θα δουν την οικονομική τους κατάσταση να εξελίσσεται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 01
– Οι πολυφωνία μέσα στην σχέση σας, μόνο προβλήματα προκαλεί. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και αποφύγετε αυτήν την εποχή τις κόντρες
– Οι νέοι έρωτες, έχουν όλη την καλή ενέργεια της εποχής, για να εξελιχτούν σε μεγάλες αγάπες και σε επόμενο τόνο …σε επίσημες δεσμεύσεις.

Ζυγός: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 09
– Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό αφορά και το παρελθόν σας, με υποθέσεις που ποτέ δεν κλείσατε.
– Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στους άλλους και στις ανάγκες τους. Βάλτε λοιπόν ένα στοπ, και δώστε την προτεραιότητα σας σε δικές σας επιθυμίες.

Σκορπιός: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 03
– Μια καινούργια εποχή, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να φέρετε σε μια επιτέλους…ισορροπία και τα αισθηματικά και τα εργασιακά σας.
– Περιορίστε την παρουσία φίλων και γνωστών, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Μόνο προβλήματα θα μπορούσαν να παρουσιαστούν.

Τοξότης: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 07
– Με τόσο καλές συνθήκες, που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει στην ζωή σας, μόνο θετικές εξελίξεις, μπορείτε να περιμένετε αυτόν τον νέο μήνα.
– Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που πια σας έχουν κουράσει, ίσως και να έχει έρθει ο καιρός για να τις τερματίσετε….μόνιμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 02
– Ο καιρός είναι καλός, για να ενάρξετε αναλυτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα σταθερά βήματα στην σχέση σας.
– Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι, αλλά μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και δέλεαρ.

Υδροχόος: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 09
– Έχετε τον τελευταίο καιρό, γνωρίσει κάποιον ο οποίος σας έχει τραβήξει την προσοχή. Αυτό τον μήνα, θα υπάρξουν και οι σχετικές ερωτικές εξελίξεις.
– Μην λέτε πολλά στα τρίτα περιβάλλοντα, για τις δυσκολίες που περνάτε μέσα στην σχέση σας. Δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ιχθείς: Προσωπικός Αριθμός μήνα: 08
– Οι αισθηματικές σας σχέσεις, περνάνε κρίση και εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον.
– Ενεργοποιηθείτε πάνω σε οικονομικά ζητήματα, που είχατε αφήσει στην άκρη. Απρόσμενη βοήθεια ….από άτομο κύρους.

Ερωτική Αριθμολογία για ελεύθερους & δεσμευμένους Φεβ’17