Ερωτική ατμόσφαιρα σε χώρους εργασίας – TIPS

zodia-zwdia-imerisies

Ερωτική ατμόσφαιρα σε χώρους εργασίας – TIPS

Όντως συμβαίνει. Δεν είναι παράξενο δύο άνθρωποι, σε οποιοδήποτε αισθηματικό στάτους και αν βρίσκονται (ελεύθεροι – παντρεμένοι – χωρισμένοι), να έρθουν πιο κοντά σε ερωτικό επίπεδο, μέσα σε χώρους εργασίας – σεμιναρίων – κοινών δραστηριοτήτων.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι:

Κριός: Από την πρώτη ματιά σας έχει λοκάρει και δεν θα ξεφύγετε. Είναι θέμα λίγων ωρών – ημερών, να κάνει την πρώτη επικοινωνιακή του κίνηση. Ερχόμενος πιο κοντά, θα καταλάβει αν εσείς θα ανάψετε το πράσινο φως γρήγορα ή θα χρειαστεί επιθετική πολιορκία.

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Αυτά είναι δύσκολα πράματα για έναν σοβαρό και μετρημένο εργαζόμενο όπως ο Ταύρος. Σίγουρα κάτι καινούργιο θα του τραβήξει την σύνθετη προσοχή, αλλά ίσως καλυφθεί από τη θέση του και τον όγκο εργασίας, για να σας διαβάσει πρώτα.

Δίδυμοι: Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι ο υπερκινητικός Δίδυμος, τότε έχει πέσει στα εύκολα. Αν και εκείνου του έχετε τραβήξει το βλέμμα, θα βρει τους διπλωματικούς εκείνους τρόπους για να σας πλησιάσει και να μάθει κάτι περισσότερο για εσάς. Τα βασικά έχει φροντίσει και τα έχει ήδη μάθει, από τους τρίτους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Το βλέμμα του να λέει όλα. Θα σας θελήσει και ερωτευτεί πρώτος. Στο κατάλληλο χρονικό σημείο, που δεν θα υπάρχουν τρίτοι και αδιάκριτα μάτια επάνω σας, θα σας προσεγγίσει για έναν αδιάφορο λόγο. Θα σας διαβάσει σαν δράση και αντίδραση. Αν δεν τον τρομάξετε, θα σας ανοίξει τα χαρτιά του.

Λέων: Αφού πρώτα σας έχει περάσει από σκάνερ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο καλύτερο από εσάς στο χώρο, τότε θα κινηθεί και θα σας κάνει κάποιας μορφής προσφοράς. Από το να σας βοηθήσει στο κομπιούτερ, μέχρι να σας μεταφέρει σπίτι σας. Σας παρατηρεί. Αν περάσετε τα τεστ, θα κάνει την κίνηση του.

Παρθένος: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια κίνηση πρώτος. Η εγκράτεια που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο, δεν θα του επιτρέψει εκτός από μερικά χαμόγελα και κάποιες κρυφοματιές να σας πλησιάσει. Αν σας αρέσει, προσεγγίστε τον φιλικά και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Μόλις σας εμπιστευτεί, θα τολμήσει το επόμενο βήμα.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Σας έχει ξεχωρίσει ήδη. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε. Δεν θα χάσει το χρόνο του σε παιχνιδάκια. Θα σας πλησιάσει και θα σας προτείνει ευθέως μια ψυχαγωγική δράση. Σαν αέρινο ζώδιο μπορεί και ελίσσεται. Όσο πιο γρήγορα και εσείς από πλευράς σας απαντήσετε θετικά, τόσο πιο εύκολα θα τρέξει η κατάσταση μαζί σας.

Σκορπιός: Αν αισθανθείτε δύο μάτια καρφωμένα επάνω σας, είναι ενός Σκορπιού. Δεν θα σας ρωτήσει αν «θέλετε»! Θα σας πει τι και πότε επιθυμεί αυτός. Μια ιδιάζουσα περίπτωση, που θα πρέπει να απαντήσετε αληθινά και αστραπιαία. Δεύτερη ευκαιρία ίσως και να μην υπάρξει.

Τοξότης: Μετρήστε μερικές μέρες και θα τον δείτε μπροστά σας με κάποιο πρόσχημα της εργασίας, να προσπαθεί να σας γοητεύσει. Αυτό θα επαναληφθεί μέχρι και εσείς από την πλευρά σας, να κάνετε κάτι ανάλογο. Τα υπόλοιπα εκτός χώρου επαγγέλματος.

Αιγόκερως: Καθυστερήσεις και δυσκολίες με το ξεκίνημα. Η σοφία του θα σας ξεχωρίσει από το λοιπό πλήθος και θα κάνει πολλές σκέψεις –αναλύσεις γύρω από εσάς. Η γοητεία του και ο πληθωρικός του χαρακτήρας, θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και να τον πλησιάσετε. Θα το δεχτεί.

Υδροχόος: Δεν υπάρχει περίπτωση να σας εντοπίσει ο Υδροχόος, να του αρέσετε και να μην κάνει την κίνηση, για να σας γνωρίσει από κοντά. Με το καλησπέρα, θα έρθει και η σχετική πρόταση για έξοδο. Δεν δέχονται το όχι για απάντηση. Η επόμενη ερωτική επιλογή, είναι ήδη στην ατζέντα τους.

Ιχθείς: Ματιές και ψίθυροι. Ένα μοτίβο που θα σας κυκλώσει για το πρώτο διάστημα, και θα προσπαθήσει να σας φέρει πιο κοντά του με τον καλύτερο και πιο ευγενικό δυνατό τρόπο. Θα σας εντυπωσιάσει με την προσφορά του. Αφήστε τα όλα επάνω του, και θα δείτε ότι θα εξελιχτούν ομαλά.