Ζωδια σε Κριση Μετα την Πανσεληνο

xwrismos-mathima

Ζωδια Οι Μέρες της Αλήθειας

Όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ζεστές νύχτες, διακοπές!

Αυτό το σκηνικό συνθέτει την αυγουστιάτικη ατμόσφαιρα… συνήθως, γιατί ο φετινός Αύγουστος διαφέρει λίγο.

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος της Δευτέρας 7 του μήνα, σε συνδυασμό με την Έκλειψη Σελήνης, αποτελεί πρόκληση και πρόσκληση για όλους να αποδεχθούν τις επερχόμενες αλλαγές. Αυτές θα συντελεστούν έτσι κι αλλιώς, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε για να τις καλωσορίσετε με αίσια ματιά.

 

Η θέση αντίθεσης που έχει ήδη πάρει ο Πλούτωνας στο αστρικό στερέωμα, έχει τη δυναμική να σας βγάλει αυτή την περίοδο από το καβούκι σας. Αρωγοί του σε αυτό, είναι ένας βασιλιάς και ο σωματοφύλακάς του! Ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται στον Λέοντα, κάτι που θα κεντρίσει τις διαθέσεις αλλά και τις προοπτικές.

Τα πάντα αυτό τον μήνα στρέφονται γύρω από την αλήθεια, κυρίως την ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι όσοι επιλέξετε να μην δέχεστε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων, το μόνο που θα κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η αλήθεια θα βρει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια, χωρίς αυτό να αποτελεί απειλή… Αντιθέτως, εσείς οι ίδιοι θα κουραστείτε τελικά από την παράνοια και την πλαστότητα που έχετε εγκαταστήσει στη ζωή σας, επειδή αποφεύγετε τις επώδυνες συζητήσεις, τις ειλικρινείς παραδοχές, τις πρέπουσες δράσεις. Τώρα καλείστε να απλώσετε το χέρι σας και να σκίσετε αποφασιστικά το πέπλο που έχετε απλώσει στην καθημερινότητά σας, να βγείτε στον Ήλιο. Ο βασιλιάς δεν θα αρκεστεί σε τίποτα λιγότερο!

Ο Ερμής, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας θα κινηθούν σε ανάδρομη πορεία από τις 12 μέχρι τις 25 Αυγούστου – που ο Κρόνος θα γυρίσει ορθόδρομος. Αυτό σημαίνει ότι αναμένουν απογοητεύσεις όσους αναζητούν εύκολες λύσεις, σε προβλήματα που χειρίζονται αυτή την περίοδο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Το γεγονός είναι ότι μια καλή λύση είναι πάντα προτιμότερη από μια γρήγορη λύση, αρκεί να μην αναμένετε γι’ αυτήν επ’ άπειρο… Και πάλι, το αγκάθι στο πλανητικό σκηνικό είναι η συνύπαρξη του Ήλιο και του Άρη στον Λέοντα. Όλοι θα λειτουργούν με οδηγό τους τον εγωισμό – θα θέλουν όσα θέλουν, τη στιγμή που τα θέλουν.

Η θετική πλευρά της περιόδου είναι ότι οι εν λόγω πλανήτες αντιπροσωπεύουν το συλλογικό ενδιαφέρον, τη διάθεση για προσφορά, τη γενναιοδωρία, το φως. Η συμβουλή των άστρων για όλους, είναι να πατήσετε φρένο! Αν είστε άτομα της ταχύτητας και του ενθουσιασμού, αυτή η επιβράδυνση μπορεί να σας φανεί επίπονη. Όμως αν τη χειριστείτε με σύνεση και προσαρμοστείτε σε αυτή, θα συνειδητοποιήσετε πόσα κέρδη μπορούν να επιφέρουν η υπομονή και η επιμονή, με εστίαση στον στόχο!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia