Ζωδια 03-04/01 Ερωτικες Διαπραγματευσεις

gamos-kfyres-alitheies

Ζωδια 03 Ιανουαρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ( Αιγόκερω / Ιχθύες)

Υπάρχει η δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις κοινωνικές διασυνδέσεις, την διπλωματική επικοινωνία και την δεκτική ευαισθητοποίηση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αν και χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να συμβεί αυτό.

Είναι μια καλή εποχή για να διαπραγματευτείτε συμβάσεις και άλλες συμφωνίες, ειδικά αν συνειδητά επικεντρωθείτε στην πρόθεσή σας να πετύχετε την ισορροπία με τον απέναντι σας, τον εταίρο ή τον αντίπαλο, που να οδηγεί σε μια κατάσταση νικηφόρα για όλους τους ενδιαφερόμενους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εκτιμήσετε και να εκφράσετε την ομορφιά, την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό.

 

Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που θέλετε να έρθετε πιο κοντά, προσπαθήστε να μιλάτε απαλά και να ακούτε με δεκτικότητα, το οποίο μπορεί να είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα για την αρμονική αλληλεπίδραση. Οι δημιουργικές ιδέες μπορούν επίσης να βρουν έκφραση τώρα αν εφαρμόσετε τη συνειδητή επίγνωση σας για να τις φέρετε στο προσκήνιο.

zodia-taro-45

Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι η τάση να χρησιμοποιήσετε χειραγώγηση για να κερδίσετε το πλεονέκτημα, πράγμα που μπορεί να γίνει από εσάς ή σε εσάς. Κρατήστε την επικοινωνία απλή και σαφή και βρείτε διπλωματικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τον χειρισμό, αν νιώσετε ότι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζωδια 03 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες (μέχρι 03 Φεβρουαρίου)

Η δημιουργικότητα, η αρμονία και η συμπόνια διαπερνούν τις εμπειρίες μας, ενώ η Αφροδίτη περνά μέσα από τους Ιχθύες. Αν είστε καλλιτέχνες, μουσικοί, συγγραφείς ή άλλοι ευφάνταστοι καλλιτέχνες, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης δημιουργικής έμπνευσης. Ακόμα κι αν δεν είστε, αυτή μπορεί και πάλι να είναι μια εποχή που η εκτίμησή σας για τις τέχνες είναι αυξημένη και η αισθαντική απόλαυση της ζωής σας να μεγαλώσει.

Οι σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν από αυτή την όψη με μεγαλύτερη διαφάνεια στην αγάπη και τον έρωτα. Ενώ μπορεί να κάνει τις αλληλεπιδράσεις ομαλότερες και πιο μαγικές, μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ευάλωτους στις παραπλανήσεις ή την απογοήτευση. Να είστε δεκτικοί, αλλά μην χάσετε την κρίση σας. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να αισθάνεστε την καθολική ενότητα με όλη την ανθρωπότητα.

zwdia-66

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε αυξημένη ικανότητα για συμπόνια, φροντίδα και σύνδεση με τους άλλους. Και αυτό, επίσης, μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία – μπορεί να αναδείξει την πιο στοργική πλευρά σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να εκμεταλλεύεστε τους άλλους πιο εύκολα. Μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να κάνετε μια ανιδιοτελή θυσία, ή να δωρίσετε χρήματα ή πόρους ως μια μορφή υπηρεσίας.

Θα γίνουν όλα zwdia-765στο όνομα της παγκόσμιας ομορφιάς, αλήθειας και συμπόνιας. Γιορτάστε αυτή τη διέλευση πηγαίνοντας σε μια συναυλία με όμορφη μουσική, ή κάντε μια βόλτα μέσα από μια γκαλερί τέχνης ή επιδοθείτε στον ονειρικό αισθησιασμό, ή αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί μια στοργική σχέση με όλα αυτά που βρίσκονται γύρω σας.

 

 

Ζωδια 04 Ιανουαρίου – Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Τοξότη (μέχρι τις 12 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη, το οποίο μπορεί να προκαλέσει το μυαλό περισσότερο από ό,τι θα μπορούσε εκείνο να χειριστεί άνετα. Το συνειδητό μυαλό συνήθως προτιμά να κοσκινίζει τις ιδέες με το δικό του ρυθμό και να τις συνδέει καθώς έρχονται. Ο Τοξότης τείνει να παρουσιάζει τη συνολική εικόνα όλη ταυτόχρονα, γεγονός που μπορεί να γίνει εξουθενωτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Μπορεί να βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση να φτάσετε πέρα από τον έλεγχό σας διανοητικά, το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε σαν να κάνετε ζογκλερικά κρατώντας πάρα πολλές μπάλες ταυτόχρονα. Ή, μπορεί να γίνετε τόσο αδηφάγοι με όλο και περισσότερες πληροφορίες που να μην ξέρετε πώς να σταματήσετε και να τις συνδέσετε όλες μαζί. Ασυνείδητες ή κρυφές σας επικρίσεις και προκαταλήψεις που μπορεί να κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, μπορεί τώρα να γίνουν πιο εμφανείς από ό,τι θα θέλατε να είναι.

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για να διερευνήσετε τους τρόπους που τείνετε να κατηγορείτε τους άλλους (ή τον εαυτό σας) για προβλήματα ή ατέλειες τους. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορείτε να κρυφοκοιτάξετε πίσω από το πέπλο και να δείτε πέρα από το συνηθισμένο εύρος της όρασής σας. Ως εκ τούτου, αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε ένα πιο πνευματικό πλαίσιο μυαλού που θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε την κατανόησή σας, να επεκτείνετε τη συμπόνια σας και να ξεπεράσετε τους ορίζοντές σας.

zwdia