Ζωδια 03-28/04 Αφροδιτη στους Ιχθυες

zwdio-ixtheis-afroditi

 ζωδια Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες (Μέχρι τις 28 Απριλίου)

Η δημιουργικότητα, η αρμονία και η συμπόνια διαπερνούν τις εμπειρίες μας, ενώ η Αφροδίτη περνάει χορεύοντας μέσα από τους Ιχθύες. Αν είστε καλλιτέχνες, μουσικοί, συγγραφείς ή άλλοι ευφάνταστοι τεχνίτες, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης δημιουργικής έμπνευσης.

Ακόμα κι αν δεν είστε, αυτή μπορεί και πάλι να είναι μια εποχή που η εκτίμησή σας για τις τέχνες και η αισθησιακή απόλαυση της ζωής είναι αυξημένες.

 

Οι σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν από αυτή τη διέλευση, ενθαρρύνοντας μεγαλύτερη διαφάνεια στην αγάπη και το ρομαντισμό. Ενώ αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την αλληλεπίδραση ομαλότερη και πιο μαγική, μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ευάλωτους στην παραπλάνηση ή την απογοήτευση.

zodia-taro-45

Να είστε δεκτικοί και να μην χάσετε την κρίση σας. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που θα νιώσετε πιο ανοιχτά το αίσθημα της καθολικής ενότητας με την ανθρωπότητα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε αυξημένη ικανότητα για συμπόνια, φροντίδα και σύνδεση με τους άλλους.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό, επίσης, μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία – μπορεί να αναδείξει την πιο στοργική πλευρά σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας κάνει πιο επιρρεπείς στην εκμετάλλευση. Μπορεί να έχετε την έμπνευση να κάνετε μια ανιδιοτελή θυσία, ή να δωρίσετε χρήματα ή πόρους ως μια μορφή υπηρεσίας.

Όλα γίνονται στο όνομα της παγκόσμιας ομορφιάς, της αλήθειας και της συμπόνιας. Γιορτάστε αυτή τη διέλευση πηγαίνοντας σε μια συναυλία όμορφης μουσικής ή περάστε από μια γκαλερί τέχνης ή επιδοθείτε στον ονειρικό αισθησιασμό ή αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί την στοργική σύνδεση με όλα αυτά που είναι γύρω σας.

 ζωδια Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Ταύρο / Παρθένο)

Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες που μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia