Η τράπουλα MAGNA προβλέπει για τους Δεσμευμένους-Σε Γάμο

taro-wroskopikos-tropos

Η τράπουλα MAGNA προβλέπει για τους Δεσμευμένους-Σε Γάμο

Προβλέψεις για τις επόμενες 5-8 ημέρες:

Κριός: Έρωτας Αντρικός
Είσαστε κάτω από μια ερωτική πολιορκία, που ίσως και να μην σας ενθουσιάζει και πολύ. Βρείτε τον σωστό τρόπο, για να το αποφύγετε διακριτικά.

Ταύρος: Νεαρή Ανοιχτόχρωμη Γυναίκα
Υπάρχει ένας νέος έρωτας ή η προσπάθεια η ειλικρινής ενός πιο παλιού σας εραστή, για να κατακτήσει την καρδιά σας. Δώστε χρόνο για να έρθουν και οι αποδείξεις …μέσα από πράξεις.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεσμοί Συγγενικοί
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν, να επεμβαίνει μέσα στην προσωπική σας ζωή, και να σας κάνει τις όποιες υποδείξεις. Εσείς ξέρετε τι χρειάζεται να γίνει.. μόνο!

Καρκίνος: Χορτάρι που φυτρώνει
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μέσα στις επόμενες ημέρες, να δείτε έναν παλιό σας έρωτα που επιθυμεί, να περπατήσει το μονοπάτι της αγάπης και πάλι μαζί σας.

Λέων: Τρίτα άτομα
Εσείς που είστε μπλεγμένοι με τρίτες παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει πια να είστε πιο προσεχτικοί και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πιθανότητες αποκαλύψεων από λάθος της άλλης πλευράς.

Παρθένος: Διπλή Καρδιά ενωμένη
Η επανασύνδεση και η μέγιστη αγάπη, είναι κάτι που σας πλησιάζει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας έρθουν επικοινωνίες και συναντήσεις.

Ζυγός: Θέα στην Θάλασσα
Υπάρχει μια αγωνία και αναμονή στα μάτια σας, για κάποιον που θέλετε να δείτε και να του μιλήσετε. Λίγη υπομονή και το αίτημα σας, θα γίνει δεκτό και θα πραγματοποιηθεί.

Σκορπιός: Κέντημα Δώρο
Ο άνθρωπος σας, έχει ευχάριστες ειδήσεις να σας φέρει, καθώς πια το παρελθόν του έχει λήξει, και δεν πρόκειται να το ξαναβρείτε μπροστά σας…!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: 4 Αστέρια
Πολλά τα νέα που σας έρχονται… από παντού. Τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάζουν και σας κάνουν πιο δυναμικούς. Το ταίρι σας, έχει διάθεση για ουσιαστικό διάλογο περί δέσμευσης.

Αιγόκερως: Μήνυμα σε πάπυρο
Ένα μήνυμα, από έναν παλιό σας γνώριμο θα έρθει στα χέρια σας, ίσως και μέσα από τρίτο άτομο. Μην εκπλαγείτε. Υπάρχει ένας έρωτας σε εκκρεμότητα που σας ψάχνει.

Υδροχόος: Δύο Γυναίκες
Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, να εμπλακείτε σε έντονους διαλόγους με τον άνθρωπο σας. Δεν θα βγάλετε άκρη. Αφήστε τα πάντα για τις επόμενες ημέρες, που και αυτός θα είναι πιο χαλαρός.

Ιχθείς: Τυχερό Κέρμα
Μια ξαφνική – μοιραία γνωριμία, θα πέσει στο διάβα σας και θα σας αναστατώσει. Το σύμπαν σας χρωστάει πολλά εσάς, και μάλλον στο τώρα θα σας στείλει τον μόνιμο σύντροφο σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις