Η τράπουλα MAGNA προβλέπει για τους Ελεύθερους-Χωρισμένους

zwdia-sex-tips

Η τράπουλα MAGNA προβλέπει για τους Ελεύθερους-Χωρισμένους

Προβλέψεις για τις επόμενες 5-8 ημέρες:

Κριός: Αέρας Βορινός
Υπάρχουν εκκρεμότητες αισθηματικές από το παρελθόν σας, που μέσα στις επόμενες ημέρες, εβδομάδες, θα σας πλησιάσουν για να εξερευνήσουν… το αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Ταύρος: Κόρη με Εραστή
Υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν στο παρόν σας και εσείς πρέπει άμεσα να τα ξεκαθαρίσετε. Η καρδιά εδώ και το κορμί αλλού, σαν κατάσταση πρέπει να λήξει.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεσμά Αισθηματικά
Υπάρχουν θέματα που θέλει ο άνθρωπος σας να σας αναφέρει, έτσι ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να έρθετε πιο κοντά, ακόμη και σε επίπεδο δέσμευσης. Σκεφτείτε το.

Καρκίνος: Άντρας άγνωστος
Εσείς που είστε μόνοι ή προσφάτως χωρισμένοι, θα έχετε μια ουσιαστική νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα παλιά …και να σκεφτείτε το καλό σας αισθηματικό μέλλον.

Λέων: Χωράφι με Άνθη
Η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερα της και αυτό είναι κάτι, που θα φέρει καινούργιο κόσμο, μέσα στην ζωή σας. Αυτό για κάποιους είναι και μια επανασύνδεση άμεσα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Γυναίκα Μελαχρινή
Είσαστε σε μια αναμονή και περιμένετε από τον άνθρωπο σας, να λήξει τις δικές του καταστάσεις, με το παρελθόν έτσι ώστε, από κοινού να μπορέσετε να διαγράψετε το κοινό σας μέλλον.

Ζυγός: Άλογο με Ιππέα
Ένας σοβαρός διάλογος τελικά θα γίνει με τον άνθρωπο σας …και θα σας βάλει σε ώριμες σκέψεις πλέον, για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε σε κάθε τομέα από εδώ και πέρα.

Σκορπιός: Οικογένεια με 4 παιδιά
Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα βρεί τα θετικά του πατήματα και θα σας πλησιάσει, με προτάσεις και έργα που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να του αρνηθείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Λάφυρα και Γράμμα
Εσείς έχετε κουραστεί να περιμένετε κάτι να αλλάξει στην καθημερινότητα σας. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι χρήμα – οικονομική άνεση …αλλά και ένας νέος σύντροφος έρχονται.

Αιγόκερως: Σκάλα στα Σύννεφα
Αλλαγές ξαφνικές και καλές. Ο σύντροφος σας, έχει ήδη φτιάξει στο μυαλό του, το πλάνο για το πώς θα κινηθείτε μαζί το επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και μέσα σε μια επισημοποίηση.

Υδροχόος: Στάμνα με νερό
Οι πληροφορίες που θέλετε να μάθετε για ένα άτομο …που σας απασχολεί ερωτικά, θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε και σίγουρα θα σας ανοίξουν τις πόρτες, για το επόμενο βήμα σας.

Ιχθείς: Γάμος καινούργιος
Είσαστε έτοιμοι για όλα! Ένας θυελλώδης έρωτας, έρχεται και σας ανανεώνει σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας φέρει και σε μια κατάσταση καλύτερης ψυχολογίας.

zwdia