Ινδική Αστρολογία. Τα ερωτικά μυστικά των ζωδίων

Ινδική Αστρολογία. Τα ερωτικά μυστικά των ζωδίων

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σύμφωνα με το Ινδικό ωροσκόπιο:

Κριός: ΜΕΣΑ
Να είστε σε μια ετοιμότητα. Πριν λίγο καιρό, στείλατε κάποια μηνύματα, σε έναν πρώην σύντροφο σας. Τα έχει λάβει – καταλάβει, και άμεσα, τις επόμενες ημέρες, θα σας εμφανιστεί επικοινωνιακά ή και δεν αποκλείεται να τον δείτε, μπροστά σας. Τα άστρα μιλούν για επανασυνδέσεις καρμικές.
Ερωτική τύχη: 4/5

Ταύρος: ΒΡΙΣΑΜΠΑ
Η τύχη αυτήν την εποχή σας δίνει όλα τα αισθηματικά και τα υλικά αγαθά, που έχετε ζητήσει. Η αγάπη θα κυκλώσει το ζώδιο σας, που εντός των Καλοκαιρινών μηνών, θα οδηγήσει και σε επίσημες δεσμεύσεις. Μόνοι, δεν θα υπάρχουν, αφού νέοι έρωτες θα εμφανιστούν για όλους.
Ερωτική τύχη: 5/5

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: ΜΙΘΟΥΝΑ
Είσαστε ανάμεσα σε πολλές σκέψεις αισθηματικές. Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό. Οτιδήποτε και να κάνετε τώρα, θα είναι λάθος. Αναμείνατε, ακόμη μερικές ημέρες. Οι απαντήσεις και νέες προτάσεις, θα έρθουν λοιπόν από τους άλλους, και θα σας ικανοποιήσουν.
Ερωτική τύχη: 4/5

Καρκίνος: ΚΑΤΑΚΑ
Μην χρονοτριβείτε περιμένοντας κάποιον. Όποιος σας θέλει και σας αγαπά, θα επισπεύσει, τις διαδικασίες, για να είναι κοντά σας. Αυτό αφορά το δύσκολο σας παρελθόν. Αυτοί που κοιτούν, αισιόδοξα το μέλλον, θα έχουν φρέσκιες προτάσεις, που θα τους γοητεύσουν.
Ερωτική τύχη: 5/5

zwdia

Λέων: ΣΙΜΧΑ
Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για να χάσετε, σε ληγμένες αισθηματικές υποθέσεις. Προχωρήστε μπροστά. Μέχρι να λήξει ο μήνας του Μάιου, θα έχετε βγει από αυτήν την εμμονή, και ο δρόμος θα ανοίξει μέσα από νέο μοιραίο έρωτα, αλλά και οικονομικές επιτυχίες.
Ερωτική τύχη: 5/5

Παρθένος: ΚΑΝΝΑ
Οι λάθος αποφάσεις, του συντρόφου σας, σας έχουν στεναχωρήσει. Αυτό δεν είναι και κάτι που θα διαρκέσει πολύ. Θα υπάρξουν λόγια – συζητήσεις, και το μόνο βέβαιο είναι, ότι άμεσα θα γίνετε και πάλι η μοναδική του προτεραιότητα. Για τους ελεύθερους, θα υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις, από τον χώρο εργασίας.
Ερωτική τύχη: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: ΤΟΥΛΑ
Το μυαλό και η καρδιά σας, έχει δοκιμαστεί με άσχημο τρόπο. Το καλύτερο είναι να μείνετε μακριά από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Οι μέρες, που θα έρθουν έχουν καινούργια πρόσωπα και οικονομική άνεση να σας προσφέρουν.
Ερωτική τύχη: 3/5

Σκορπιός: ΒΡΙΤΣΙΚΑ
Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά να σας πει και να σας αποδώσει. Μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες δεσμεύσεις. Ακόμη και οι εργένηδες ή οι πικραμένοι από έρωτα, θα βρουν νέο μόνιμο σύντροφο.
Ερωτική τύχη: 4/5

Τοξότης: ΝΤΑΝΟΥΣ
Εσείς δεν ξεχνάτε ποτέ και ειδικά αυτά, που έγιναν στον ερωτικό τομέα. Αυτό είναι και κάτι που ισχύει και για τον άνθρωπο, που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Η εύνοια του σύμπαντος, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να μιλήσετε άμεσα, και να ξανασμίξετε.
Ερωτική τύχη: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: ΜΑΚΑΡΑ
Οι σκέψεις που έχετε θα γίνουν πράξεις και οι πράξεις, θα γοητεύσουν το άτομο που έχετε βάλει στην ερωτική σας πυξίδα. Είσαστε το ζώδιο που αυτόν τον μήνα, θα κάνετε τις περισσότερες νέες γνωριμίες, αλλά και τα επόμενα βήματα γύρω από μόνιμές δεσμεύσεις.
Ερωτική τύχη: 4/5

Υδροχόος: ΚΟΥΜΠΑ
Μην αφήνετε το συναίσθημα, να σας παρασύρει, σε κάτι που δεν το εγκρίνετε, απλά και μόνο επειδή είσαστε καιρό μόνοι σας. Οι μέρες που πλησιάζουν, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νέους και ποιοτικούς ανθρώπους, που ίσως και να καταφέρουν να κερδίσουν την πληγωμένη σας καρδιά.
Ερωτική τύχη: 3/5

Ιχθείς: ΜΙΝΑ
Οι φιλίες θα μετατραπούν σε έρωτες. Αυτό είναι και κάτι που το θέλετε με το συγκεκριμένο άτομο. Ίσως τελικά, να το θέλει και η άλλη πλευρά. Ακόμη και επανασυνδέσεις, θα υπάρξουν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και αν έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ερωτική τύχη: 5/5