Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου μερος Β

erwtiki-astrologia

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Ιουνίου 2017

ζώδια Λέων

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον Λέοντα από το να ανακαλύπτει ξανά μια μοιραία ερωτική σχέση ή να μαθαίνει κάτι νέο και συναρπαστικό για τον μακροχρόνιο σύντροφό του, κάτι που δεν γνώριζε ήδη. Η Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου στον ετοιμόλογο Τοξότη υπόσχεται άφθονη φλυαρία και μπορεί να παράσχει εκείνη την στιγμή που έρχεται η ανακάλυψη.

Στις 20 Ιουνίου, την ημέρα του σέξι Θερινού Ηλιοστασίου, που έρχεται πριν από την Πανσέληνο στον Καρκίνο της 23ης Ιουνίου, μπορεί να είναι η εποχή που τα απομονωμένα ραντεβού ενισχύουν τη φυσική χημεία.

zodia-taro-45

 

Αυτή μπορεί να είναι η προτεραιότητα για αυτή την εβδομάδα, αλλά θέλετε πραγματικά να φύγετε μακριά και να ζήσετε αυτή την αόριστη και βαθιά κατάσταση της ευδαιμονίας που ονομάζεται αγάπη. Εάν είστε ήδη σε σχέση, το Τέταρτο της Σελήνης στις 30 Ιουνίου εδραιώνει τα συναισθήματά σας. Το ταίρι σας μπορεί να είναι συγκλονισμένο και να περιμένει μια ελαφρύτερη συζήτηση και να δαμάσετε τις εκφράσεις του έρωτα.

Αυτή είναι η εποχή του έτους που όλες οι ερωτικές σχέσεις σας μπορούν να γίνουν γνωστές και οι ανταγωνιστές να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο. Ήσασταν ερωτευμένοι με τον έρωτα ξανά και ξανά και αυτός ο μήνας θα μπορούσε να είναι μία από εκείνες τις στιγμές που η ιστορία επαναλαμβάνεται.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Παρθένος

Το καλοκαίρι είναι καλό για τους Παρθένους και αυτό το μήνα ο κυβερνήτης σας σας οδηγεί σε ένα άγριο κυνηγητό. Ο πονηρός Ερμής σκοπεύει να δοκιμάσει την ικανότητά σας να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, καθώς παρακάμπτετε την κοινή λογική και ακολουθείτε τις επιθυμίες σας. Η Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου είναι συνένοχος στην υποσχόμενη εκπληκτική ή ακόμα και θαυματουργή σεξουαλική ικανοποίηση.

taro-oroskopio-54

Μπορεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση για ένα καυτό βράδυ κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, καθώς αυτή η ομιλητική Σελήνη εμπνέει συζητήσεις για μια πιθανώς άτακτη τεχνική.

Αυτή η κακή εκτροπή από τη συντηρητική σας συμπεριφορά μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από το να σκεφτείτε να πετάξετε ένα σέξι παιχνίδι στο σακίδιο σας. Όταν έρθει η 13η Ιουνίου, μπορεί να αισθανθείτε την απάτη στον αέρα, αλλά απομακρύνετε αυτά τα συναισθήματα και συνεχίζετε κανονικά.

Παρόλο που μπορεί να είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη μακροχρόνια αγάπη σας, μέχρι τις 16 Ιουνίου θα προκύψουν ερωτήσεις σχετικά με την δική τους αφοσίωση και θα αναζητήσετε απαντήσεις. Αυτό το μήνα, στα ξαφνικά, μπορεί να γίνει ένα μίνι θαύμα στις προσωπικές κουβέντες σας. Το Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου, που έρχεται πίσω από μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 23 Ιουνίου, μπορεί να σας ωθήσει να θυμηθείτε τα παλιά. Ξαφνικά, θα βρεθείτε έξω από τη ζώνη άνεσης σας, ανάμεσα στα σεντόνια και θα επανεκτιμάτε συναισθήματα.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Ζυγός

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, περνάει στον Ταύρο στις 6 Ιουνίου, αυξάνοντας την αισθησιασμό σας. Οι Ζυγοί είναι, ή πιστεύουν ότι είναι, παραδοσιακοί σεξουαλικοί σύντροφοι, αλλά πόσο εύκολο είναι να σας πείσουμε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ έρωτα; Μπορεί να υπάρχει μια διαφορετική ατζέντα αυτό το μήνα και πολλοί από εσάς είστε επιφυλακτικοί μπροστά στη μόνιμη αγάπη και κουρασμένοι από τις ατελείωτες συνδέσεις.

Ενώ όσοι είναι σε σχέση προσπαθούν να καρυκεύσουν αυτή τη σχέση, μπορεί να βρεθείτε να κυνηγάτε οποιοδήποτε κόλπο στο βιβλίο. Η Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου είναι πονηρή καθώς σας κλείνει το μάτι από ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η Σελήνη αναδεικνύει τη φύση σας που μοιάζει με χαμαιλέοντα και μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι απλά θέλετε να είστε ο αυθεντικός σας εαυτός, ενώ πιέζετε τα σεξουαλικά όρια και αυτός θα πρέπει να είναι όλος ο ενθουσιασμός που θα πρέπει να παρέχετε.

Όχι άλλα παιχνίδια μυαλού κατά την κατάκτηση. Καθώς προχωράμε σε ένα καυτό Θερινό Ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου και σε μια Νέα Σελήνη στις 23 Ιουνίου, τόσο η έντονη και παιχνιδιάρικη φύση σας καλείται να παίξει. Δουλεύουν καλά μαζί για να παρέχουν την αυθεντικότητα που ψάχνετε. Το Τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 30 Ιουνίου μπορεί να φανερώσει τον άνθρωπο που πιστεύετε ότι ψάχνετε.

tarw-erwtoskopio

ζώδια Σκορπιός

Τα μυστικά, οι μυστήριες εκφράσεις και τα μυστηριώδη σούρτα φέρτα είναι όλα σύμβολα της υπογραφής του Σκορπιού. Το ταίρι σας δεν ξέρει ποτέ τι σκέφτεστε ή τι κάνετε και πρέπει να μαντέψει τι θα χρειαστεί για να σας ενεργοποιήσει. Αυτός ή αυτή δεν ξέρει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη άρνηση, για να ερεθίσει τη σεξουαλική σας όρεξη.

Αυτό που αντιλαμβάνεστε και αυτό που κρατάτε για τον εαυτό σας κάνει την ανατριχιαστική οικειότητα να καίει. Η οικειότητα είναι το φάρμακο της επιλογής σας και αυτό το μήνα η επιθυμία σας για αυτό το θαυμάσιο υλικό είναι περισσότερο από ικανοποιημένη.

Με μια Πανσέληνο στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» στις 9 Ιουνίου, η εξερεύνηση εντείνεται, καθώς το κέντρο ευχαρίστησής σας είναι ισχυρό. Για εσάς, η επικίνδυνη επικοινωνία παρέχει ακόμη περισσότερες συγκινήσεις και θέλετε να κάνετε αυτή τη σχέση μακροχρόνια.

Καθώς η Νέα Σελήνη της 23ης Ιουνίου φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό, τα θορυβώδη συναισθήματα που αναδεύτηκαν από το Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο μόλις πριν από λίγες μέρες προκαλούν τις μνήμες εκείνες που ζουν πολύ καιρό μετά την απομάκρυνση της θερμότητας. Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς, η φαντασία σας δουλεύει υπερωρίες, έτσι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα είναι μαγικό. Ένα σκάνδαλο σιγοβράζει πίσω από τις σκηνές και αισθάνεστε πιο ζωντανοί από ό,τι έχετε νιώσει εδώ και πολύ καιρό.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia